Adet olacak sanipta hamile olanlar

Merhaba kızlar Allah hepinizin gonlune gore versin bende geleyim dedim bebis çabasında ki süreçler malum bat a 2 günüm var umut işte adet ağrıları hafiften yoklamaya başladı umarım olmam bende (

En son adet gecikmişti ama tek çizgi görmüştüm snr adete dönmüştü kan testi vs beklenen ameliyatı oldum kızlar
Dün laporoskopi oldum benim de iki tüp tıkalı gözüküyordu rahim filminde çok minik sızıntı gibi geçiş varmış o da hamileliği çooook düşük bi ihtimal kılıyo
Malesef tüpler açılamadı ameliyatta çünkü benim rahim çıkışından tüplere doğru bi tıkanıklık vardı inçe bi yer değilmiş o ve açmayı zorlarsam çok tahribat olurdu dedi Banu Hmm.
iyiki olmuşum ameliyatı çünkü rahim ters üçgen ya üst tarafta bi çöküntü şeklinde yapı varmış o da "bebeğin tutunmasını engeller onu düzledim " dedi.rahim filminde belli olmamıştı bu durum..
Ayrıca ultrasonda görünmeyen polipler varmış yani histereskopi de yapmışlar
Bezmialem eğ. Araşt. Hast. Oldum doktorum Müşerref Banu Yılmaz
prolaktin ve tsh yüksekliğiyle başladık buralara geldik çok şükür netleşti artık durum ve gönül rahatlığıyla tüp bebeğe başlicaz işallah ..
gönül isterdi normal kalabileyim ama Allah beterinden korusun ve hepimizin yardımcısı olsun ..

İnşallah canm eşim çok heveslendi kesin hamilesndrr diyo sen adet olmucaksn diyo . Ona kalsa hemen test yapacak ama aylardır negatif gormek beni yıprattı . Allah yüzümüze baksn . Sen kaç haftalık hamilesn canm
Kizlar ben yeni üye oldum size bişey soracam 10 gündür adet olmadim eylulun 27 snde en son oldum ve kasiklarimda agri var hamilemiyim sizce test yapmaktan korkuyorum

Kızlar makalenizi gördüm yazmak istedim 5 aylık evliyim bu 2. Denememiz bu ay adetimin üstünden 14 gün gecti hafiften mide bulantılarım var ama midem kalkiyo sadece mide eksimesi gibi kusucak gibi degilim goguslerim sis aciyo ama regl zamanindaki gibi acaba adet olamadigim icinmi bukadar sıkıntı icindeyim bu durumu yasayanınız varmı acaba testte yapıp hayal kırıklıgına ugramak cok kotu gecen ayda 10 gün gecikmisti kafam karışık (

Benimde bu ay 4 gün gecti sanki adet olacak mışım gıbı ağrılarım var test için erken mi ya

kızlar merhaba,

bende bir senedir bebek için uğraşıyorum. bu ay 8 gün geçti adetim iki kere idrar testi yaptım negatif normalde adet olmadan birkaç gün önce kasık ve göğüs ağrılarım başlardı ama hiçbir adet belirtisi yok. hamilelik belirtisi de yok acaba geç döllenmemi mi diye düşünüyorum. Umutlanmakta istemiyorum. birkaç gün daha bekleyip olmazsam kan tahlili yaptırcam. inşallah hamileyimdir. dua edin ne olur.

Canim benim insallah hamilesindir bende gecen ay 6sında adet olmustum bu ay hala olamadım umutlanmamak elde degil ama negatif sonuc almakta hayal kirikligi arkadasim doktora gittiginde 1 sene olmaması normal vucudundaki kadinsal hormonlar gec olgunlasabilir demisti bakalim insallah hamileyizdir bikac güne testi tekrarla ama mevsimsel gecikme olabilir diyede fazla umitlenemiyorum

Bide yumurtlama dönemi kadından kadına degisebiliyor bence günü tutturamıyo olabilirsinde eczaneden ovulasyon testi al bence yumurtlamayı tam takip edebilmen adına..

Kızlar ben de dun idrar testi yaptım silik çıktı bugün kan yaptım 1.20 adetim de yarin yumurtlama günümü bildiğim için hamileysem 12 13 günlük falandır sizce yukselir mi

Bende kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama bu kadar gecikme de normal değil eğer gebelik yoksa bir problem vardır diye düşünüyorum. Bana da doktor öyle söylemişti ama benim bu ay tam bir sene oldu bu ay da olmasıysa gideceğim artık eğer bir problem varsa daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum malum yaş geçiyor

Kızlar ben de dun idrar testi yaptım silik çıktı bugün kan yaptım 1.20 adetim de yarin yumurtlama günümü bildiğim için hamileysem 12 13 günlük falandır sizce yukselir mi
Çok erken birkaç gün beklemeni öneririm bildiğim kadarı ile adet günü geçtikten sonra hızla yükseliypr.

Kizlar merhaba af edersiz belkide konuyla alakasi yokdu amma kimi yazim kime anlatim bilemdim bend eadet gecikmesi yillardir surer son bir sende kendimi malice edim normala idni her ay duzenli adet oluyorum.
2 kiz cocukum var ya 2 senedir duzenli korunuyorum.
29 u adet olacakdim olmadim ayin 3 eşimle ilişgi xamani esim bana israr edince korunmadik ya simdi adet olmadim tam adet olacak gunden bura 19 gu kecmis esimle ilisgiye gireli 16 gun .
Sorum da sudu 16 gund ehamilelik belirtileri baslarmi .
Bir kac kez kaslarda falan agri oldu bir kac defe dedim adet oluyor sanki agri oldu adet olmadim .
Bugun test yapdim tek cizgi oldu ama 2 gundu midem bulaniyor sabahlar ac karna midem acayib bulaniyor.
Aslinda istemiyorum hamile kalmak asla

Cok aff edersiz nankorde degilim amma 2 kizm var ve cocuk asla istemiyorum.
Acaba hamilemiyim .
Ya bu kadar erkenden ne yapsam hamilelikden kurtajsiz kurtula bilerim

Cok aff edersiz nankorde degilim amma 2 kizm var ve cocuk asla istemiyorum.
Acaba hamilemiyim .
Ya bu kadar erkenden ne yapsam hamilelikden kurtajsiz kurtula bilerim

Yeriniz de olmak isteyen o kadar çok kadın var ki en başta ben “ asla çocuk istemiyorum ve kürtajsız nasıl kurtulabilirim” cümleleriniz beni ağlattı inş hamile değilsinizdir çünkü bunu haketmiyorsunuz biraz kıymet bilmek gerekir…

Yani bencede bunu soylemeniz cok yanlış Rabbim ona bi can verirse siz o canı gercekten alabilicekmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…