Ayy kız mı geliyor yoksaArkadaslar cok garip ben tatliyi asssssiiriii seven bi insanim normalde ama canim hic tatli cekmiyorekşi şeyler yemek istiyorum ya da tüm gun farkli farkli yemekler yiyeyim istiyorum tatli aklima bile gelmiyorrr
Bazen nefes alamıyorum en çok o rahatsız ediyor hayırlısıAy benim de oyle. 1-2 aya geciyormuş ama şişlik
Ay kiz diyen de var erkek diyen de. Bazilari ekşi yiyorsan erkektir diyor bazıları kız. Ben de arada kaldımAyy kız mı geliyor yoksa
Kaç haftalik oldunuzBazen nefes alamıyorum en çok o rahatsız ediyor hayırlısı
Meşhur sözden yola çıktım ben ye eksiyi çıkar Ayşe'yi denir yaAy kiz diyen de var erkek diyen de. Bazilari ekşi yiyorsan erkektir diyor bazıları kız. Ben de arada kaldım
Doktora salı gidicem sanırım tam olarak kaç haftalık o zaman soylicek ama son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplandığında 1 ayı geçtiKaç haftalik oldunuz
Haa anladimm. Bende telefona uygulama indirdim ordan bakiyorum. 4+2 olmuşuz galibaDoktora salı gidicem sanırım tam olarak kaç haftalık o zaman soylicek ama son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplandığında 1 ayı geçti
Aynennn biliyorum ama buyuk cogunluk eksi yiyorsan erkektir diyorMeşhur sözden yola çıktım ben ye eksiyi çıkar Ayşe'yi denir ya
Evet evet benimde 4+3 yazıyor bat ne zamandi senin bide sat?Haa anladimm. Bende telefona uygulama indirdim ordan bakiyorum. 4+2 olmuşuz galiba
Allah Allah oda mi degismisAynennn biliyorum ama buyuk cogunluk eksi yiyorsan erkektir diyor
Bat 20 Şubat sat 25 ocakEvet evet benimde 4+3 yazıyor bat ne zamandi senin bide sat?
Bende öğrenmeden önce azcık başladı yani daha 3 haftalıkken şimdi de bulantıdan tiksinmeden ölcek gibiyimBulantı ve iğrenme ne zaman başladı canım
Şişlik bende de var sindirim sistemimiz iki kat daha yavaş çalıştığı içinmiş bende müthiş bir kabızlık var ve bulantıyla beraber hiç iyi bi ikili değillerÇok şükür daha bulantım yok inşallah da olmaz çok nadiren özellikle yemekten sonra ufaktan bi öğürme isteği geliyor sadece geçiyor hemen ama şişlik beni mahvetti şimdiden 3-4 aylık gibi karnım şiş
Bende öğrenmeden önce azcık başladı yani daha 3 haftalıkken şimdi de bulantıdan tiksinmeden ölcek gibiyim
Belli olmaz ki şimdiden cinsiyetiKızlar 6+6 olmuşuz bugün kalbimiz de atıyor 10 tüp kan aldılar bir de idrar bi bakın bakalım belki cinsiyet tahmininde bulunursunuz
Eki Görüntüle 3209619
6+6 bugünKaç haftaliksiniz şu an
Bazı teoriler varmış anlayanlar gerçekten tahmin yapabiliyor kesede duruşuna göreBelli olmaz ki şimdiden cinsiyeti