Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Canım benim de daha önce 20 haftada rahim ağzı yetmezliği şüphem vardı düşük yapmıştım. Şimdi doktor ne olur ne olmaz diye progestan verdi. Ona başladım

Keseyi gördün mü canım sen de

Bende progestan kullanıyorum. Sıkı sıkı tutunsunlar inşallah güzelce büyüsünler
Amiinn canım dualarım seninle. Gerçi senin regl günü bugündü sanırım değil mi? Biraz geçince göreceksin inşallah hayırlısıyla. Ben 5 gün gecikmede gördüm keseyi Birkaç gün sonra sen de göreceksin. Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Evet kuzum bat bugundu lekelenme olmasaydı ben daha beklemedeydim normalde Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada sen idrak edebildin mi ben hala inanamiyorum

Evet kuzum bat bugundu lekelenme olmasaydı ben daha beklemedeydim normalde Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada sen idrak edebildin mi ben hala inanamiyorum
Ayy yok ben rüyada gibiyim hâlâ. Kalp atışını duyunca herhalde anca ayıkırım

Maalesef daha 8 haftalıkken kaybettik cinsiyetini öğrenemedik ama ben de erkek olduğunu düşünmüştüm çünkü son kontrolde dr boyunun normalden daha uzun olduğunu söylemişti

Maalesef daha 8 haftalıkken kaybettik cinsiyetini öğrenemedik ama ben de erkek olduğunu düşünmüştüm çünkü son kontrolde dr boyunun normalden daha uzun olduğunu söylemişti
Çok üzüldüm canım Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ben de ilkinden sonra 3 buçuk yıl ara verdim kasımdan beridir istiyorum 2 kimyasal geçirdim daha da nasip olmadı canım

Çok üzüldüm canım Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ben de ilkinden sonra 3 buçuk yıl ara verdim kasımdan beridir istiyorum 2 kimyasal geçirdim daha da nasip olmadı canım
Amin hepimize her şeyin bir zamanı var o yüzden pes etmek yok sabırla bekleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…