Adet sancısı gibi sancısı olup hamile olan var mı ?

Bu ates ölçümünü sabah uyanır uyanmaz mi yapıyordunuz?adetten ne kadar önce ölçüm yaptiniz

Bu ates ölçümünü sabah uyanır uyanmaz mi yapıyordunuz?adetten ne kadar önce ölçüm yaptiniz
Canım yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz dil altından ölç. Hiçbir şey yemeden içmeden her sabah gözümü açıp dereceyi koyardım , bu aralar yine öyleyim çünkü ateşim uzun zamandır 34 35 lerde geziyor sebebini anlamadım, yasmini biraktim diye hormonlardan mi oluyor yoksa başka bir rahatsızlık mi var bende anlayamadım.

Günüm gectigi zaman 4_5 gün gecmisti
O zmn bende şuan bu belirtilerin olmaması normal mi 19.gun bugün döngünün.kasik ağrısı ve batmalar var acayip sırt ağrısı var ama inofolic kullanıyorum o yaparmış kasik ağrısı.gogus ucum hiç acımıyor ama göğüslerim ağrıyo biraz

Gebelikte ne gibi belirtileriniz olmuştu adet gecikmesinden önce
Ben konu açmıştım hamilelik belirtilerimi yazmıştım
Benim hamilelik belirtilerim çok erken başlamıştı ilk aşermem daha hamileliğimi öğrenmeden oldu baş dönmesi bulantı da aynı şekilde bacak ağrım oldu rimel sürerken kirpiklerimin çapraz çapraz durması asla düzelmemesi kasık ağrım herşey daha ben adetime 7-8 gün varken öğrendiğim için çok erken yaşadım

Valla ben bu ay inofolic ve arı sütü+propolis+polen başladım.bugun döngünün 19.gunu ve 1 haftadır kasik ağrım yumurtlamadan sonra bile geçmedi hergun oluyor (yumurtlamanin tam gününü bilmiyorum).inofolicin kasık ağrısı yaptığını okudum forumdan,o yüzden bunu gebeliğe yoramiyorum.fazla sirt ağrım da var 4 gündür.bazen bacağa vuran ağrım oluyor ama bu ay çok heveslendim hepsi psikolojik de olabilir...göğüs uçlarim acımıyor ve kararma yok,göğüs ağrım da çok hafif düzeyde

Bide vücut ısısı ölçümü yaptım 2 gün önce 36.7,dün 36.9 ve bugün 37 cikti

Ben ilaç kullanmadığım için bilemiycem canım ama hissedersin yani..ben o ay preseed kullanmıştım sadece başkada bişey kullanmadım..ve hissetmiştim

Ben ilaç kullanmadığım için bilemiycem canım ama hissedersin yani..ben o ay preseed kullanmıştım sadece başkada bişey kullanmadım..ve hissetmiştim
Benimki de ilaç değil gıda takviyesi ama yumurta gelişimine yardımcı oluyor.preseed kullanırken böyle kasık ağrıları batmalari oldu mu sizde?

Benimki de ilaç değil gıda takviyesi ama yumurta gelişimine yardımcı oluyor.preseed kullanırken böyle kasık ağrıları batmalari oldu mu sizde?
Preseedi bir kere kullandım o ayda hamile kaldım zaten..evet oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…