Adet sancısı gibi sancısı olup hamile olan var mı ?

Benim de regl olacakmışım gibi kasık ağrım olmuştu.
Hatta ağrım var ama bir türlü regl olamıyorum diye kontrole gidecektim.
Bir hafta gecikince test yaptım pozitif çıktı.

Aslında bence çok da kilom yok 63 kiloyum 168 boy ama işte bu çok yumurtalılarda ideal aralıklarda olmak gerekiyomuş yani benim maksimum 58 olmam lazım sanırım. Gecikme olayına fa tam olarak gecikme diyemiyorum düzensiz olduğu için en zon 23 nisanda adet oldum öyle söyleyim

İlaç tedavisi ile geçer bence endişe edilecek bi durum değşl enfeksiyon her yerimizee çıkıyor nornal yani

Yaaa çok çok sevindim adına Rabbim sağlıkla kalp atışını da doğrumunu da nasip etsin gözün gönlün aydın olsun

Evet baya olmuş ama düzensiz olduğu için ya inşallah sen de hamile kalırsın bu ay

Test yapmadın mı canım sen baya gecikmiş
Ben en son salı sabahı test yaptım bariz negatif vardı ve üçüncü testimde hani geç döllenme vs dedim de değil sanırım, umutlanmistim belirtilerim vardi sabah mide bulantılarım dahi vardi ama değilmiş ( ama geçmeyen hafif hafif bel ağrım devam ediyor) benim sanırım mfk takviyelerinden kaynaklı böyle bir etkisi varmış. Kısmet diyorum bugün 9.gunum ve randevum 24 Haziran'da

Aaaaaa tebrikleeeer harika haber bu sen ilk kez mi yapıyosun test
Sağol canım allah razı olsun isteyen arayan herkese rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah
Yok canım neredeyse her gecikmede yapardım tek çizgi hep şimdi çift çizgi çıkınca idrak edemedim hala edemiyorum
Kan testi verdim 2288 çıktı

Gözün aydın İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. beta hcg hafta hafta böyle yazıyor çıkan değerin de tutuyor. Ben kanda öğrendiğimde 665 di silik çıkmıştı bugün merak edip yaptım aynı senin gibi

• 3.hafta: 5 ila 50 mlU/mL
  • 4.hafta: 5 İla 426 mlU/Ml
  • 5.hafta: 18 ila 7.340 mlU/mL
  • 6.hafta: 1.080 ila 56.500 mlU/mL
Ben çok şaşkınımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…