Ben içmedim kullandım yenecek ve ya içilecek bişey değil preseed ve çok kişide hamile kaldı..kendini vücudunu iyi tanıyorsan verdiği tepkilerden anlayabiliyorsun
Ben içmedim kullandım yenecek ve ya içilecek bişey değil preseed ve çok kişide hamile kaldı..kendini vücudunu iyi tanıyorsan verdiği tepkilerden anlayabiliyorsun
Pardon ben gıda takviyesi sandım değilmiş.. vücudumu iyi tanıyorum ama moda girince değişik belirtiler oluşuyor aylarca yaşadım malesef tek fark hiç böyle sırt ağrım olmamıştı çok fena,kasık ağrısı da yumurtlama günlerinde olur biterdi ama hala devam ediyor.yarin öbür gün içmeyip bı bakicam ilaçtan mi diye
O zmn bende şuan bu belirtilerin olmaması normal mi 19.gun bugün döngünün.kasik ağrısı ve batmalar var acayip sırt ağrısı var ama inofolic kullanıyorum o yaparmış kasik ağrısı.gogus ucum hiç acımıyor ama göğüslerim ağrıyo biraz
Canım kusura bakma baya vakit geçmiş yeni gördüm mesajını benim herhangi bir belirtim yoktu sadece adet olacakmışım gibi hafif ağrı oldu onun dışında ne lekelenme ne göğüs ağrısı ne de mide bulantısı yani belirti aramak çok yanlış bende her ay belirti aradım ama hiç belirtim olmadı çok şükür 3 aylık oldum hala belirtim yok ben 11 ay uğraştık hiç bir sorunum yoktu sadece prolaktin yüksekliği vardı agnucaston kullandım ikinci kutuda hamile olduğumu öğrendim olmayan her ay da üzülmeye başlamamıştım moral düşüyor tabi
Demem o ki rabbim zamanı biliyor gönderiyor mucizeyi hiç moral bozmadan sabırla beklemek gerekiyor
He bide hamile kaldığım ay ilişki sonrası sadece popo kısmına yastık koydum öyle uyudum bilmiyorum bunun mu faydası oldu ama çok şükür oldu
Her ay ayağımı havaya kaldırıyordum ama olmuyordu şükür rabbim aratmasan nasip etti inşallah isteyen arayan herkese sağlıklı sıhhatli nasip eder
Kusura bakmayın çok uzun oldu ama ben hep burdan okuyarak bilgileniyordum okuyan bir kişiye bile umut olmak için yazdım belki aynı problem olanlar varsa diye