Ovitrelle ile hamile kalanlar gün gün belirtileri paylaşabilir mi? (7.gun belirtilerim)

Prolaktin 18.
LH.5.02
FSH.3.2
E2.48
Doktor normal dedi sonuçlarım da sıkıntı yokmuş
Adetim çatlatma iğnesi kullanmadan önce düzensiz di geçikiyordu şimdi çatlatma ilaç tedavisi görüyorum gebelik için 4 aydır düzenli.
Bende bunu merak ediyorum. 2 aydır femara tedavisi alıyorum. 1 ay femara sonra ara verdi kendi haline bıraktı sonra yine femara. Yani bunun bir sınırı yok mu? Bu tedaviyi kaç kez uygulayabiliyorlar? Sürekli femara ile yumurta büyüt çatlat sonrasında bize bir sıkıntı verir mi? Ne düşünüyorsunuz? 🙄

Bende bunu merak ediyorum. 2 aydır femara tedavisi alıyorum. 1 ay femara sonra ara verdi kendi haline bıraktı sonra yine femara. Yani bunun bir sınırı yok mu? Bu tedaviyi kaç kez uygulayabiliyorlar? Sürekli femara ile yumurta büyüt çatlat sonrasında bize bir sıkıntı verir mi? Ne düşünüyorsunuz? 🙄
4 5 kere kullanabilirsin doktor kontrolün de sonra zaten ya ara verip ya da farklı tedaviye geçer çünkü fazla ilaç iğne hep hormon yükleniyor vücuda zarar verebilir bu ay 4.cü tedavim benim olmazsa farklı tedavi tüp bebek iğnesine geçicez dedi ben bir ay dinlenip olmazsa geçerim dedim adetin bir gün gecikti bekliyorum bakalım

4 5 kere kullanabilirsin doktor kontrolün de sonra zaten ya ara verip ya da farklı tedaviye geçer çünkü fazla ilaç iğne hep hormon yükleniyor vücuda zarar verebilir bu ay 4.cü tedavim benim olmazsa farklı tedavi tüp bebek iğnesine geçicez dedi ben bir ay dinlenip olmazsa geçerim dedim adetin bir gün gecikti bekliyorum bakalım
Ne zaman test yapacaksınız?

Tedavinin etkisi ertesi ay devam ediyor diyenler var. Bu ay akışına bırakmak belki daha iyi gelir. Ara vereyim diyip hamile kalmıştım o ay mesela. Benimki sağlıklı olmasa da gebelik oluştu, bakarsın senin de bu ay sağlıklı bi gebelik olur üzülme deşarj olacağın şeylerle ilgilen bence. Ovulasyon testi varsa ya da alabiliyorsan pik günlerini degerlendir ama tabi bence
Evet devam ediyormuş etkisi çalışıyorum işe gidip geliyorum zaten çok aklıma getirmeme ye çalışıyorum işte insan ister istemez stres oluyor düşünmemek elde olmuyor bu ayda olmazsa ovülasyon testi bile kullanmayı düşünmüyorum 4 5 aydır çok stres oldum. Gerçi regl gecikti benim bugün dü olmadım iğneden sonra hemen gününde olurdum kasık ağrım çok fazla. Siz nasılsınız toparlayabildiniz mi kendinizi ?

Yarın da olmazsam akşam test yapıcam sizin kaçıncı gününüz iğnede ?
Ben sadece femara kullandım iğne vurulmadım usg ile takiple çatlamayı kontrol ettim 13 kasım çatlama. Regl düzenli olmadığı için regli geçsin diye bekleyemiyorum. Ama çarşamba 2 hafta oluyor idrar testinde çıkar diye tahmin ediyorum erkenden yapıp strese girmeye gerek yok 😊 Olmayan çizgiyi kör olana kadar görmeye çalışmaya da 😅

Evet devam ediyormuş etkisi çalışıyorum işe gidip geliyorum zaten çok aklıma getirmeme ye çalışıyorum işte insan ister istemez stres oluyor düşünmemek elde olmuyor bu ayda olmazsa ovülasyon testi bile kullanmayı düşünmüyorum 4 5 aydır çok stres oldum. Gerçi regl gecikti benim bugün dü olmadım iğneden sonra hemen gününde olurdum kasık ağrım çok fazla. Siz nasılsınız toparlayabildiniz mi kendinizi ?
tamamen kafadan atmak imkansız zaten. Atmaya çalışsak da algıda seçicilik mi bilmiyorum Bi şekilde çevreden hamilelik ile alakalı birseyler görüyoruz duyuyoruz illa ki yeniden hatirlatiyorlar 🤦‍♀️ Regl gecikmesi şüphe yaratiyorsa kan verip netlestir istersen. Ben 2 gündür acayip sancı çekiyorum. Ne akla hizmet ediyorsam pazara gittim çarşamba günü o zamandan beri fenayım. Hava soğuk ve ruzgarliydi. İnşallah üşütme kaynaklıdir başka sorun yoktur diye kendimi yiyorum. Pazartesi kontrolüm var. Dr raporu az verdiği için nolur nolmaz yıllık izin almıştım iyi ki de almışım perişan olurmuşum bu halde çalışsam. Yemek dahi yapamıyorum ayakta çok kalınca fena ağrı oluyor ve battaniyeyle yapışık geziyorum özellikle son 2 gündür 🥺

X