Araştırdım canım hafta içi bi kan testi wereyim sonra ona başlıycam inşallah çook sağolEger gebelik yoksa, burada konularda rastladim adet duzensizligi icin hayit tohumunu cok öneren var. Bir arastirin bence
Normal canım o mevsim değişikliğindn dolayı değişebiliyor22 gün ve 26 gün adet aralığı normal mi ya .geçen ay 22 gün oldu bu ay 26gün de geldi adetim
Kizlar ben yeni üye oldum size bişey soracam 10 gündür adet olmadim eylulun 27 snde en son oldum ve kasiklarimda agri var hamilemiyim sizce test yapmaktan korkuyorumİnşallah canm eşim çok heveslendi kesin hamilesndrr diyo sen adet olmucaksn diyo . Ona kalsa hemen test yapacak ama aylardır negatif gormek beni yıprattı . Allah yüzümüze baksn . Sen kaç haftalık hamilesn canm
Hamileyim canım
Benimde bu ay 4 gün gecti sanki adet olacak mışım gıbı ağrılarım var test için erken mi yaKızlar makalenizi gördüm yazmak istedim 5 aylık evliyim bu 2. Denememiz bu ay adetimin üstünden 14 gün gecti hafiften mide bulantılarım var ama midem kalkiyo sadece mide eksimesi gibi kusucak gibi degilim goguslerim sis aciyo ama regl zamanindaki gibi acaba adet olamadigim icinmi bukadar sıkıntı icindeyim bu durumu yasayanınız varmı acaba testte yapıp hayal kırıklıgına ugramak cok kotu gecen ayda 10 gün gecikmisti kafam karışık(
Biraz daha bekle istersen canım ben 10 gün ümitlenip hüsrana ugradıgım icin ümitlenemiyorum bileBenimde bu ay 4 gün gecti sanki adet olacak mışım gıbı ağrılarım var test için erken mi ya
Canim benim insallah hamilesindir bende gecen ay 6sında adet olmustum bu ay hala olamadım umutlanmamak elde degil ama negatif sonuc almakta hayal kirikligikızlar merhaba,
bende bir senedir bebek için uğraşıyorum. bu ay 8 gün geçti adetim iki kere idrar testi yaptım negatif normalde adet olmadan birkaç gün önce kasık ve göğüs ağrılarım başlardı ama hiçbir adet belirtisi yok. hamilelik belirtisi de yok acaba geç döllenmemi mi diye düşünüyorum. Umutlanmakta istemiyorum. birkaç gün daha bekleyip olmazsam kan tahlili yaptırcam. inşallah hamileyimdir. dua edin ne olur.
Bende kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama bu kadar gecikme de normal değil eğer gebelik yoksa bir problem vardır diye düşünüyorum. Bana da doktor öyle söylemişti ama benim bu ay tam bir sene oldu bu ay da olmasıysa gideceğim artık eğer bir problem varsa daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum malum yaş geçiyorCanim benim insallah hamilesindir bende gecen ay 6sında adet olmustum bu ay hala olamadım umutlanmamak elde degil ama negatif sonuc almakta hayal kirikligiarkadasim doktora gittiginde 1 sene olmaması normal vucudundaki kadinsal hormonlar gec olgunlasabilir demisti bakalim insallah hamileyizdir bikac güne testi tekrarla ama mevsimsel gecikme olabilir diyede fazla umitlenemiyorum
Çok erken birkaç gün beklemeni öneririm bildiğim kadarı ile adet günü geçtikten sonra hızla yükseliypr.Kızlar ben de dun idrar testi yaptım silik çıktı bugün kan yaptım 1.20 adetim de yarin yumurtlama günümü bildiğim için hamileysem 12 13 günlük falandır sizce yukselir mi
Cok aff edersiz nankorde degilim amma 2 kizm var ve cocuk asla istemiyorum.
Acaba hamilemiyim .
Ya bu kadar erkenden ne yapsam hamilelikden kurtajsiz kurtula bilerim
Yani bencede bunu soylemeniz cok yanlış Rabbim ona bi can verirse siz o canı gercekten alabilicekmisiniz?Yeriniz de olmak isteyen o kadar çok kadın var ki en başta ben “ asla çocuk istemiyorum ve kürtajsız nasıl kurtulabilirim” cümleleriniz beni ağlattı inş hamile değilsinizdir çünkü bunu haketmiyorsunuz biraz kıymet bilmek gerekir…