Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kızlar yüzün gözüm şişti ve kızardı bu hamilelik belirtisi olabilir mi hiç duymadım ama belki bi ihtimal diyorum nasıl hevesleniyorum sizi gördükçe anlatamam. Gözümün ucunda hep bir gözyaşı. Anında pıt

Valla ben eşimle yemeğe gidip foto cektirince Allah'ım dedim bu yüzümün hali ne o kadar şişti ki inanamadim direk ben bu kadar şiş mi duruyorum diye sordumolabilir yani belli olmaz. En kısa zamanda sende güzel haberler alırsın canım inşallah çok dua ediyorum Allah'ım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin kuzum amin inşallah güzel kalplerinizden öperim. Dualarımız karşılıklı. Ben de sizlerin sağlıkla kucağınıza almanız için dualar ediyorum

Hamiş kızlarım bi sorum var. Hapsirdiginiz zaman yumurtalık bölgenize sancı giriyor mu? Normalde kendimi çok tutarak hapşıran bir insandım ogrendigimden beri asla kasmiyorum ama yine de anlık bıçak sokuyolar sanki

Kızlar 6+6 olmuşuz bugün kalbimiz de atıyor 10 tüp kan aldılar bir de idrar bi bakın bakalım belki cinsiyet tahmininde bulunursunuz
Eki Görüntüle 3209619
Ben emin değilim valla tahmin yapamayacağım Ama çok tatlı bi bebiş geliyo o çok belli maşallah canım 10 tüp kanı niçin aldılar çok değil mi ya

İnşallah hamileliktendir

Tabi ki ben bilmiyorum ama bu bende hep var mesela. Neden hiç anlamıyorum. Şimdi de karnım geriliyor gibi hissediyorum ben

Ben çok şişmiştim o anlamda mi dedin bilmiyorum ama. Ayaklarim da şişmişti belki hâlâ şiş. Yeni aldigim botu giyinemedim o derece. Bu olay yaşanırken acaba hamile miyim be demistim içimden

Bende gülünce olmuştu bi kere. Gülüyordum ve sancj giriyordu sonra da sanci girdigi için gulmeye baslamistim ve bu dongu cok uzun surdu
Hapsurmak olayini ben yasamasam da, hamilelik belirtileri ile kafami bozdugum donemde cok okudum burda hapsurunca agri giren kisileri. Yani cogu insanda oluyor

Oda iyiymiş ben sancı girince panik oluyorum ya ters bişey mi var diye

Kızlarcım, bende günlerdir sessiz takipçilerinizdenim. Bir kızım var 4 yaşında. Nasipse 2. yi düşünüyoruz. Kasım ayında denemiştik ilk olarak.Sonra araya durumlar girince şubat ayına sarktı. Şuan yurtdışındayım kan veremiyorum hemen. Kendi sürecimden bahsedecek olursak adet bitiminden sonraki zamanları değerlendirdik. Yumurtlama günüm 8 şubat görünüyor. Bu tarihten önce 4 şubatta denedik. Sonra malum ülkemizdeki depremler derken psikolojik olarak yumurtlama haftası değerlendiremedik. Sadece 11 şubatta değerlendirdik. SAT tarihi 22 şubattı. Sabah ilk idrar ile test yaptım tek çizgi.Ancak saatler sonra çıkan sanırım 2-3 saat sonra kadar. İkinci çizgi belirdi. 2 gün geçti hala adet olamadım. Yoğun karnımda gaz sancısı var. Ama normal adetlerde de bu belirtiyi bazen yaşadığım için çok tahmin edemiyorum. Siz ne dersiniz yumurtlama sonrası yapılan birliktelikte hamilelik durumu olabilir mi :)

Yumurtlama tespitini ovulasyon testi ile yapmadiysan geç yumurtlama olmuş olabilir belki. Birde bi rivayete göre spermler 5 güne kadar canlı kalabiliyormus belki ordan da denk gelmiştir. Umarım vardır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…