HamileymisimEvet ben de çok silik gördüm canım hayırlısı
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallahHamileymisim
İnşaallah canımAmin hepimizeher şeyin bir zamanı var o yüzden pes etmek yok sabırla bekleyeceğiz
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallahmaşallah hamilelerimiz çoğaldı yazıyor musun isimleri sevdaxx45
Hayırlı olsun canım saglikla gelsin inşallah ne güzel cogaliyoruzHamileymisim canım
Çok teşekkür ederimmm. Bugün maalesef geciktim kan testi yaptiramadim yarın yapacağim umarim hamileyimdir gerçektenHayırlı olsun kuzum
AminnCanım var gözüküyor hayırlısı olsun
Amin isteyen herkese inşallah
5 şubatta yumurtlama olmuş evetArkadaslarr ben bi kac gundur takip yapiyordum ve bakiyorum kiii
4 subat 36.7
5 subat aniden dusuyor 36.4
6 subat yukseliyor 36.9....
5-6 subat arasi yumurtlamisim galiba....
Kol altından değil dil altından ölçmeniz gerekiyorduDilalti ve sabah uyanir uyanmaz daha ayaklarini yere basmadan ölçmeyi tavsiye ediyorlar. Ben bunların hiçbirini yapmadim amakolaltima koydum aksamlar yaptim bi de. Yanilitici olabilir boyle
Ama işe yaradi onemli olan buKol altından değil dil altından ölçmeniz gerekiyordu
Beni de kesmediBende aynı fikirdeyim kese falan da kesmez beni
Hamile misinAma işe yaradi onemli olan bu
Galiba evet. Testlerim var diger sayfada bakabilirsin.Hamile misin
Kan testi yapmadın mı canım senGaliba evet. Testlerim var diger sayfada bakabilirsin.
Geç kaldım maalesef. Yarin sabah gidecegimKan testi yapmadın mı canım sen
Bana kalırsa biraz bekleyip bi test daha yap iyice koyulaşınca git düşük değer çıkarsa stres olursun canımGeç kaldım maalesef. Yarin sabah gidecegim
Bugun aksam bi de sabah ilk idrarla yapacagim. Bence koyu cikabilirdi idrarim duzgun degildiBana kalırsa biraz bekleyip bi test daha yap iyice koyulaşınca git düşük değer çıkarsa stres olursun canım