Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

1 saatlik idrarda silik cikmasi normal bence. İdrara cikmiyorum tutuyorum simdi kendimi. Aksam test yapacağım yeniden

Hanımlar bana birşey diyin çok değişik şeyler oluyor. Bat üzerinden iki gün geçti. Hatta daha fazla diyebilirim çünkü genelde beklenen adet tarihinden erken olurum. Mide bulantıları yaşıyorum, bazı kokular çok rahatsiz ediyor. Adet olmama bir hafta kala ağrılarım başlardı ve karnım siserdi. Şimdi hiçbir şekilde şişkinlik yok. Uykuluyum halsizim. Ama biri erken biri kaset olmak üzere iki kere test yaptım negatif çıktı. Bir tuhaflık var ama... Bu şekilde belirti yaşayıp hatta negatifi görüp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı

Merhaba arkadaslar
Bugün anlik kalktigimda basim dönüyor
Karin agrim var sag kasikta agri var
Hamilelik belirtilerinden olabilirmi tabiki kesin degil hicbirsey biliyorum
Adetime 6 gun var

Var var arkadasimda cikmiyordu testte

Merhabalar umarim hamilesindir. Ben fotografta silik cizgi goremedim ama hayirlisi insallah. Benimde adetime 6 gun kaldi. Pcoluyum 3 ay oldu ogreneli. 2 aydir deniyoruz. Test yaptim ama pozitif cikmadi maalesef . hayirlisi regl olmayi bekliyorum. Ayrica regllerim duzenlidir

Canım kan testi yaptır kesin sonucu alırsın

Arkadaslar. Testi ilk yaptigimda ikinci cizgi kisminin ustu kopuktu. Test bozuk sandim. Arkadan isik tutunca ikinci cizginin baslangici gozukuyordu. Biraz gectikten sonra boyle oldu. Acaba kuruma cizgisi mi? Baya belirgin biraz da pembe . kuruma cizgisi degil bence ama size de sorayim dedim

Eklentiler

• IMG_20230221_220248.jpg
    133,7 KB · Görüntüleme: 54
İkinci çizgi net görünüyor canım belki tam yerleşme olmamıştır ama gebelik var o kesin hayırlı olsun şimdiden

Bence de hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…