- 14 Mayıs 2022
- 778
- 846
İnşAllah siz de hamilesinizdir. İsteyen herkes olur inşallahHayırlısı olsun inş bebişiniz vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah siz de hamilesinizdir. İsteyen herkes olur inşallahHayırlısı olsun inş bebişiniz vardır
Daha hamile kalmadan başımıza gelenlere bak yok gercekten hayat erkeklere güzelBen öyle diye diye geciktim. Psikolojik mi onu da bilmiyorum benim vücut alışık değil tabii regl olacağım demeye ters tepti
Var var Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun inşallahEki Görüntüle 3207362 kızlar sizce birsey varmı şimdi yaptım
Hamilesin hamilesinEki Görüntüle 3207362 kızlar sizce birsey varmı şimdi yaptım
HamilesinEki Görüntüle 3207362 kızlar sizce birsey varmı şimdi yaptım
Kuzu daha yumurtlama olmamış gibi devam etMerhaba bende bu ay ovulasyon kullanıyorum ve bebeğim olmasını cok istiyorum.buda ovulasyon sürecim ıkı farklı model kullanmak zorunda kaldım ama testı yapıyorum ertesi gün daha da koyuşamış oluyor, ama bugun kullandıgımı anlamadım acaba bugun denemelımıyız.
İnşAllah kuzumAyy yarın sabah test yapacak epey kişi olduk. İnşallah hepimiz pozitifi görürüz
Ya var kuzum bat be zmqndıEki Görüntüle 3207362 kızlar sizce birsey varmı şimdi yaptım
Ayy yarın sabah test yapacak epey kişi olduk. İnşallah hepimiz pozitifi görürüz
Tebrikler canım sağlıkla ilerlesinEki Görüntüle 3207362 kızlar sizce birsey varmı şimdi yaptım
Çok çok çok sevindim hayırlı olsun canım sana olucak demiştim sağlıkla kucağına al bize de çok dua etKızlaaarrr ağlıyorum 3 sn içinde çıktı... Bir mucize oldu kızlaaarrr
İnşallah yerleşmedir canım kırmızıya dönmezse büyük ihtimalle yerleşmeYerlesme olabilir mi bata 3 gun kaldi
Canıımm hepimiz için dua ediyorum, bu gece de edeceğim Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben pozitifi gördüm inşallah en kısa zamanda siz de görürsünüz. Allahım dualarımızı kabul etÇok çok çok sevindim hayırlı olsun canım sana olucak demiştim sağlıkla kucağına al bize de çok dua et