- 1 Aralık 2011
- 3.437
- 4.741
- 36
Sonuncunun silik olması normal o zaman ilk idrar daha koyu cikariyor her zamanen son yaptığım öğlen yapıldı diğerleri sabah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuncunun silik olması normal o zaman ilk idrar daha koyu cikariyor her zamanen son yaptığım öğlen yapıldı diğerleri sabah
Ay Allah razı olsunCanım basılı tutuyorsun çıkıyor emojiler
Normal kuzu bncePeki sizce gittikçe silikleşiyor mu yoksa normal mi çizgiler? Ne dersiniz?
Ya çok teşekkür ederim birkaç gün bekleyip kan vereceğim inşallah.Normal kuzu bnce
Rica ederimAy Allah razı olsun
Allah kucağınada almayı nasip etsin inşAllahYa çok teşekkür ederim birkaç gün bekleyip kan vereceğim inşallah.
İnşallah canım. SağolAllah kucağınada almayı nasip etsin inşAllah
Sağol kuzum dualarım sizinle Allah tez zamanda hepimizin kucağını doldursun inşallahhhhhcrn_21 oy maşallah ne güzel artmış bizlere de dua edin nolur kızlar
Özlettin kendiniKuzu yeni giriyorum yazıyorum ama
Hadi gözün aydın kuzu darısı başımıza İnşAllah
Saol kuzu malum bi kızçem var tli alıyo elimden giremiyorumÖzlettin kendini
Maşallah canım çok güzel çıkmış darısı başımızaKızlar benim 2. beta 1083 çıktı doktor 900-1000 arası görmemiz lazım demişti daha bile iyi
AminnnHadi gözün aydın kuzu darısı başımıza İnşAllah
Hayırlı olsun canım hızla yukselcek inşallah seninde benimki gibi
Doktora göründün mü canım bu arada? Muhtemelen 2 gün sonra tekrar test isticek
Maşallah inşallah topikte hamile olmayan kimse kalmazKızlar şimdilik topiğimizin 7 gebesi var maşAllah rabbim artırsın Amin diyin kızlar
Amin canım inşallahKızlar şimdilik topiğimizin 7 gebesi var maşAllah rabbim artırsın Amin diyin kızlar