Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Orası kesinlikle öyle canım ama yine de etkisi oluyor Allah'ıma şükürler olsun. Rahim filminden sonra bir sıkıntı olmadığını öğrenince daha az stres yapmış da olabilirim. 10 aydır bir sorun mu var diye içim içimi yiyordu
Allah sağlıcakla analı babalı büyütsün inşallah 💗 güzel bir gebelik sonrasında 💗🌺

Ya çok sevindim kuzu gözün aydın olsun bu topik uğurlu diyorum 🥰🙏Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşAllah cnm 🙏
Canımm valla uğurlu geldi topiğin. Rabbim inşallah tez zamanda sizin de yüzünüzü güldürsün. Çok teşekkür ederim, amiinn 🥰🥰💖🤲🏻

Canıımm hepimiz için dua ediyorum, bu gece de edeceğim Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben pozitifi gördüm inşallah en kısa zamanda siz de görürsünüz. Allahım dualarımızı kabul et 🤲🏻💖💖💖
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah🥰cok sevindim

Kizlaaaarr elim ayağım titriyor heyecandan şimdi işten geldim tuvalete girdim ve az miktar koyu renkli kan gördüm camasirimda.bat 21 Şubat sizce yerleşme kanaması olabilir mi ya.ay inşallah öyledir devamı gelip regle dönmez 🤲🤲🤲

Kizlaaaarr elim ayağım titriyor heyecandan şimdi işten geldim tuvalete girdim ve az miktar koyu renkli kan gördüm camasirimda.bat 21 Şubat sizce yerleşme kanaması olabilir mi ya.ay inşallah öyledir devamı gelip regle dönmez 🤲🤲🤲
İnşAllah kuzum maşAllah çoğalıyo gebeler 🥰🙏

Kuzu belirtilerinide yazarmısın 🥰
Pek bir belirtim yoktu canım. Zaten biliyorsunuz ilk elendim diyen bendim 😂 Normal regl belirtileri yaşadım. Kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti ama göğüs hassasiyetim regle 3 gün kala azaldı. Sadece dolgunluk kaldı, yumuşadılar. Ama hafif bir ağrı vardı. Tabi yumurtlama zamanı daha fenaydı daha şiş ve daha çok acıyordu. Regle 12 gün kala kasık ağrılarım başladı, 14 gün kala göğüs ağrılarım başlamıştı. Uyku hali vardı ama onu kendi miskinliğime vermiştim açıkçası 🤭 Sadece regl belirtisi yaşadım normalde de çok erken yaşarım ama bu kadar uzun sürmez. Yani kasık ağrısı 10 gün kala başlar ama her gün ağrımaz. Bu kez her gün ağrım vardı. Bir de 3 gündür sol kasığımda hep aynı yerde tek bir nokta gibi bir ağrı giriyordu. Sızı gibi. Birkaç saniye sürüyordu, reglden farklıydı. Bu kadar 🥰

Devam etti mi canım koyu kan. İnşallah senden de güzel haberi alırız 🤲🏻 💖💖😻

Ya umutlanmak istemiyorum ama sanırım umutlanmaliyim 🙄 eğer öyleyse yerleşme kanaması olurken test doğru sonuç verir mi acaba
Çıkabilir ama kanama geçtikten sonra erken gebelik testi ya da şuan bir kan testi de olur. Varsa çıkar inşallah 🤲🏻 💖💖

Dışarı çıkmam gerekmisti eve doncem birazdan bakicam tekrar aklım orda 🤭dünden beri ara ara kramp gibi çok hafif ağrılarım da oluyor ama sabit bi yerde değil o tuhafıma gidiyor. Bazen sol yumurtalik bölgesi ağrıyor bazen rahim bölgesi bazen sağ taraf

X