- 28 Ocak 2023
- 823
- 284
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım ben de meraklandım şimdi sabah daha iyi çıkıyor diyorlarBugun aksam bi de sabah ilk idrarla yapacagim. Bence koyu cikabilirdi idrarim duzgun degildi
Öyle evettOlabilir canım ben de meraklandım şimdi sabah daha iyi çıkıyor diyorlar
Bi de bana sor yaaaOlabilir canım ben de meraklandım şimdi sabah daha iyi çıkıyor diyorlar
Yaaa tebrik ederim rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahGaliba evet. Testlerim var diger sayfada bakabilirsin.
Çok teşekkür ederimm isteyen herkese nasip olsunnYaaa tebrik ederim rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Aminnn inşallahÇok teşekkür ederimm isteyen herkese nasip olsunn
Var var arkadasimda cikmiyordu testteHanımlar bana birşey diyin çok değişik şeyler oluyor. Bat üzerinden iki gün geçti. Hatta daha fazla diyebilirim çünkü genelde beklenen adet tarihinden erken olurum. Mide bulantıları yaşıyorum, bazı kokular çok rahatsiz ediyor. Adet olmama bir hafta kala ağrılarım başlardı ve karnım siserdi. Şimdi hiçbir şekilde şişkinlik yok. Uykuluyum halsizim. Ama biri erken biri kaset olmak üzere iki kere test yaptım negatif çıktı. Bir tuhaflık var ama... Bu şekilde belirti yaşayıp hatta negatifi görüp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı
Belirti olabilirMerhaba arkadaslar
Bugün anlik kalktigimda basim dönüyor
Karin agrim var sag kasikta agri var
Hamilelik belirtilerinden olabilirmi tabiki kesin degil hicbirsey biliyorum
Adetime 6 gun var
Kimin fotosuMerhabalar umarim hamilesindir. Ben fotografta silik cizgi goremedim ama hayirlisi insallah. Benimde adetime 6 gun kaldi. Pcoluyum 3 ay oldu ogreneli. 2 aydir deniyoruz. Test yaptim ama pozitif cikmadi maalesef . hayirlisi regl olmayi bekliyorum. Ayrica regllerim duzenlidir
Var var arkadasimda cikmiyordu testte
Testler negatif çıkınca gecikmeyi yaşadığım korku ve üzüntüye bağlıyordum. Belirsizlikten hiç hoşlanmıyorum.. bakalım hayırlısı olsunVar var arkadasimda cikmiyordu testte
Testler negatif çıkınca gecikmeyi yaşadığım korku ve üzüntüye bağlıyordum. Belirsizlikten hiç hoşlanmıyorum.. bakalım hayırlısı olsun
Canım kan testi yaptır kesin sonucu alırsınHanımlar bana birşey diyin çok değişik şeyler oluyor. Bat üzerinden iki gün geçti. Hatta daha fazla diyebilirim çünkü genelde beklenen adet tarihinden erken olurum. Mide bulantıları yaşıyorum, bazı kokular çok rahatsiz ediyor. Adet olmama bir hafta kala ağrılarım başlardı ve karnım siserdi. Şimdi hiçbir şekilde şişkinlik yok. Uykuluyum halsizim. Ama biri erken biri kaset olmak üzere iki kere test yaptım negatif çıktı. Bir tuhaflık var ama... Bu şekilde belirti yaşayıp hatta negatifi görüp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı
İkinci çizgi net görünüyor canım belki tam yerleşme olmamıştır ama gebelik var o kesin hayırlı olsun şimdidenArkadaslar. Testi ilk yaptigimda ikinci cizgi kisminin ustu kopuktu. Test bozuk sandim. Arkadan isik tutunca ikinci cizginin baslangici gozukuyordu. Biraz gectikten sonra boyle oldu. Acaba kuruma cizgisi mi? Baya belirgin biraz da pembe . kuruma cizgisi degil bence ama size de sorayim dedim
Bence de hamilesinArkadaslar. Testi ilk yaptigimda ikinci cizgi kisminin ustu kopuktu. Test bozuk sandim. Arkadan isik tutunca ikinci cizginin baslangici gozukuyordu. Biraz gectikten sonra boyle oldu. Acaba kuruma cizgisi mi? Baya belirgin biraz da pembe . kuruma cizgisi degil bence ama size de sorayim dedim