Amin amin aminCanıımm hepimiz için dua ediyorum, bu gece de edeceğim Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben pozitifi gördüm inşallah en kısa zamanda siz de görürsünüz. Allahım dualarımızı kabul et
Çok tebrik ederimKızlaaarrr ağlıyorum 3 sn içinde çıktı... Bir mucize oldu kızlaaarrr
Amin amin amin canım aminCanıımm hepimiz için dua ediyorum, bu gece de edeceğim Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben pozitifi gördüm inşallah en kısa zamanda siz de görürsünüz. Allahım dualarımızı kabul et
Yaaa harikasın çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimKızlaaarrr ağlıyorum 3 sn içinde çıktı... Bir mucize oldu kızlaaarrr
MaşallahKızlaaarrr ağlıyorum 3 sn içinde çıktı... Bir mucize oldu kızlaaarrr
Çok teşekkür ederimmmÇok tebrik ederimAllah sağlıcakla devam ettirsin inşallah bizlere de dua et nolur
Amin canım benim, seninkini de inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMaşallahne güzel bir çizgi ve gayet belirgin hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin
Amin canım, çok teşekkür ederim. Rabbim inşallah tez vakitte size de nasip etsin. Hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alırız inşallahYaaa harikasın çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
Valla neredeyse 2 hafta çektim onu. Hatta 3 gündür aynı yere acayip bir sızı giriyor tek bir nokta gibi sanki. Heyecanlandım şimdi senin içinnnYa kızlar benim bat 21 Şubat bugün ara ara yumurtalık bölgesine bazen de rahim bolgesine küçük küçük ağrılar girip cikiyor özellikle uzanırken oluyor bu ağrılar. Aramızdaki hamislerden böyle şeyler yaşayan oldu mu acaba
Yaa deme öyle ben dusunmeyecektim ama böyle şeylerValla neredeyse 2 hafta çektim onu. Hatta 3 gündür aynı yere acayip bir sızı giriyor tek bir nokta gibi sanki. Heyecanlandım şimdi senin içinnn
16 şubattı normaldi çok yeni olmasınlazım çünkü 23 ocakta ben rahim flimi cektirdim çok yeni ozaman 3 haftalık falan olması lazımYa var kuzum bat be zmqndı
Amin inşallahAmin canım benim, seninkini de inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Az önce hepiniz için dua ettim canlarımYaa deme öyle ben dusunmeyecektim ama böyle şeylerbende heyecanlandım bak şimdi dua et benim için tutar seninki
Benim de rahim filmiRahim flimi yaptı ne yaptıysa kızlar ben 1 buuck senedir istiyorum ve hiç çift çizgi görmedim
Orası kesinlikle öyle canım ama yine de etkisi oluyor Allah'ıma şükürler olsun. Rahim filminden sonra bir sıkıntı olmadığını öğrenince daha az stres yapmış da olabilirim. 10 aydır bir sorun mu var diye içim içimi yiyorduAma kızlar şöyle birşey söylim. Ben kimyasal gebelik geçirdiğim de dediler ki ertesi ay hamile kalırsın herkes kalıyor. Ben kalamadımarkadaşıma da rahim filmi çekilince böyle dediler o da kalamadı rahim filmi sonrasında. Yani demem o ki ne rahim filmi ne kimyasal gebelik. Herşey doğru zamanını bekliyor