Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kızlaaaar yine ben 🤭
Ovülasyon testlerime ve değerlendirdiğimiz günlere bir bakabilir misiniz? Sanırım bu defa doğru günleri değerlendirdim. Bir de sizin yorumlarınızı istiyorum ❤️

Eklentiler

• 38B07E3A-03FE-4A45-8BF2-5FFE539132A3.jpeg
    38B07E3A-03FE-4A45-8BF2-5FFE539132A3.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar beta 7864 çıktı 💖 Cihazları bozukmuş ondan sabah kese gözükmemiş , başka cihazla baktılar ve kese göründü 7 mm🥰 henüz çok küçükmüş 15 gün sonra çağırdılar kalp atışı için.Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah sağlıklı ilerler💖💖
Maşallah canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah 😍

Selam kızlar bi kaç gündür ben de sessiz takipçilerdenim maşallah muhabbetleriniz çok hoşuma gitti ve süreçlerinizi sessiz de olsa takip ederek bi nevi dua ettim 😊 ben kendi hikayeme geçeyim 8.5 yıllık evliyiz 5.5 yaşında bir oğlum var elhamdülillah. İlk evlendiğimiz yıllar bebek için herhangi bir çabamız olmadı hatta korunduk da korunmayı bırakınca ben de galiba herkes gibi olacak zannettim sonra bi kaç ay olmayınca incir kürü denedim etraftan duyduğum kadarıyla fakat sonra hem adetimde düzensizlikler oldu hem de etkisini göremedim bu sefer bi de soğan kürü deneyeyim dedim ☺️ sonrasında da adet düzensizliğinden dolayı dr a gittim normalde günü saati bile şaşmaz çünkü dr kan testi yaptı ve prolaktin hormonum yüksek çıktı yumurtalıklarımın temiz olduğunu hormonu düşürünce bir sorun olmadığını söyledi ben sonra şunu öğrendim ki özellikle incir zaten süt hormonunu fazlasıyla salgılayan bir yiyecek ve müsait olan insanlarda da prolaktinin fazla salgılanmasına sebep olabildiğini öğrendim şunu ifade etmek istedim kısaca evet bu kürler gerçekten öok güzel etkili de aynı zamanda fakat öncesinde kesinlikle hormon testi yapılıp ona uygun bir şey yapılması gerekli. Dostinexle prolaktini düşürdükten sonraki ay dr um klomen verdi ve tahmini yumurtlama günü muayeneye gitmemi söyledi ve o ay çok ilginç bir şekilde gittiğimde dr um hiç yumurtlama olmadığını söyledi zaten akıntı vs de hiç bir belirti yoktu ben tabiki üzüldüm ve akışa bıraktım zaten yumurtlama olmamış diye de rahat davrandım adetim 10 gün gecikti ve çevremdeki insanlar test yap dediler Ddm ki dr yumurtlama olmamış dedi gerek yok yap ona göre bişeler içeceksen iç dediler yaptım ve şok epey süre sonra hayali çizgi aile hekimliğine gidip kan verdim ve evet beta değerim yüksek çıktı demek ki geç yumurtlama ve döllenme olmuş başla açıklaması yok ertesi gün dr uma randevu bulup gittik o da çok şaşırdı ve tekrar kan vermemi istedi ertesi gün kan testi aldığımızda ise hüsran değerim düşmeye başlamış dr kendiliğinden düşük olacak muhtemelen hazırlıklı olun dedi ve akşamına ağrılar leke ve devamı geldi 10 gün sürdü dr a gittim temizlenmiş dedi adet olunca gel tekrar bakalım dedi ve 1 hafta sonra adet oldum o zaman dr um gebeliğe engel olmayan adet düzenleyici ilaç verdi bitince gel tedaviye başlayalım dedi bunun üzerine ben gitmedim benim içimi rahatlatan ve bu konudan aldığım ders şu olmuştu Allah nasip edince demek ki oluomuş araştırmalarım sonucunda da şunu fark ettim evet güm aşırı ilişki sakin bir ruh hali ve yumurtalıklarımızı sağlıklı hale getirebilmek için temiz beslenme ki hayatımdan paketli şekerli gıdaları çokardığımda ki çok kilolu olmamama rağmen kilo da vermiştim 5 ay sonra Rabbim oğlumu nasip etti 😊
Kısacası;
2 gebelik yaşadım biri kimyasal ikisinde de süreç çok farklı ilerledi. Öğrendiğim şey de şu oldu yumurtalıklarımıza güzel bakmak 😍 o zaman pek çok notlar almıştım düzenli yediğim şeyler vardı ama şu an hiç birisini hatırlamıyorum. Oğlum çok kardeş istiyor eşim de istiyormuş meğer bu düşünce beni tekrar araştırmaya sevk etti net hatırladığım hayıt içmiştim ama onu da nasıl içtiğimi hatırlamıyorum 🤭
Maşallah canım 😀 evet hayıt tohumunu ben de kullandım çok faydalı. Hayıt tohumunu biraz havanda dövüp içme suyuyla kaynatıp ılık şekilde aç karnına içiliyor canım şifa olsun 😍

Canim ben 11 ay uğraştım hamile kalmak icin herşey normal dedi doktor tam evliliğimin senesinde hamile kalmıştım.benim rüyama dede gelmişti duan kabul oluyor ama yalnis dua ediyor sun nasıl abdest almadan namaz olmazsa dua nin önemi var diye.yanimda görümcem vardı karnimi gösterdim sorsana dedeye hamile olacak mıyım anlamında dede de bana Bakarak senin ilacın fatiha dedi uyandım aradan bir hafta vs gecti temmuzda hamile olduğumu öğrendim o kadar güzel duygu ki ya herşey yolunda iyi gitti Eylül 5 te randevum vardi benim onu bekliyor dum rüyamda bu sefer ameliyat masasında dim türbanlı kadın doktorlar vardi basimda eşim vardi Doktorlar telaş icindey di bebeğin kalbi durmuş almazsak anne yi kaybedecez diye ben öleyim bebeğimi almayın dedim eşimde bebek öldüyse eşimi kurtarın dedi uyandım orda.kahvalti yaparken eşime anlattım kızdı bana nasıl rüya o güzel şeyler düşün hayır olsun diye.neyse yine aradan zaman geçti 5 Eylül de ultrason kontrolü aklımda kalan tek cümle ANNESi bebeğin kalbi durmuş. 10 Eylül kürtaj oldum mecburen doktor zehirlenirsin alınması lazım diye acilde kürtaj oldum ve son rüyam ise kürtaj olacağının gecesi erkek bebeği emzirdim sevdim sabahına kürtaja gittim.ve şimdi anlıyorum dede yi duam da 11 ay boyunca Allah'ım annelik duygusu yaşat Allah'ım karnımı evlat ile doldur ona can olayım onu güzel bakayım evlat ver rabbim dedim. Allah bana duamdaki gibi karnımı evlat ile doldurdu o duygusunu yasatti ama evladıma can olamadım çünkü hiç dua ederken Allah'ım sağlıklı sıhhatli evlat ver demedim o yüzden rüyanın anlamını anladim dua ederken dikkat etmedim hayırlı sağlıklı demedim.eylulden bu yana dua etmesini öğretti rabbim bana.rabbim her gönülden isteyene sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin .her ay test yapıyorum sürekli konu açıyorum kendime hâkim olamıyorum adetime 9 gün var erken gebelik testi yaptım yine hayali çizgi arıyorum çıkmayacağını bildiğim halde.ozaman bile adete 4 varken silik 2 varken net çıkmıştı.bosuna test yaptım aşağıya bırakıyorum belki bi gören olur ben göremedim ama

Beni çok duygulandırdın canım.😔 Ne olur üzülme aynen dediğin gibi inşallah Rabbim sana en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar kucağına almayı nasip eder. Senin için dua edicem. Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah 🤲🏻
Allah razı olsun canım hepimiz beklediğimiz mujdelerle mutlu olalım inşallah

Eklentiler

• IMG_20230223_001758_796.webp
    303,7 KB · Görüntüleme: 35
IMG20230223190324.jpg
IMG20230223190217.jpg

Kızlar adetime 3 gün var daha test yaptım sanki çok az silik bir şekilde var mı banami öyle geliyor baş ve üç kısımları kırmızılık var gibi dimi çizginin

Hamiş kızlarım aranızda ödem sorunu yaşayan var mı ben kendimi catlicak gibi hissediyorum 🙄

Eki Görüntüle 3209485 Eki Görüntüle 3209484
Kızlar adetime 3 gün var daha test yaptım sanki çok az silik bir şekilde var mı banami öyle geliyor baş ve üç kısımları kırmızılık var gibi dimi çizginin
Kaç dkk içinde çıktı silik olan? Var gibi duruyor. Kan testi daha net cevap verir onu da yap derim :) kendimde netleştirmek için yaptırdım pozitif 4 gün öncesi kan dada yeni yükselmeye başlamış hcg🙏

Ahahah ben de hem de tam şuan zirvede bulantıyla beraber 🙄 sabah bulantısını anlarım da akşam bulantısı nedir ya benimki ayrı bi cins 🫠
Çok şükür daha bulantım yok inşallah da olmaz çok nadiren özellikle yemekten sonra ufaktan bi öğürme isteği geliyor sadece geçiyor hemen ama şişlik beni mahvetti şimdiden 3-4 aylık gibi karnım şiş 🤣

Arkadaslar cok garip ben tatliyi asssssiiriii seven bi insanim normalde ama canim hic tatli cekmiyor 🥺🥺 ekşi şeyler yemek istiyorum ya da tüm gun farkli farkli yemekler yiyeyim istiyorum tatli aklima bile gelmiyorrr

X