Canım var gibi ama resim çok gölgeli umutlandirmak da istemem inşallah vardır
İnşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alırız canım hoşgeldinGünaydın arkadaşlar başından beri topiği takip ediyordum ama bugün rüyamda sabaha kadar pozitif testleri görünce aranıza katılmaya karar verdimAralık ayında kürtaj oldum artık üç ay geçti diye yeniden denemek istiyoruz. Bat 15 mart bekliyorum bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Hoş buldum canım inşallah hepimizdenİnşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler alırız canım hoşgeldin
Teşekkür ediyorumBazi kişilerde değişiklik gösterebilir
Canım başından beri hamile olduğunu düşünüyorum. Dün mesela allahıma çok şükür gidip keseyi gördüm. Doktorum ara ara adet olacak gibi ağrın olur kan gelmediği sürece korkma normal dedi. Yani sen de endişe etme karnın falan ağrıyor diye. Hayırlısıyla yarın sabah ya da gün içinde çişini tut öyle yap
Burda gozukuyor gibiCanım var gibi ama resim çok gölgeli umutlandirmak da istemem inşallah vardır
Canım başından beri hamile olduğunu düşünüyorum. Dün mesela allahıma çok şükür gidip keseyi gördüm. Doktorum ara ara adet olacak gibi ağrın olur kan gelmediği sürece korkma normal dedi. Yani sen de endişe etme karnın falan ağrıyor diye. Hayırlısıyla yarın sabah ya da gün içinde çişini tut öyle yapDaha koyu çizgi göreceksin. Hayırlısı olsun
Çokkkk şükür görmüşsünüz keseyi de sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorumCanım başından beri hamile olduğunu düşünüyorum. Dün mesela allahıma çok şükür gidip keseyi gördüm. Doktorum ara ara adet olacak gibi ağrın olur kan gelmediği sürece korkma normal dedi. Yani sen de endişe etme karnın falan ağrıyor diye. Hayırlısıyla yarın sabah ya da gün içinde çişini tut öyle yapDaha koyu çizgi göreceksin. Hayırlısı olsun
Şu ağrı ile ilgili yazdığın su an beni baya rahatlattı gece resmen adet ağrısıyla uyandım ve baya korktum. Kan yok çok şükürCanım başından beri hamile olduğunu düşünüyorum. Dün mesela allahıma çok şükür gidip keseyi gördüm. Doktorum ara ara adet olacak gibi ağrın olur kan gelmediği sürece korkma normal dedi. Yani sen de endişe etme karnın falan ağrıyor diye. Hayırlısıyla yarın sabah ya da gün içinde çişini tut öyle yapDaha koyu çizgi göreceksin. Hayırlısı olsun
Burda silik cizgi gayet belirgin benceBurda gozukuyor gibi
Hayırlı olsun kuzum
Şimdi gördüm canım burda daha belirgin evetcrn_21 baktin mii
İlkin 5.38 çıktı ilaç kullandıktan sonra ara ara düşüp yükseldi ama 3 ün altına indiğini görmedimtiroid kac cikti acaba
Canım var gözüküyor hayırlısı olsun
Günaydın canım ben de hep rüyalarımda görüyorum inşallah rüyalarımız çıkarGünaydın arkadaşlar başından beri topiği takip ediyordum ama bugün rüyamda sabaha kadar pozitif testleri görünce aranıza katılmaya karar verdimAralık ayında kürtaj oldum artık üç ay geçti diye yeniden denemek istiyoruz. Bat 15 mart bekliyorum bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
İnşallahGünaydın canım ben de hep rüyalarımda görüyorum inşallah rüyalarımız çıkar
turp brokoli vs tuketmiyorsunuz degil miİlkin 5.38 çıktı ilaç kullandıktan sonra ara ara düşüp yükseldi ama 3 ün altına indiğini görmedim
Çocuğunuz erkek miİnşallahönceki hamileliğimde rüyamda iki kere kızım olduğunu görmüştüm hatta birinde emziriyordum bir hafta sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim. Şimdi aynı şeyleri mi yaşıyorum yoksa burda baktığım testlerden mi etkileniyorum bilmiyorum ama bekliyorum bakalım