Yaa ne güzel haberler geliyor peşpeşe çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarr ben de yatmadan önce test yaptım pozitifRabbim isteyen herkese nasip etsin
Yaaa testi de at bakalım canıımmKızlarr ben de yatmadan önce test yaptım pozitifRabbim isteyen herkese nasip etsin
Aminn canım inşallah ,sizler için de dua edicemYaa ne güzel haberler geliyor peşpeşe çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah canım yaDevam etti mi canım koyu kan. İnşallah senden de güzel haberi alırız
Ayy canım inşallah bebiştiirr acaba bugün bir erken test mi yapsanİnşallah canım yaKanamayı görünce günlük ped koymuştum şimdi baktim açık kahve su gibi bi akıntı olmus sonradan pedin nerdeyse her yeri açık kahverengi
Değilse çok uzulcem valla daha önce böyle bişey yasamadigim için baya umutlandim çünküAyy canım inşallah bebiştiirr acaba bugün bir erken test mi yapsan
İnşallah bebiştir canımİnşallah canım yaKanamayı görünce günlük ped koymuştum şimdi baktim açık kahve su gibi bi akıntı olmus sonradan pedin nerdeyse her yeri açık kahverengi
Ne güzel görüntü darısı hepimizin başına inşallahTesti yatmadan önce yaptım anında çift çıktıfotoğrafı şimdi çektim bir tık daha koyulaşmış sadece
Hamislerimizden bol bol dua istiyorum sende et nolurİnşallah bebiştir canım
Tez zamanda sizin de mutlu haberinizi alırız inşallahNe güzel görüntü darısı hepimizin başına inşallah
Ederim tabiiki seve seve edicem burda haber bekleyen herkese Nasip etsin AllahHamislerimizden bol bol dua istiyorum sende et nolur
İkisinden de al. Erken olanı bugün yap, kaseti yarın sabah yap. Ben dün akşam 2 test yaptım az önce de ilk İdrarla yaptım. 3'de daha idrar ilerlerken çizgi çıktı. Rabbime şükürler olsunDeğilse çok uzulcem valla daha önce böyle bişey yasamadigim için baya umutlandim çünkütest alcam bugün ama erken test mi alayım normal mi bilemedim
İlk idrarla yapın diyolar ya bugün yaptığım boşa mı gider acaba dedim bide negatif görüp tribe girmiyimİkisinden de al. Erken olanı bugün yap, kaseti yarın sabah yap. Ben dün akşam 2 test yaptım az önce de ilk İdrarla yaptım. 3'de daha idrar ilerlerken çizgi çıktı. Rabbime şükürler olsunAaa canım unutmadan söyleyeyim ben ilk adet günümde erken gebelik testi yaptım ama gölge çıkmıştı. Çok su içmiştim test öncesi sakın sen çok su içme. Normal derece su için yazıyordu. Benim kaset testim bile çalışmadı çok su içtiğim için. O gün bile öğrenebilirmişim ama panik olunca işte bastım suyu sen benim yaptığım hatayı yapma mümkünse çişin gelince beklet biraz
Allah razı olsun canımEderim tabiiki seve seve edicem burda haber bekleyen herkese Nasip etsin Allah
Şu an hiçbi şey yok. Bat ya yarın ya da yarindan sonraki günİnşallah yerleşmedir canım kırmızıya dönmezse büyük ihtimalle yerleşme
Kızlaaarrr ağlıyorum 3 sn içinde çıktı... Bir mucize oldu kızlaaarrr
Ne kadar süre sonra 2.çizgi çıktı canım batın geçmesini bekleyip testi tekrarla benceOhaaa çok mutlu oldum çokkkkmaalesef bende tek çizgi çıktı. Biraz geçtikten sonra ikinci cizgi cikti ama büyük ihtimalle kuruma çizgisi. Bata 2 gün var daha
Baş ağrısı dışında belirtin var mı canımBende bu topigi sessiz sedasız okuyup amin diyenlerdim bugün 33. Günüm nornalde 29/30 da adet gören biriyisim içten içe test yapmak isteyip bir gün daha durayım diyorum iki gündür baş ağrısı çekiyorum bir de adet olacağım mi acaba diye testi erteliyorum ama bugün de olmazsam yarın sabah yapacağım bende inşallah hepimize hayırlı güzel bebisli aylar nasip olsun