Adet olacak sanipta hamile olanlar

Kızlar mrb bata 2 günüm var fakat 4 gündür adet olacakmsim gibi agrilarm var sürekli kasiklarim ve karnım ağrıyor kesin oldum diyorum hala yok. Bu şekilde adet ağrıları cekipte hamile olanımiz var mı .s çok merak ediyorum umarım adet olmam ve bebek haberidir bu :dua:
Mrb canım benimde günüm 29 da yanı Bugun aynı şey bende de var sanki adetim gelecekmiş gibi belim kasıklarım agrıyo bende çok merakediyorum umarım adet olmam bende

Mmssll saol canim ya içimi rahatlattin ilk hamileliğinde rüyamda keseyi görmüştüm sonrada düşük yaptım ondan tereddüt ettim insallah Rabbim Bize bağışlar darısı tüm isteyenlere

Mrb canım benimde günüm 29 da yanı Bugun aynı şey bende de var sanki adetim gelecekmiş gibi belim kasıklarım agrıyo bende çok merakediyorum umarım adet olmam bende
Umarım olmazsın canm benim hala agriyo kasiklarim ve karnım bugün gidicem doktora inşallah görürüm bebegmide

ilişkiden ne kadar sonra yaptın testi cnm .. ben cesaret edemiyorum adetim üç gün gecikti bugün aşırı açık leke geldi o da çamaşırıma değil peçeteye ..
Öncelikle tesekkr ederm canm darısı sana olsn inşAllah . Ben adetime bı gün kala yaptm çünkü 1 haftadır kasiklarim adet olacak gibi agridi ve olmayınca deneyim dedi ve çıktı çok şükür

Öncelikle tesekkr ederm canm darısı sana olsn inşAllah . Ben adetime bı gün kala yaptm çünkü 1 haftadır kasiklarim adet olacak gibi agridi ve olmayınca deneyim dedi ve çıktı çok şükür
darısı başıma :)) tabi normal ve gerçek bir gebelik görürüm işallah bu da bana artık hediye mucize olur ❤️

Ben de şimdilik yakından bi test aldırim ya bekleyemicem en azından bi adım olur çünkü böyle de belirsiz .. idrarda değil de afedersiniz büyük tuvaletten snr kahve geliyo ya peçeteye açık tedirgin oluyorum .. belki de adet olamıyorum nys öğreniriz
Halbuki on gün paso yüzdüm metabolizmam çalışsın diye bu ay tatilde

Ben de şimdilik yakından bi test aldırim ya bekleyemicem en azından bi adım olur çünkü böyle de belirsiz .. idrarda değil de afedersiniz büyük tuvaletten snr kahve geliyo ya peçeteye açık tedirgin oluyorum .. belki de adet olamıyorum nys öğreniriz
Halbuki on gün paso yüzdüm metabolizmam çalışsın diye bu ay tatilde
Bı test yap bakalım belki cikar

Ben yakından bi test alıp yaptım tek çizgi..
4 gün gecikti adet olmazsam haftaya kan testi yaptırıcam belirsizlikler ömrümü yedi

Reglimin de geldi ztn laporoskopiden kaçamicam sanırım
Kalp ameliyatı olucan deseler korkmam ama nedense bu ameliyat korkutuyor beni işallah tüpler kapalı değildir ya da açılır

Kızlar ya bende bişey soorcam en son ağustuson 2 sinde hasta oldum pcos hastasıyım tam 24 gün sürdü ama doktor en fazla on gün sonrası sayılmıyo dedi tam 60 gündür hasta olmuyorum tatildeyim burdada hastane sıkıntıymş 4 gündür falan geceleri midem bulanıyo göğüs hassasiyetim war ama ben kendimi yeni toparladım test yapıp tekrar o zamanlara dönmek istemiyorum sizce nedir ?

Benim de 3 gündür adet olacakmış gibi hafif sancılarım var ama adetim 1 gün gecikmiş durumda. Genelde erken gelir, geç gelmez. 1 hafta önce alışılmış adet belirtilerim vardı. Şişkinlik vs. Bir de bende ender görülen ağrılı derin sivilcelerden çıktı bir tane. Hormonal dengesizliğe verdim. Ağrılar da tam zamanında başlayınca adet geliyor dedim. Şu an ağrım da yok sadece göğüs uçlarım acıyor. Yine de ümitlenmiyorum çünkü işim karışık. Yaş 39. Hipotiroid tedavisi görüyorum, şu an dozu tam ayarlayamadı doktorum. Zaten 5 aydır hormonal dengesizliğim var. Prolaktinim belki yükselmiştir diyorum, heveslenmiyorum. 1 hafta geçmeden test yapmayacağım sanırım.

Eşim test almış ama yapmaya korkuyorum ya yine negatifse o bana bakıyo ben ona ne yapmalıyım bilmyrum canım senin ki iyi benim adetlerim çook düzensiz olduğu için günümün geçmesiyle anlayamayacağım hiç bir zaman :KK43:

Kızlar ya bende bişey soorcam en son ağustuson 2 sinde hasta oldum pcos hastasıyım tam 24 gün sürdü ama doktor en fazla on gün sonrası sayılmıyo dedi tam 60 gündür hasta olmuyorum tatildeyim burdada hastane sıkıntıymş 4 gündür falan geceleri midem bulanıyo göğüs hassasiyetim war ama ben kendimi yeni toparladım test yapıp tekrar o zamanlara dönmek istemiyorum sizce nedir ?
Eger gebelik yoksa, burada konularda rastladim adet duzensizligi icin hayit tohumunu cok öneren var. Bir arastirin bence

X