Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Testi yatmadan önce yaptım anında çift çıktı🤗 fotoğrafı şimdi çektim bir tık daha koyulaşmış sadece
Tebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşallah 😍çok mutlu oluyorum gebe kalanlarımız git gide artıyor topiğin uğuru mudur yoksa edilen dualar mıdır bence hepsi🥰 dün miraç kandili bayram gibi geçti maşallah :halay:

Ohaaa çok mutlu oldum çokkkk❤️❤️❤️ maalesef bende tek çizgi çıktı. Biraz geçtikten sonra ikinci cizgi cikti ama büyük ihtimalle kuruma çizgisi. Bata 2 gün var daha
Canım bence adetin geçtikten sonra tekrar yap kuruma değildir belki de gölge falandır kuruduktan sonra netleşmiş olabilir 😻🥰

Pek bir belirtim yoktu canım. Zaten biliyorsunuz ilk elendim diyen bendim 😂 Normal regl belirtileri yaşadım. Kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti ama göğüs hassasiyetim regle 3 gün kala azaldı. Sadece dolgunluk kaldı, yumuşadılar. Ama hafif bir ağrı vardı. Tabi yumurtlama zamanı daha fenaydı daha şiş ve daha çok acıyordu. Regle 12 gün kala kasık ağrılarım başladı, 14 gün kala göğüs ağrılarım başlamıştı. Uyku hali vardı ama onu kendi miskinliğime vermiştim açıkçası 🤭 Sadece regl belirtisi yaşadım normalde de çok erken yaşarım ama bu kadar uzun sürmez. Yani kasık ağrısı 10 gün kala başlar ama her gün ağrımaz. Bu kez her gün ağrım vardı. Bir de 3 gündür sol kasığımda hep aynı yerde tek bir nokta gibi bir ağrı giriyordu. Sızı gibi. Birkaç saniye sürüyordu, reglden farklıydı. Bu kadar 🥰
Rabbim kucağınada almayı nasip etsin kuzu dua et banada 🥰🙏

Bende bu topigi sessiz sedasız okuyup amin diyenlerdim bugün 33. Günüm nornalde 29/30 da adet gören biriyisim içten içe test yapmak isteyip bir gün daha durayım diyorum iki gündür baş ağrısı çekiyorum bir de adet olacağım mi acaba diye testi erteliyorum ama bugün de olmazsam yarın sabah yapacağım bende inşallah hepimize hayırlı güzel bebisli aylar nasip olsun ❤️
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sana uğur getirir 🙏🥰

Ya gözün aydın kuzum Rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşAllah 🙏🥰belirtilerin nelerdi
Aminn Rabbim tez zamanda hayırlısıyla tüm isteyenlere de nasip etsin 💖
Bu ay ilk testi 6 şubatta yaptım belirtim yoktu o zaman negatif çıktı. Bat 14 şubattı ve bir gün öncesinden adet olacakmış gibi kasık ağrıları ve batmalar oldu ,uyku hali ve yorgunluk da vardı ,kasık ağrıları hala oluyor ara ara.
17 şubat gecesi test yaptım yani dün pozitifti🌸
Adet gecikmesini bekledim ,erken test insanı ister istemez olumsuz etkiliyor

X