Adet sancısı gibi sancısı olup hamile olan var mı ?

Ayy çok sevindim gözünüz gönlünüz aydın olsun sağlıkla geçsin hamileliğiniz inşallah darısı başımıza

Kızlar merhaba benim bugün gecikmenin 1. Günü ama bende 1 hafta önce adet belirtilerim vardı kasıklarım ağrıyordu ara ara sancı giriyor kesin adet olacam dedim ama dün adet günümde bende hiç belirti kalmadı sadece ara ara rahatsız etmeyecek şekilde kasık ağrısı var belli belirsiz gebelik olabilir mi sizece gerçi gebelik belirtiside yok 11 aydır bekliyorum

İnşallah ama umudum yok benim çünkü benim adet gecikmesi gibi değil zaten düzensiz 2 ay kadar olmuyorum neredeyse bazen
Ben de sizden güzel haberler bekliyorum haber verin muhakkak
Bu arada ben hala bekliyorum bu sabah üçüncü testimden de negatif gördüm artık psikolojiktir deyip beynin bize oynadığı oyunları kabul etmeye karar verdim ve yenik düştüm
. Henüz kan testi vermedim yurtdışındayim ve aksi bir acil durum olmadığı sürece 24 Haziran'da randevumu beklemek zorundayım. Haber vermek istedim ve bugün gecikmenin 7.gunundeyim( daha dün mide bulantısı yaşayıp kusmustum ve karnım 3 aylık gibi şiş geziyorum) kısmet artık

İnşallah vardır güzel haberlerini bekliyoruz birkaç gün daha sabredebilirsen eğer güzel olur sonra test yaparsın hani geç döllenme de olmuşsa çıkar en azından. Belirtiler o kadar çok regle benziyor ki ben gecikmenin 7.gunundeyim ama üç testim de negatif o yüzden düşünüp kendini yaptırmamaya çalış lütfen eğer silik çıkarsa umut vardır bence, bize yaz mutlaka

Yaa hadi bakalım inşallah stres sebepli falan değilse düzenli olan adetlerin bu kadar gecikmesi tabi akla geç döllenmeyi getiriyor inşallah öyle olur. Bende de tık yok adet sancısı gibi hafif ağrılar var diyordum ya onlar da bitti gitti şuan sıfır belirti stresten midir nedir hiç bilmiyorum ya gıcık oluyorum ama adet olsam sevincem resmen çünkü aşılama yaptıracağım böyle beklemekten de sıkıldım vallahi hakkımızda hayırlısı
Sen bence bir de eczaneden farklı bir test al ordan. Eğer testleri türkiyeden götürdüysen seri olarak belki hatalıdır diye düşünüyorum. Bi umut işte

Yaa çok tatlısın umut işte ama ben bu sabah farklı bir markanın yaptım o da negatif umudum kalmadı bence takviyeler geciktiriyor öyle bir etkisi olduğunu birçok kadından duymuştum mfk telegram grubundan. Ben de olsam da rahat olsam diyorum artık gebeliği düşünmüyorum bile aa bu arada benim de ağrılarım azaldı şişlik indi sanırım yakındır haklısın sanırım çok kuruyoruz ve söz verdim kendime önümüzdeki ay düşünmeyecegim çok yorucu oluyor

Bugünde olmadım adet ama hiç gelecek gibi değil bir hafta önce kasık ağrım vardı kesin adet olacam ama şimdi kasık ağrısıda yok belirtide bakalım bekliyorum daha insan hemen kaptırıyor kendini rüyamda da çift çizgiyi gördüm bikaç hafta önce hayırlara vesile ola
Canım istersen hormon testi yaptır prolaktin yüksek olursa oda geciktiriyor benim 4-5 ay önce öyleydi şimdi prolaktin yüzünden ilaç kullanıyorum düştü çok şükür

A aaa çok şaşırdım takviyelerin böyle bir yan etkisi olduğuna. Ya kaç aydır onu iç bunu iç aklıma bile gelmemişti. Şuan youtube regl düzensizliği başlığı altında çıkan her şeyi uyguluyorum masajlar yogalar yüz masajları enerji frekansları hahah
Gerçekten düşüne düşüne aklımızı yitiricez bi dur demek lazım, tamam iyi hoş buradan gerçekten çok bilgi ediniyoruz bu kesin ama abartmamak lazım saatlerce başlık başlık gezmek akıl işi değil kendimize bir iyilik yapıp önümüzdeki ayı relax geçirelim güzel havaların tadını çıkaralım bu gebelik vakti geldiği zaman olacağı varsa olacak zaten gerisi vallahi boş

Selamlar senin daha önceden kaç çıkmıştı pralaktinin acaba ve sonrasında düzene girdi mi adet ? Benim hep düzensiz önceden de yaptırmıştım ben test normal aralıkta çıktı sonrasında sınırda çıktı en son yaptırdığım da 43 çıktı ilaç kullandım iki hafta oldu tekrar ölçtüreyim dimi doktor ne yazık ki hiç bişey söylemedi. Stres kaynaklı düşünüyprlar doktorlar bu yükseklikleri direkt. Sanırım 70 80 i aşınca dikkate alınıyor daha çok

Canım benim ilk ölçtürdüpümde 74 çıktı doktorum doktinex verdi sonra iki ay sonra ölçtürdüm 75 çıktı doktoruma söyledim düşmedi hala diye bu sefer agnucaston diye bir ilaç verdi ikinci kutu bitmek üzere ilk kutu bitince tekrar baktırdım 17 çıktı
Benim adetlerim düzenliydi aslında en fazla bir hafta gecikirdi sonra on gün 15 gün gecikti prolaktinden geçen ay adet günümü iki gün geçti adet oldum ama bu ay hala olmadım bekliyorum bakalım

Yumurtlamam 18-20 mayıstı o tarihe kesin olmam gerekiyordu

Hayırlısı olsun prolaktin düştünten sonra gebe kalan çok insan var burada gördüğüm kadarıyla inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik haberi alabiliriz hepimiz

Benim prolaktinim yüksek zaten ama stres hormonu tarafından salgıladığı için inip çıkıyor o yüzden ilaç da kullanmadım, takviyeler yüksek hormonu düşürüp düşük hormonu yükseltip dengelemeye çalışıyormuş o yüzden ek bir şey kullanmak istemedim ama yinede gerekli olursa kullanırım. Ayy rüyan çıksın inşallah lütfen haber ver mutlu olalım güzel haberlerle

Yaa mesajın bile çok enerjik bence sen gelecek ay güzel bir enerjiyle geçireceksin ohh mis en güzeli düşünmemeye çalışmak zor ama deneyelim söz verelim kendimize ben de gebe kalırsam buraya üye olacağım demiştim adetim 2 gün geçti hemen üye oldum ama takviyelerden işte hem iyi ki olmuşum gerçekten çok güzel bir paylaşım ağı canım kadınlar bu arada takviyelerinin geciktirmek yapmasının da olumlu tarafları varmış ( avutatalim kendimizi) çünkü yumurtaları çalıştırıp yeni bir döngü düzeni oluşturuyormuş yani bu iyi bir şey demişti dr mfk

Bu arada benim prolaktinim 90 çıkmıştı beyin emari temiz çıkmıştı endokrinoloji havuz yapmıştı ve 25 e kadar düştü daha sonra ilaca gerek yok düşer sen rahat oldukça korkma demişti ve reglim düzenliydi hep işte bu ay takviyelerden gecikti. Bence endişe duyma farklı bir şey yoksa benimkini çok yüksek yerde paylaşmak istedim

Heheh dr mfk bugün de bunu öğrendik çok şükür :) evet ben de yıllar sonra geçen aylarda üye oldum şimdi her başlığa atlayıp bişeyler yazasım herkesle arkadaş olasım geliyo elimde son bir kozum kaldı bikaç kilo vermek. Bebekle ilgili konudan bağımsız taa ilk gittiğim doktorum bikaç kilo vermek senin adeti dengede tutacaktır demişti vardır bir bildiği muhakkak çünkü bel çevresi yağlandıkça gerçekten sanki daha da düzensiz olmaya başladı. Aylavyu cips kola ama elveda dicem artık

Yok aslında ben de çok endişe duynuyorum da bizim iki yıldır bir fiil uğraşmamıza rağmen çocuk olmayınca her şeyi didiklemeye başladım kendi başıma. Dediğin gibi doktorlar direk stres diyor ki çok doğru bence de öyle. Nasıl göndercez bu stresi

Bu arada benim bugün yine çok karnım ağrıdı yine ha oldum ha olcan dedim yine tık yok ağrı da gitti öok garip yani böyle bişey de başıma gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…