Tebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşallahTesti yatmadan önce yaptım anında çift çıktıfotoğrafı şimdi çektim bir tık daha koyulaşmış sadece
Senin de mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah çok umutluyum canımŞu an hiçbi şey yok. Bat ya yarın ya da yarindan sonraki gün
Canım bence adetin geçtikten sonra tekrar yap kuruma değildir belki de gölge falandır kuruduktan sonra netleşmiş olabilirOhaaa çok mutlu oldum çokkkkmaalesef bende tek çizgi çıktı. Biraz geçtikten sonra ikinci cizgi cikti ama büyük ihtimalle kuruma çizgisi. Bata 2 gün var daha
Dediğim gibi çok su içmeden yapabilirsin erken testi.İlk idrarla yapın diyolar ya bugün yaptığım boşa mı gider acaba dedim bide negatif görüp tribe girmiyim
Aminn canım cok sağolTebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşallahçok mutlu oluyorum gebe kalanlarımız git gide artıyor topiğin uğuru mudur yoksa edilen dualar mıdır bence hepsi dün miraç kandili bayram gibi geçti maşallah
Valla 1 saata falan cikti galiba. Bundan once yaptigim 30 dk sonra cikmisti. Bugun yapsam daha da belirgin olur diye dusunmustum ama maalesef hayal kırıklığıNe kadar süre sonra 2.çizgi çıktı canım batın geçmesini bekleyip testi tekrarla bence
Aynen canim 20 subat adet olmam gerek ya da yarın. Eger olmazsam test yapacagimCanım bence adetin geçtikten sonra tekrar yap kuruma değildir belki de gölge falandır kuruduktan sonra netleşmiş olabilir
İnşaAllah yaaaSenin de mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah çok umutluyum canım
Umıtsuz olma canım sabret az dahaValla 1 saata falan cikti galiba. Bundan once yaptigim 30 dk sonra cikmisti. Bugun yapsam daha da belirgin olur diye dusunmustum ama maalesef hayal kırıklığı
SabrediyorummUmıtsuz olma canım sabret az daha
Rabbim kucağınada almayı nasip etsin kuzu dua et banadaPek bir belirtim yoktu canım. Zaten biliyorsunuz ilk elendim diyen bendimNormal regl belirtileri yaşadım. Kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti ama göğüs hassasiyetim regle 3 gün kala azaldı. Sadece dolgunluk kaldı, yumuşadılar. Ama hafif bir ağrı vardı. Tabi yumurtlama zamanı daha fenaydı daha şiş ve daha çok acıyordu. Regle 12 gün kala kasık ağrılarım başladı, 14 gün kala göğüs ağrılarım başlamıştı. Uyku hali vardı ama onu kendi miskinliğime vermiştim açıkçası Sadece regl belirtisi yaşadım normalde de çok erken yaşarım ama bu kadar uzun sürmez. Yani kasık ağrısı 10 gün kala başlar ama her gün ağrımaz. Bu kez her gün ağrım vardı. Bir de 3 gündür sol kasığımda hep aynı yerde tek bir nokta gibi bir ağrı giriyordu. Sızı gibi. Birkaç saniye sürüyordu, reglden farklıydı. Bu kadar
Ya gözün aydın kuzum Rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşAllahTesti yatmadan önce yaptım anında çift çıktıfotoğrafı şimdi çektim bir tık daha koyulaşmış sadece
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sana uğur getirirBende bu topigi sessiz sedasız okuyup amin diyenlerdim bugün 33. Günüm nornalde 29/30 da adet gören biriyisim içten içe test yapmak isteyip bir gün daha durayım diyorum iki gündür baş ağrısı çekiyorum bir de adet olacağım mi acaba diye testi erteliyorum ama bugün de olmazsam yarın sabah yapacağım bende inşallah hepimize hayırlı güzel bebisli aylar nasip olsun
Kuzu negatif mi çıktı testini atsanaBugun keske yapmasaydim ama. Siz siz olun kesinlikle battan once yapmayin yaa. İnsan cok uzuluyor gercekten...
Amiinn canımmRabbim kucağınada almayı nasip etsin kuzu dua et banada
Aminn Rabbim tez zamanda hayırlısıyla tüm isteyenlere de nasip etsinYa gözün aydın kuzum Rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşAllahbelirtilerin nelerdi