Allah sağlıcakla analı babalı büyütsün inşallahOrası kesinlikle öyle canım ama yine de etkisi oluyor Allah'ıma şükürler olsun. Rahim filminden sonra bir sıkıntı olmadığını öğrenince daha az stres yapmış da olabilirim. 10 aydır bir sorun mu var diye içim içimi yiyordu
Ya çok sevindim kuzu gözün aydın olsun bu topik uğurlu diyorumKızlaaarrr ağlıyorum 3 sn içinde çıktı... Bir mucize oldu kızlaaarrr
Amin canım, Allah razı olsunAllah sağlıcakla analı babalı büyütsün inşallahgüzel bir gebelik sonrasında
Canımm valla uğurlu geldi topiğin. Rabbim inşallah tez zamanda sizin de yüzünüzü güldürsün. Çok teşekkür ederim, amiinnYa çok sevindim kuzu gözün aydın olsun bu topik uğurlu diyorumRabbim kucağınada almayı nasip etsin inşAllah cnm
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahCanıımm hepimiz için dua ediyorum, bu gece de edeceğim Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben pozitifi gördüm inşallah en kısa zamanda siz de görürsünüz. Allahım dualarımızı kabul et
Amin canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahcok sevindim
Ayyy çok sevindimm sağlıkla gelsinKızlaaarrr ağlıyorum 3 sn içinde çıktı... Bir mucize oldu kızlaaarrr
Amin kuzum Amin inşAllahCanımm valla uğurlu geldi topiğin. Rabbim inşallah tez zamanda sizin de yüzünüzü güldürsün. Çok teşekkür ederim, amiinn
Kuzu kan sonucunuda yaz buraya 3.gebemiz olan seni kaydedyimCanımm valla uğurlu geldi topiğin. Rabbim inşallah tez zamanda sizin de yüzünüzü güldürsün. Çok teşekkür ederim, amiinn
Canım çalışıyorum kan vermeye vaktim yok. Pazartesi direkt doktora gideceğim. Az önce bir test daha yaptım. Anında çıkıyor ikinci çizgiKuzu kan sonucunuda yaz buraya 3.gebemiz olan seni kaydedyim
Ediyorum canımAyyy çok sevindimm sağlıkla gelsinbize de dua ett
İnşAllah kuzum maşAllah çoğalıyo gebelerKizlaaaarr elim ayağım titriyor heyecandan şimdi işten geldim tuvalete girdim ve az miktar koyu renkli kan gördüm camasirimda.bat 21 Şubat sizce yerleşme kanaması olabilir mi ya.ay inşallah öyledir devamı gelip regle dönmez
Kuzu belirtilerinide yazarmısınEdiyorum canım
Ya umutlanmak istemiyorum ama sanırım umutlanmaliyimİnşAllah kuzum maşAllah çoğalıyo gebeler
Pek bir belirtim yoktu canım. Zaten biliyorsunuz ilk elendim diyen bendimKuzu belirtilerinide yazarmısın
Devam etti mi canım koyu kan. İnşallah senden de güzel haberi alırızKizlaaaarr elim ayağım titriyor heyecandan şimdi işten geldim tuvalete girdim ve az miktar koyu renkli kan gördüm camasirimda.bat 21 Şubat sizce yerleşme kanaması olabilir mi ya.ay inşallah öyledir devamı gelip regle dönmez
Çıkabilir ama kanama geçtikten sonra erken gebelik testi ya da şuan bir kan testi de olur. Varsa çıkar inşallahYa umutlanmak istemiyorum ama sanırım umutlanmaliyimeğer öyleyse yerleşme kanaması olurken test doğru sonuç verir mi acaba