Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kızlarcım, bende günlerdir sessiz takipçilerinizdenim. Bir kızım var 4 yaşında. Nasipse 2. yi düşünüyoruz. Kasım ayında denemiştik ilk olarak.Sonra araya durumlar girince şubat ayına sarktı. Şuan yurtdışındayım kan veremiyorum hemen. Kendi sürecimden bahsedecek olursak adet bitiminden sonraki zamanları değerlendirdik. Yumurtlama günüm 8 şubat görünüyor. Bu tarihten önce 4 şubatta denedik. Sonra malum ülkemizdeki depremler derken psikolojik olarak yumurtlama haftası değerlendiremedik. Sadece 11 şubatta değerlendirdik. SAT tarihi 22 şubattı. Sabah ilk idrar ile test yaptım tek çizgi.Ancak saatler sonra çıkan sanırım 2-3 saat sonra kadar. İkinci çizgi belirdi. 2 gün geçti hala adet olamadım. Yoğun karnımda gaz sancısı var. Ama normal adetlerde de bu belirtiyi bazen yaşadığım için çok tahmin edemiyorum. Siz ne dersiniz yumurtlama sonrası yapılan birliktelikte hamilelik durumu olabilir mi :)
Gayet de olabilir tekrar test yapın bence😀

Yumurtlama tespitini ovulasyon testi ile yapmadiysan geç yumurtlama olmuş olabilir belki. Birde bi rivayete göre spermler 5 güne kadar canlı kalabiliyo
Ovulasyon takibi ile yapmadım canım. Uygulamalardaki tahmini yumurtlama günü 8 şubat yazıyordu :KK70: 11 şubattaki birliktelikte olduysa tahminen ne kadar süre sonra tekrar kaset testlerden yapmalıyım. 22 Şubat sabahı ( sonradan beliren çizgiyi saymazsak) negatifti.

Ovulasyon takibi ile yapmadım canım. Uygulamalardaki tahmini yumurtlama günü 8 şubat yazıyordu :KK70: 11 şubattaki birliktelikte olduysa tahminen ne kadar süre sonra tekrar kaset testlerden yapmalıyım. 22 Şubat sabahı ( sonradan beliren çizgiyi saymazsak) negatifti.
Kız o uygulamalar pek tutmuyor 😁 bence hemen test yap :KK76: :KK48:

Bence yarın ilk idrarla tekrar bir dene derim olabilir gibi duruyor yada bekleyebilirsen az daha bekle.

Canım doktora ben dedim hiç kan alınmadı diye o da dedi ki ne zaman kalp atışını duyarsak o zaman alırız bugün 6+6 olmuşuz kalbi de atıyodu o yüzden bugün aldı 🥰
Oyy yesinler onun o minnak kalbini🥰 keseyi görmeye gidince alır mı benimki de dedim de sonra alır o zaman heralde

Kızlar baya koyu çift çizgi yaklaşık beta kaç demektir acaba?

Kızlaaaaar napıyorsunuuuuuz? Ay ben şimdi doktordan geldim. Yumurta takibi için gidiyordum ya. Boş geçen hafta cuma gittim adetim bitikten iki gün sonraydı o zaman 12mm imiş yumurtam öyle dedi yani. Bir de bu hafta cuma yani bugün çağırdı beni. Hocam ben 11 i ile 15 i arasında yumurtluyorum desem de yok yok 16. Gün gel dedi bana. Neyse gittim bugün. Yumurta yok meydanda. Gelişti de mi çatladı gelişmeden mi çatladı ne oldu bilmiyorum. Adetini bekleyeceğiz dedi sadece. Yumurtalık takibi için bir hafta arayla kontrol az değil mi sizce ? Doktoru mu değiştirsem. Medicalparka gidiyordum Bahçelievler’e. Bi fikir verin bana.

X