Canim aff ederaiz ben kimseyi hic uzmek iatemyorum asla isemezdim sizleri uzeyim amma benim kalbimda o kadar firtinalar kpoyuyor kimlerle paylasayim onuda bilmiyorum .o kadar dertilim o kadar kimlere anlatayim bilmiyorum aslinda llaha veren payi geri cevirmek banada hos degil.Yeriniz de olmak isteyen o kadar çok kadın var ki en başta ben “ asla çocuk istemiyorum ve kürtajsız nasıl kurtulabilirim” cümleleriniz beni ağlattı inş hamile değilsinizdir çünkü bunu haketmiyorsunuz biraz kıymet bilmek gerekir…
Bu kadar sıkıntılı bir dönem geçiriyorsan korunacaktın canım eşinin bile haberi olmazdı ben 9 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ve olmuyor senin bu yazdıkların o yüzden üzdü hayat senin karar senin tabi kiCanim aff ederaiz ben kimseyi hic uzmek iatemyorum asla isemezdim sizleri uzeyim amma benim kalbimda o kadar firtinalar kpoyuyor kimlerle paylasayim onuda bilmiyorum .o kadar dertilim o kadar kimlere anlatayim bilmiyorum aslinda llaha veren payi geri cevirmek banada hos degil.
Amma caresizim o yuzden .
Esimle sorunumuz var alkol aliyor 2 tanesine guc bele bakiyorum o yuzden de caresizlikden yazdim bu konuyla alakasi olmasada yenede kimi qirdiysam ozur dilerim
Adet belirtilerin kac gun surdu sevgili daisy yiyeceklerle ilgili skntim yok ama adet belirtilerim var ama garip sekilde.Normal adet belirtilerinden bi farki yoktu sadece tiksinti geldi cok sevdigim yiyecekleri yiyemedim daha fazla koku duymaya basladim mide eksimem cok oldu bide onun disinda normal adet belirtisi
Birde gogsunun siyah yuvarlak yerinde bir acima veya renk degisikligi oldumuNormal adet belirtilerinden bi farki yoktu sadece tiksinti geldi cok sevdigim yiyecekleri yiyemedim daha fazla koku duymaya basladim mide eksimem cok oldu bide onun disinda normal adet belirtisi
Bikac haftadir kasiklarima sanci saplaniyodu heh tamam regl olucam diyip ped takiyodum olamadim biturlu acayip istahim acildi goguslerde sadece damarlar belirginlesti zaten koyudur benim uclarim :) sonraki zamanlarda tiksinti geldi tam severek yemeye basliyorum tiksinti geliyo birakiyorum.. Sonra eczaneden iki tane test aldim pozitif cikti oysaki 10 gun oncede yaptim negatifti. Dun kan testi yaptirdim meger 3 haftalik hamileymisim :)Birde gogsunun siyah yuvarlak yerinde bir acima veya renk degisikligi oldumu
Bikac haftadir kasiklarima sanci saplaniyodu heh tamam regl olucam diyip ped takiyodum olamadim biturlu acayip istahim acildi goguslerde sadece damarlar belirginlesti zaten koyudur benim uclarim :) sonraki zamanlarda tiksinti geldi tam severek yemeye basliyorum tiksinti geliyo birakiyorum.. Sonra eczaneden iki tane test aldim pozitif cikti oysaki 10 gun oncede yaptim negatifti. Dun kan testi yaptirdim meger 3 haftalik hamileymisim :)
Tamam iste benimde sisme yok zaten mavi mavi cikiyo ortaya canim Allah razi olsun guzel dileklerin icin amin binlerce kez. Bide benim gec dollenme olmus o nasil oluyoki?Canim yaaaa ne guzel birsey. Rabbim eline saglikla almayi nasip etsin omru bereketli olsun. Bahti guzel yazilsin insaallah. Damarlar sis degil ama biraz mavi mavi gkrunuyor gibi. Yada tamamen psikolojik. Anlasildi bu ayda pas gectik. Bugun hele hic sanci yok. Puffffff
Afedersin esinin yumurtalari vucuduna yerlesiyor. Sen daha yumurtlamadan once sonra sen yumurtluyorsun hemen dolluyor. Biraz daha uzun bir surec yani. Hamile olsanda kana hemen karismiyor bhcg hormonu o yuzden hamile oluyorsun ama kandada idrar dada cikmiyor. Sanirim 10 gun once de senin ondan cikmadi canimTamam iste benimde sisme yok zaten mavi mavi cikiyo ortaya canim Allah razi olsun guzel dileklerin icin amin binlerce kez. Bide benim gec dollenme olmus o nasil oluyoki?
Cok garipmis evet cikmadi demek bundan sebepmis cok uzulmustum cokkAfedersin esinin yumurtalari vucuduna yerlesiyor. Sen daha yumurtlamadan once sonra sen yumurtluyorsun hemen dolluyor. Biraz daha uzun bir surec yani. Hamile olsanda kana hemen karismiyor bhcg hormonu o yuzden hamile oluyorsun ama kandada idrar dada cikmiyor. Sanirim 10 gun once de senin ondan cikmadi canim
Canim benim ikinci evliligim. 7 aylik evliyim. Nisan da evlendik. Mayista bir kimyasal gebelik yasadim. Ondan sonra adetlerim sapitti. Tahlil tahlil ustune tiroid ve hasimato cikti. Pkoda var ama glifor iciyordum yumurtalarim oluauyordu catliyordu gununde adet oluyordum. Tiroidden sonra durum bu. Ve o gunden beri ugrasiyorum yok. 33 yasindayim o yuzden biraz acele ediyorum. Ayyy kusura bakma biraz uzun oldu.Bu arada kac yillik evlisin canim?
Yok canim estafurullah. Ozaman daha fazla birlikte olmaya calis esinle yani benim durumuma bakilirsa yumurtlama gununu beklemeye cokta gerek yok :) benimde dunku gittigim doktora cok guvenemedim bide hastane muthis kalabalik devlet gibi karmakarisikti daha iyi bi hastane ve doktor buldum isinde uzman bi doktormus sizce en onemlisi doktor dimi?Canim benim ikinci evliligim. 7 aylik evliyim. Nisan da evlendik. Mayista bir kimyasal gebelik yasadim. Ondan sonra adetlerim sapitti. Tahlil tahlil ustune tiroid ve hasimato cikti. Pkoda var ama glifor iciyordum yumurtalarim oluauyordu catliyordu gununde adet oluyordum. Tiroidden sonra durum bu. Ve o gunden beri ugrasiyorum yok. 33 yasindayim o yuzden biraz acele ediyorum. Ayyy kusura bakma biraz uzun oldu.
Evet tabiki.xanim bence durumun varsa bir kilik bul kendine. Yani ozel muayenehane. Diger yerleri ben hic sevmedim. Salliyorlar resmen. Hangi sehirde ituruyorsun bilemiyorum ama ben izmirde duzgun bir ozel hastane bile bulamadim. Ozele gidiyorum simdi nasil ilgileniyor bir gorsen tertemiz mis gibi. Ve cok bilgi sahibi her konuda.Yok canim estafurullah. Ozaman daha fazla birlikte olmaya calis esinle yani benim durumuma bakilirsa yumurtlama gununu beklemeye cokta gerek yok :) benimde dunku gittigim doktora cok guvenemedim bide hastane muthis kalabalik devlet gibi karmakarisikti daha iyi bi hastane ve doktor buldum isinde uzman bi doktormus sizce en onemlisi doktor dimi?
Ben istanbul avrupa yakasindayim canim bu doktoru arastirdim tecrubeli ve tanidigimiz birinin dogumuna girmisti cok kolay gecti dogumu. hamile indirimi varmis ozellerde ondan yararlaniyorum muayene ve dogum sigortali olan insanla ayni fiyata geliyo bizim sigortamiz yok cunku.. Normal dogum dusunuyorum ama cokta korkuyorum aslindaEvet tabiki.xanim bence durumun varsa bir kilik bul kendine. Yani ozel muayenehane. Diger yerleri ben hic sevmedim. Salliyorlar resmen. Hangi sehirde ituruyorsun bilemiyorum ama ben izmirde duzgun bir ozel hastane bile bulamadim. Ozele gidiyorum simdi nasil ilgileniyor bir gorsen tertemiz mis gibi. Ve cok bilgi sahibi her konuda.
Canim yaaa Rabbim yardim eder en iyi dogum norml dogum sende biliyorsun zaten. Cok heyecanli yaaaa. Onu hissederek dunyaya getirmek. Ayy canim bak o doktora git bi bakalim ne diycek. Banada gelismeleri haber etBen istanbul avrupa yakasindayim canim bu doktoru arastirdim tecrubeli ve tanidigimiz birinin dogumuna girmisti cok kolay gecti dogumu. hamile indirimi varmis ozellerde ondan yararlaniyorum muayene ve dogum sigortali olan insanla ayni fiyata geliyo bizim sigortamiz yok cunku.. Normal dogum dusunuyorum ama cokta korkuyorum aslinda
Ederim tabii ki tatlim suan kese gorunmuyo biraz daha bekleyip gidicem oraya havalarda buzz buzzzzzCanim yaaa Rabbim yardim eder en iyi dogum norml dogum sende biliyorsun zaten. Cok heyecanli yaaaa. Onu hissederek dunyaya getirmek. Ayy canim bak o doktora git bi bakalim ne diycek. Banada gelismeleri haber et
Ederim tabii ki tatlim suan kese gorunmuyo biraz daha bekleyip gidicem oraya havalarda buzz buzzzzz