Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Ayy bu doktorların bazılarının çok bilmiş tavırları ve hiç bişey kabul etmemeleri bence doktor değiştirmekte fayda var canım

Kanim isinmadi doktoruna. Burda bi kişi vardi yazmıştı ki 1 sene doktor takibi ile denedik. Ama doktor hep bilmem kaçıncı günde gel diyormuş. Ben de biktim artik kendim ovu testi yaptim ve regl bittigi gun yumurtladigimi anladim ayni gun iliskiye girdik ve ilk aydan tutturduk dedi. Yani boyle şeyler cok oluyor. Doktorun boyle bi yaklasimi olmasini kesinlikle sevmedim

Anac ana canım sen de var mı bi belirti ya da bir his? Umudum gerçekten yok ama olan şeylerini yazıyorum
Canım yeni gördüm mesajını kusura bakma valla belirti var açıkçası ama sürekli değil yani bi gün var bi gün yok şeklinde ama dün gece böyle gaz sancısı gibi ağrı vardı karnımda mesela baya da sıkışmıştım ondan mı bilmiyorum ama benim akıntı önce çoğaldı sonra kesilir gibi oldu şu an çok az bunlar belirti mi bilmiyorum sende neler var canım

Bende test yaptım. Öyle gördüm adetin 13. Gün yumurtladığımı. Allahtan yapmışım. Sanırım değiştireceğim doktoru. Bi garip zaten dinliyor mu beni dinlemiyor mu anlamadım. Bu ay bir çok günü değerlendirdim. İnşallah olur

Estağfurullah kuzum. Ya benim normal regl belirtileri gibi. Farkını anlayamıyorum. Ama ben kimyasal geçirdiğimde yani o hamileliği öğrendiğim zaman bi gece ağrıyla uyanmıştım bel ve kuyruk sokumu deli gibi ağrımıştı. Şuan belimde ağrı var karnım geriliyor ara ara sancı giriyor. İnşallah belirtidir bunlar

İnşallah canım sağlıkla olsun

Dayanamayıp birkaç saat tuttuğum idrar ile test yaptım. Gecikmenin 2. Günü bugün. Olsa çıkardı sanırım. Artık önümüzdeki aylara bakicaz. Bu ay elendim

Hoşgeldin kuzu bende ikinciyi istiyorum testin varsa atarmısın

Her iki pencerede de çizgi olması gerekiyor canım. Küçük çizgi kontrol paneli. Büyük alanda çizgi olursa da hamile olduğu anlamına geliyor. Benim büyük alandaki çizgi en az kalbim kadar tertemiz ve beyaz . Ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Gecikince umutlandim ama inşallah altından sağlık sorunu çıkmasa bari
Aa ne değişik bi test o mavi çizgi olmadığı anlamına mı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…