Ay inşallah cnm ya çok heveslendim umarım hayal kırıklığına ugramamİnşallah hamilesindir.. Ben de aynı durumdayım 1. Ekim adet günüm bekleyip sonucu göreceğiz
Ay inşallah canm ya ne güzel konustun ama bilmiyorm test yapmak da istemiyorum günümü beklemem lazım benceEvet canım ben öyleydim adet olucam sanıyordum ama hamilelik varmış. İlk belirtiler bunlar zaten sık idrara çıkma ve adet olma hissi.
Bekle gününü canım stres de yapma. Hayırlısı olsun inşallah hamilesindir :)Ay inşallah canm ya ne güzel konustun ama bilmiyorm test yapmak da istemiyorum günümü beklemem lazım bence
İnşallah canm eşim çok heveslendi kesin hamilesndrr diyo sen adet olmucaksn diyo . Ona kalsa hemen test yapacak ama aylardır negatif gormek beni yıprattı . Allah yüzümüze baksn . Sen kaç haftalık hamilesn canmBekle gününü canım stres de yapma. Hayırlısı olsun inşallah hamilesindir :)
Evet canim benimde öyle oldu adet olmayı beklerken hamile oldumu öğrendim darısı başına insallah[/QUOTE
Umarım canm 2 senedir çok uğraşıyorz
Ay inşallah cnm ya çok heveslendim umarım hayal kırıklığına ugramam
Hamileyim canımİnşallah canım benim.. Kaldı bi günün hadi bakalım hayırlısı olsun :)
Nasil ögrendin canim:)Hamileyim canım
Amin canm tüm isteyen herkese nasip etsn AllahmÇok sevindim canım. Allahım hayırlı evlat versin. Gözün aydın olsun
Bir haftadır adet sancılarım vardı canm bugünde test aldım hemen çıktı çok şükürNasil ögrendin canim:)
Korkma bence öyle rüyaların anlamı kötü olmuyo diye biliyorum benInsallahcanim insallah Rabbim tum isteyenlere nasip etsin bugun dr gittim daha cok kucuk 1 aylik dedi. Progestan folic plus ve coraspin yazdi haftayada kontrol ruyamdada kanamam oldunu gordum korktum acikcasi bakalim hayirlisi hakkimizda
ilişkiden ne kadar sonra yaptın testi cnm .. ben cesaret edemiyorum adetim üç gün gecikti bugün aşırı açık leke geldi o da çamaşırıma değil peçeteye ..Bir haftadır adet sancılarım vardı canm bugünde test aldım hemen çıktı çok şükür