Aslında bence çok da kilom yok 63 kiloyum 168 boy ama işte bu çok yumurtalılarda ideal aralıklarda olmak gerekiyomuş yani benim maksimum 58 olmam lazım sanırım. Gecikme olayına fa tam olarak gecikme diyemiyorum düzensiz olduğu için en zon 23 nisanda adet oldum öyle söyleyimKadın olmak zor yaa bir şeylere sahip olmak için başka şeylerden vazgeçmek zorunda olmak... Ama yinede iyi ki erkeklere göre daha çok paylaşma isteği yeteneğimiz varda içimizi döküyoruz birbirimizeyoksa bazen her şeyi tek başına kaldırmak kolay olmayabiliyor.. dilerim istediğin gibi bir bedene kavuşursun
İlaç tedavisi ile geçer bence endişe edilecek bi durum değşl enfeksiyon her yerimizee çıkıyor nornal yaniHa bu arada kızlar semar testi vermiştim dün onun sonuçlarını aldım vajinal enfeksiyon çıktı ilaç tedavisine başlıcaz dedibilgisi olan var mı bu enfeksiyon hakkında o kadar da dikkat ediyorum temizliğime
Aaaaaa tebrikleeeer harika haber buBen çok şaşkınımmm
Ben çok şaşkınımmm
Evet baya olmuş ama düzensiz olduğu için ya inşallah sen de hamile kalırsın bu ayAslında bence çok da kilom yok 63 kiloyum 168 boy ama işte bu çok yumurtalılarda ideal aralıklarda olmak gerekiyomuş yani benim maksimum 58 olmam lazım sanırım. Gecikme olayına fa tam olarak gecikme diyemiyorum düzensiz olduğu için en zon 23 nisanda adet oldum öyle söyleyim
Ben en son salı sabahı test yaptım bariz negatif vardı ve üçüncü testimde hani geç döllenme vs dedim de değil sanırım, umutlanmistim belirtilerim vardi sabah mide bulantılarım dahi vardi ama değilmiş ( ama geçmeyen hafif hafif bel ağrım devam ediyor) benim sanırım mfk takviyelerinden kaynaklı böyle bir etkisi varmış. Kısmet diyorum bugün 9.gunum ve randevum 24 Haziran'daTest yapmadın mı canım sen baya gecikmiş
Hayırlı olsun tebrik ederim benimde böyle kipkirmiziiydiiiBen çok şaşkınımmm
Sağol canım allah razı olsun isteyen arayan herkese rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallahAaaaaa tebrikleeeer harika haber busen ilk kez mi yapıyosun test
Çok teşekkür ederim canım değerim 2288 çıktı iyi mi nasıl senceHayırlı olsun tebrik ederim benimde böyle kipkirmiziiydiii
Gayet iyi alttan muayenede kese gözükür veya değerin güzel artarsa iki üç güne karından da gözükür inşallah güzelce artar değerinÇok teşekkür ederim canım değerim 2288 çıktı iyi mi nasıl sence
Bugün doktora gittik kese oluşmuş 5+2 günlükmüş çok garip hissettim kendimi herşey güzel dedi doktorGayet iyi alttan muayenede kese gözükür veya değerin güzel artarsa iki üç güne karından da gözükür inşallah güzelce artar değerin
Maşallah Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinBugün doktora gittik kese oluşmuş 5+2 günlükmüş çok garip hissettim kendimi herşey güzel dedi doktor
Ben çok şaşkınımmm
Bende şuan hamileyimEvet belirtiler gerçekten aynı. Benim de kasık ağrılarım olmuştu. Kahve lekeler gelmişti hamileymişim.
Hayırlı olsunBende şuan hamileyim
Teşekkür ederim sağ olunHayırlı olsunsağlıkla kucağınıza alın inşallah