Yok brokoli değil de turp ara ara tükettiğim oluyor. Bi de kaya tuzu tüketmemek lazımmış heralde ben bilmiyordum. Benim aslında normaldi çok üzüldüğüm bi dönem oldu o zaman nüksetti malesef.turp brokoli vs tuketmiyorsunuz degil mi
kaya tuzunu da ben bilmiyordum ve evde iyotlu kaya tuzu varYok brokoli değil de turp ara ara tükettiğim oluyor. Bi de kaya tuzu tüketmemek lazımmış heralde ben bilmiyordum. Benim aslında normaldi çok üzüldüğüm bi dönem oldu o zaman nüksetti malesef.
İyotlu sofra tuzu heralde daha iyiymiş diye bi yerde okudum canım ama emin değilim tabikaya tuzunu da ben bilmiyordum ve evde iyotlu kaya tuzu var
siz ilk bebek mi pekiİyotlu sofra tuzu heralde daha iyiymiş diye bi yerde okudum canım ama emin değilim tabi
Amiinn canımm, çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize nasip etsinÇokkkk şükür görmüşsünüz keseyi de sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum
Canım benim de daha önce 20 haftada rahim ağzı yetmezliği şüphem vardı düşük yapmıştım. Şimdi doktor ne olur ne olmaz diye progestan verdi. Ona başladımŞu ağrı ile ilgili yazdığın su an beni baya rahatlattı gece resmen adet ağrısıyla uyandım ve baya korktum. Kan yok çok şükürdoktor bana dün yine de düşük önleyici verdi ama zaten. nolur nolmaz diye kullan dedi
Keseyi gördün mü canım sen deŞu ağrı ile ilgili yazdığın su an beni baya rahatlattı gece resmen adet ağrısıyla uyandım ve baya korktum. Kan yok çok şükürdoktor bana dün yine de düşük önleyici verdi ama zaten. nolur nolmaz diye kullan dedi
Yok kuzum daha göremedim yarin da kan vercem istenilenin yükseliş olursa 1 hafta sonrasında da keseyi görürüz dedi doktor. Yani dualarınıza ihtiyacım varKeseyi gördün mü canım sen de
Bende progestan kullanıyorum. Sıkı sıkı tutunsunlar inşallah güzelce büyüsünlerCanım benim de daha önce 20 haftada rahim ağzı yetmezliği şüphem vardı düşük yapmıştım. Şimdi doktor ne olur ne olmaz diye progestan verdi. Ona başladım
Amiinn canım dualarım seninle. Gerçi senin regl günü bugündü sanırım değil mi? Biraz geçince göreceksin inşallah hayırlısıyla. Ben 5 gün gecikmede gördüm keseyiBende progestan kullanıyorum. Sıkı sıkı tutunsunlar inşallah güzelce büyüsünler
Evet kuzum bat bugundu lekelenme olmasaydı ben daha beklemedeydim normaldeAmiinn canım dualarım seninle. Gerçi senin regl günü bugündü sanırım değil mi? Biraz geçince göreceksin inşallah hayırlısıyla. Ben 5 gün gecikmede gördüm keseyiBirkaç gün sonra sen de göreceksin. Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ayy yok ben rüyada gibiyim hâlâ. Kalp atışını duyunca herhalde anca ayıkırımEvet kuzum bat bugundu lekelenme olmasaydı ben daha beklemedeydim normaldeAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada sen idrak edebildin mi ben hala inanamiyorum
Yok canım ikinciyi istiyorum hayırlısıylasiz ilk bebek mi peki
Maalesef daha 8 haftalıkken kaybettik cinsiyetini öğrenemedikÇocuğunuz erkek miben de ilk çocuğumda erkek çocuğum olduğunu görmüştüm ama hamileydim zaten kızım oldu Valla ben de çok merak içindeyim rüyalarımda bazen başkalarını bazen de kendimi o şekil görüyorum
Çok üzüldüm canım Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeMaalesef daha 8 haftalıkken kaybettik cinsiyetini öğrenemedikama ben de erkek olduğunu düşünmüştüm çünkü son kontrolde dr boyunun normalden daha uzun olduğunu söylemişti
Bende aynı fikirdeyim kese falan da kesmez beniAyy yok ben rüyada gibiyim hâlâ. Kalp atışını duyunca herhalde anca ayıkırım
Pardon kasım demişim eylülden beriÇok üzüldüm canım Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeben de ilkinden sonra 3 buçuk yıl ara verdim kasımdan beridir istiyorum 2 kimyasal geçirdim daha da nasip olmadı canım
Amin hepimizeÇok üzüldüm canım Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeben de ilkinden sonra 3 buçuk yıl ara verdim kasımdan beridir istiyorum 2 kimyasal geçirdim daha da nasip olmadı canım
Biraz göbüşünüz de büyüsün iyice kapılırsınızBende aynı fikirdeyim kese falan da kesmez beni
Hamileymisim canımTamamdır canım