Gayet de olabilir tekrar test yapın benceKızlarcım, bende günlerdir sessiz takipçilerinizdenim. Bir kızım var 4 yaşında. Nasipse 2. yi düşünüyoruz. Kasım ayında denemiştik ilk olarak.Sonra araya durumlar girince şubat ayına sarktı. Şuan yurtdışındayım kan veremiyorum hemen. Kendi sürecimden bahsedecek olursak adet bitiminden sonraki zamanları değerlendirdik. Yumurtlama günüm 8 şubat görünüyor. Bu tarihten önce 4 şubatta denedik. Sonra malum ülkemizdeki depremler derken psikolojik olarak yumurtlama haftası değerlendiremedik. Sadece 11 şubatta değerlendirdik. SAT tarihi 22 şubattı. Sabah ilk idrar ile test yaptım tek çizgi.Ancak saatler sonra çıkan sanırım 2-3 saat sonra kadar. İkinci çizgi belirdi. 2 gün geçti hala adet olamadım. Yoğun karnımda gaz sancısı var. Ama normal adetlerde de bu belirtiyi bazen yaşadığım için çok tahmin edemiyorum. Siz ne dersiniz yumurtlama sonrası yapılan birliktelikte hamilelik durumu olabilir mi :)
Ovulasyon takibi ile yapmadım canım. Uygulamalardaki tahmini yumurtlama günü 8 şubat yazıyorduYumurtlama tespitini ovulasyon testi ile yapmadiysan geç yumurtlama olmuş olabilir belki. Birde bi rivayete göre spermler 5 güne kadar canlı kalabiliyo
Kız o uygulamalar pek tutmuyorOvulasyon takibi ile yapmadım canım. Uygulamalardaki tahmini yumurtlama günü 8 şubat yazıyordu11 şubattaki birliktelikte olduysa tahminen ne kadar süre sonra tekrar kaset testlerden yapmalıyım. 22 Şubat sabahı ( sonradan beliren çizgiyi saymazsak) negatifti.
Alayım olmazsa bugün bir test, yarın ilk idrar ile yapayım. Battı balık yan gidermişKız o uygulamalar pek tutmuyorbence hemen test yap
Maşallah canım sen bu neşeyle en az ikiz doğurursun hayırlısıylaAlayım olmazsa bugün bir test, yarın ilk idrar ile yapayım. Battı balık yan gidermiş
Bence yarın ilk idrarla tekrar bir dene derim olabilir gibi duruyor yada bekleyebilirsen az daha bekle.Ovulasyon takibi ile yapmadım canım. Uygulamalardaki tahmini yumurtlama günü 8 şubat yazıyordu11 şubattaki birliktelikte olduysa tahminen ne kadar süre sonra tekrar kaset testlerden yapmalıyım. 22 Şubat sabahı ( sonradan beliren çizgiyi saymazsak) negatifti.
Allah korusun ikiz bana ağır gelirMaşallah canım sen bu neşeyle en az ikiz doğurursun hayırlısıyla
Testi bugün alayım. Yarına gelen giden olmazsa duruma bir bakarım. Teşekkür ederim kızlar cevaplar içinBence yarın ilk idrarla tekrar bir dene derim olabilir gibi duruyor yada bekleyebilirsen az daha bekle.
Hayırlısı neyse o olsun canımAllah korusun ikiz bana ağır gelirAma bir tane kızıma kardeş fena olmazdı. Saolsun fazla afacan bir prenses. Huni ile dolaşmak istemem
Herkeste alınıyo dendi banaBen emin değilim valla tahmin yapamayacağımAma çok tatlı bi bebiş geliyo o çok belli maşallah canım 10 tüp kanı niçin aldılar çok değil mi ya
Canım bu kan alimi kaçıncı haftada oldu sende yazdiysan da kaçırdım galibaHerkeste alınıyo dendi banagenel kontrol için mesela benim değerler düşmüş ona göre takviye başlayacak
Canım doktora ben dedim hiç kan alınmadı diye o da dedi ki ne zaman kalp atışını duyarsak o zaman alırız bugün 6+6 olmuşuz kalbi de atıyodu o yüzden bugün aldıCanım bu kan alimi kaçıncı haftada oldu sende yazdiysan da kaçırdım galiba
Oyy yesinler onun o minnak kalbiniCanım doktora ben dedim hiç kan alınmadı diye o da dedi ki ne zaman kalp atışını duyarsak o zaman alırız bugün 6+6 olmuşuz kalbi de atıyodu o yüzden bugün aldı
Bu şekilde fikir yürütmek bence imkansız gibi bişeyKızlar baya koyu çift çizgi yaklaşık beta kaç demektir acaba?
Aynen canım kalbi duymak gerekiyormuş inşallah sen de sağlıklı bir şekilde duyarsın gittiğindeOyy yesinler onun o minnak kalbinikeseyi görmeye gidince alır mı benimki de dedim de sonra alır o zaman heralde
İnşallah canım su an daha çok istediğim başka bişey yokAynen canım kalbi duymak gerekiyormuş inşallah sen de sağlıklı bir şekilde duyarsın gittiğinde
Anladım canım d vitamini yazdı mı doktor benim d hep düşük mesela ama doktor önemsemediHerkeste alınıyo dendi banagenel kontrol için mesela benim değerler düşmüş ona göre takviye başlayacak