- 12 Ocak 2022
- 1.498
- 918
Hamilesinizdir buyuk ihtimal kan verin benceSimdi yine yaptim ilk idrarla. Ve ikinci cizgi ilk 1dkda falan silik olarak cikti
Bende olmadı canım hatta benim goguslerde nerdeyse hiç fark yok biraz şişler sadeceGebiş hanımlargöğüs ucunuzda yarık varmı ya içinde de beyaz birşey gözüküyor mu süt gibi ama çıkmayan beyazlık benim bu ayım da böyle birşey var belirti olabilir mi buda
İyi olmuş o zaman tam supriz olurValla dayandim. Bugun test yapacagimi biliyordu. Nasil oldu test dedi. Battan 1-2 gun once yaptigim test cok sonradan cift cizgi olmustu ben de kuruma cizgisi herhalde demistim. Bugun sorunca yine sonradan cikti dedim. İnandi. Ama kendisine soyledim iste hadi gidelim kan vereyim garip hissediyorum diye. Bence sen %20 ihtimalle hamilesindir ben inanmiyorum dedi valla inanmamasi isime yaradi acikcasi
İdrar testiyle kimyasal yorumu yapmak çok yanlış olur canım kan takibi yapılması lazımKızlar bakıp yorum yapın… kimyasal mı geçiriyorum ??
Kuzu yeni giriyorum yazıyorum amaÇok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallahmaşallah hamilelerimiz çoğaldı yazıyor musun isimleri sevdaxx45
Hamilesinizdir buyuk ihtimal kan verin bence
Ohhh çok şükürKızlar benim 2. beta 1083 çıktı doktor 900-1000 arası görmemiz lazım demişti daha bile iyi
EvettBende olmadı canım hatta benim goguslerde nerdeyse hiç fark yok biraz şişler sadece
İyi olmuş o zaman tam supriz olur
MaşAllah kuzuKızlar benim 2. beta 1083 çıktı doktor 900-1000 arası görmemiz lazım demişti daha bile iyi
Anlamıyorum kuzu ama bence normal gebelikKızlar bakıp yorum yapın… kimyasal mı geçiriyorum ??
Peki sizce gittikçe silikleşiyor mu yoksa normal mi çizgiler?İdrar testiyle kimyasal yorumu yapmak çok yanlış olur canım kan takibi yapılması lazım
Peki sizce gittikçe silikleşiyor mu yoksa normal mi çizgiler? Ne dersiniz?Anlamıyorum kuzu ama bence normal gebelik
Peki sizce gittikçe silikleşiyor mu yoksa normal mi çizgiler?
en son yaptığım öğlen yapıldı diğerleri sabahTüm testleri aynı saatte eşit şartlarda mi yaptin(idrar az çok vs) bi çok etken testteki görüntüyü değiştirebilir bana normal geldi
Canım basılı tutuyorsun çıkıyor emojilerKızlar konudan bağımsız bişey sorcam. Yorumlara beğenme dışında emoji nasıl atılıyor ya