Kan testi yaptırın inşallah gebelik vardır hayırlısı ileArkadaslar. Testi ilk yaptigimda ikinci cizgi kisminin ustu kopuktu. Test bozuk sandim. Arkadan isik tutunca ikinci cizginin baslangici gozukuyordu. Biraz gectikten sonra boyle oldu. Acaba kuruma cizgisi mi? Baya belirgin biraz da pembe . kuruma cizgisi degil bence ama size de sorayim dedim
Hayırlı olsun bence de pozitif yarın sabah ilk idrarla da deneyin isterseniz iyice emin olursunuzArkadaslar. Testi ilk yaptigimda ikinci cizgi kisminin ustu kopuktu. Test bozuk sandim. Arkadan isik tutunca ikinci cizginin baslangici gozukuyordu. Biraz gectikten sonra boyle oldu. Acaba kuruma cizgisi mi? Baya belirgin biraz da pembe . kuruma cizgisi degil bence ama size de sorayim dedim
Teşekkür ederimCanım kan testi yaptır kesin sonucu alırsın
Tesekkur ederimmm evet oyle yapacagimmHayırlı olsun bence de pozitif yarın sabah ilk idrarla da deneyin isterseniz iyice emin olursunuz
İnşaAllahhKan testi yaptırın inşallah gebelik vardır hayırlısı ile
Çok teşekkür ederim canim yaaaaİkinci çizgi net görünüyor canım belki tam yerleşme olmamıştır ama gebelik var o kesin hayırlı olsun şimdiden
kacinci gun pik olduMerhaba kızlaaaaarrr. Sessiz sedasız takip ediyordum yazışmalarınızı :)) bende katılmak isterim aranıza30 yaşındayım, 6 senelik evliyim.1 yıldır çocuk istiyoruz. Tam manasıyla 6 aydır deniyoruz. Son 3 aydır ovülasyon testiyle takip ediyorum. Dün pik günümdü.Beklenen adet tarihimse 9 Mart. İnşallah isteyen herkese verir Rabbim
13. Gün saat 17.30’da pik gördüm.kacinci gun pik oldu
Var gibi tekrar yapmak lazim emin olmak icin ve son olarakda kesinlik kan testiArkadaslar. Testi ilk yaptigimda ikinci cizgi kisminin ustu kopuktu. Test bozuk sandim. Arkadan isik tutunca ikinci cizginin baslangici gozukuyordu. Biraz gectikten sonra boyle oldu. Acaba kuruma cizgisi mi? Baya belirgin biraz da pembe . kuruma cizgisi degil bence ama size de sorayim dedim
Simdi yine yaptim ilk idrarla. Ve ikinci cizgi ilk 1dkda falan silik olarak ciktiVar gibi tekrar yapmak lazim emin olmak icin ve son olarakda kesinlik kan testi
Of ben d bilemiyorum... Bende 2 gün geçmesine rağmen silik çikiyorKızlar dün ve bugün yaptığım testleri ekliyorum. Adet günüm dündü. İkiside ilk idrarla yapıldı. Bugün yaptığım testin bir tık daha koyu çıkması gerekmez miydi? İkiside artımed. Ama dış görüntü olarak farklılar… acaba hassasiyetleri de farklı olabilir mi? Yardımcı olur musunuz lütfen…
Hassasiyetleri farkli benceKızlar dün ve bugün yaptığım testleri ekliyorum. Adet günüm dündü. İkiside ilk idrarla yapıldı. Bugün yaptığım testin bir tık daha koyu çıkması gerekmez miydi? İkiside artımed. Ama dış görüntü olarak farklılar… acaba hassasiyetleri de farklı olabilir mi? Yardımcı olur musunuz lütfen…
Ya çok takıldı kafama ya… hayırlısı artıkHassasiyetleri farkli bence
Öncekinden biraz daha koyu değil mi? Önceki test nasıldı?Of ben d bilemiyorum... Bende 2 gün geçmesine rağmen silik çikiyor