Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canımm benim çok sevindim Allah vatana millete hayırlı olmayı nasip etsn sağlıcakla alırsın inşallah kucağına. Hemen bı kadim doğum doktoruna gitt ve bize haber ver . Senin ne zamandır olmuyodu canm başka varmi çocuk
Canımm benim çok sevindim Allah vatana millete hayırlı olmayı nasip etsn sağlıcakla alırsın inşallah kucağına. Hemen bı kadim doğum doktoruna gitt ve bize haber ver . Senin ne zamandır olmuyodu canm başka varmi çocuk
Yok canim bu ilk bebek Allah kismet ederse.. Dun gittim iste ultrasonla goremedi bende alttan muayene ettirmek istemedim korktum acikcasi biraz zaman gecsin gidicem tekrar kese gorunsun en azindan
Yok canim bu ilk bebek Allah kismet ederse.. Dun gittim iste ultrasonla goremedi bende alttan muayene ettirmek istemedim korktum acikcasi biraz zaman gecsin gidicem tekrar kese gorunsun en azindan
Bu kadar sıkıntılı bir dönem geçiriyorsan korunacaktın canım eşinin bile haberi olmazdı ben 9 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ve olmuyor senin bu yazdıkların o yüzden üzdü hayat senin karar senin tabi ki
Aslinda 2 yildir surekli korunuyordum amma gel ki bir kez kurunmadim buda boyle oldu arabizda hamile olanlar varmis olmayanlara nsib kismet olsun bacilar
Baya zaman geçmiş fakat yazmadan gecemiycem ne biçim insansın be sen bu nasıl bi mesaj burda gebe kalmak için nerdeyse canını verecek anne adayları var utanmadan kalkmış hamileysem kurtarj siz nasıl kurtulabilirim yazmissin senin gibiler anne olmayı haketmiyor Keşke benim de dört tane beş tane cocugum olsa Allah isteyen.herkese nasip etsin sen gerçekten şaka gibisin bu platformda senin gibilerin işi yok.
Kızlar mrb bata 2 günüm var fakat 4 gündür adet olacakmsim gibi agrilarm var sürekli kasiklarim ve karnım ağrıyor kesin oldum diyorum hala yok. Bu şekilde adet ağrıları cekipte hamile olanımiz var mı .s çok merak ediyorum umarım adet olmam ve bebek haberidir bu
Kızlar mrb bata 2 günüm var fakat 4 gündür adet olacakmsim gibi agrilarm var sürekli kasiklarim ve karnım ağrıyor kesin oldum diyorum hala yok. Bu şekilde adet ağrıları cekipte hamile olanımiz var mı .s çok merak ediyorum umarım adet olmam ve bebek haberidir bu
Ben ben ben Karın ağrım dışında hiçbir hamilelik belirtim olmadı bende adet olacağımı sanarak bekledim. Hatta her hapşırmamda tuvalete koştum kesin hasta oldum diye