Bu arada tebrik ederimBir haftadır adet sancılarım vardı canm bugünde test aldım hemen çıktı çok şükür
Mrb canım benimde günüm 29 da yanı Bugun aynı şey bende de var sanki adetim gelecekmiş gibi belim kasıklarım agrıyo bende çok merakediyorum umarım adet olmam bendeKızlar mrb bata 2 günüm var fakat 4 gündür adet olacakmsim gibi agrilarm var sürekli kasiklarim ve karnım ağrıyor kesin oldum diyorum hala yok. Bu şekilde adet ağrıları cekipte hamile olanımiz var mı .s çok merak ediyorum umarım adet olmam ve bebek haberidir bu
Umarım olmazsın canm benim hala agriyo kasiklarim ve karnım bugün gidicem doktora inşallah görürüm bebegmideMrb canım benimde günüm 29 da yanı Bugun aynı şey bende de var sanki adetim gelecekmiş gibi belim kasıklarım agrıyo bende çok merakediyorum umarım adet olmam bende
Öncelikle tesekkr ederm canm darısı sana olsn inşAllah . Ben adetime bı gün kala yaptm çünkü 1 haftadır kasiklarim adet olacak gibi agridi ve olmayınca deneyim dedi ve çıktı çok şükürilişkiden ne kadar sonra yaptın testi cnm .. ben cesaret edemiyorum adetim üç gün gecikti bugün aşırı açık leke geldi o da çamaşırıma değil peçeteye ..
darısı başıma :)) tabi normal ve gerçek bir gebelik görürüm işallah bu da bana artık hediye mucize olurÖncelikle tesekkr ederm canm darısı sana olsn inşAllah . Ben adetime bı gün kala yaptm çünkü 1 haftadır kasiklarim adet olacak gibi agridi ve olmayınca deneyim dedi ve çıktı çok şükür
Malesef canım ya adet olmuşum bu ayda olmadı eşimde asker artık esim geldikten sonra bebek müjdesi verebilirim rabbim hepimize nasip etsin hayırlı bi evlatUmarım olmazsın canm benim hala agriyo kasiklarim ve karnım bugün gidicem doktora inşallah görürüm bebegmide
Bı test yap bakalım belki cikarBen de şimdilik yakından bi test aldırim ya bekleyemicem en azından bi adım olur çünkü böyle de belirsiz .. idrarda değil de afedersiniz büyük tuvaletten snr kahve geliyo ya peçeteye açık tedirgin oluyorum .. belki de adet olamıyorum nys öğreniriz
Halbuki on gün paso yüzdüm metabolizmam çalışsın diye bu ay tatilde
Eger gebelik yoksa, burada konularda rastladim adet duzensizligi icin hayit tohumunu cok öneren var. Bir arastirin benceKızlar ya bende bişey soorcam en son ağustuson 2 sinde hasta oldum pcos hastasıyım tam 24 gün sürdü ama doktor en fazla on gün sonrası sayılmıyo dedi tam 60 gündür hasta olmuyorum tatildeyim burdada hastane sıkıntıymş 4 gündür falan geceleri midem bulanıyo göğüs hassasiyetim war ama ben kendimi yeni toparladım test yapıp tekrar o zamanlara dönmek istemiyorum sizce nedir ?