Canım aslında benim belirtim pek yok. Benim regl belirtisi de yumurtlama gününden başlar. Yine göğüslerim şişti ve ağrımaya başladı. Ama kasıklarım normalden daha erken ağrımaya başladı. Sonra göğüslerim yumuşadı ama hâlâ dolgunlar çok hafif de ağrı var ama daha çok uç kısımlara doğru. Ya yumurtlama gününde çok tuhaf bir bel ağrısı hissettim. Böyle belimle kasığıma sanki sıcaklık gelir gibi sızlıyordu. Neresi sızlıyor tam anlamadım hattaAslında en iyisini yapıyorsun beklenti içinde olmak daha kötü etkiliyor insanısende belirti olarak ne var kuzum şuan bakalım bende var mı
Ertesi gün koyulaşmasına bakmayın o an silikse siliktir. Anlık olarak çıkana bakın. Sonraki tek olan anlık çıkan sonuçsa pik gibi duruyor daha iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olurlar yineMerhaba bende bu ay ovulasyon kullanıyorum ve bebeğim olmasını cok istiyorum.buda ovulasyon sürecim ıkı farklı model kullanmak zorunda kaldım ama testı yapıyorum ertesi gün daha da koyuşamış oluyor, ama bugun kullandıgımı anlamadım acaba bugun denemelımıyız.
Ben hiç kullanmadım ama doktorunuz önermediyse kullanmayın. Burada klomen kist yaptı diye çok fazla başlık gördümKızlar klomen reçetesiz veriliyor mu eczanede? Ya da ona muadil bir şey kullandınız mı? Doktorum hsg çekmeden vermedi ama ben denemek istiyorum bir şekilde alıp kendim kullansam sorun yaşar mıyım acaba tecrübe edeniniz var mı
Test yaptın mı tekrar sonucunu merakla bekliyorummCanım valla ben neredeyse 2 haftadır çekiyorum o ağrıyı. 3 gündür de sol kasığıma bir sızı giriyor birkaç saniyeliğine ama şiddetli sonra geçiyor. Normal reglden farklı gibi, yine de hâlâ umutlanmak istemiyorum. Beklentimi düşük tutmaya çalışıyorum ki üzülmeyeyim. Daha önce regl gecikmediği halde regl olunca üzülüyordum.. Şimdi gecikti ve negatif çıkarsa çok üzülürüm. O yüzden kendimi hazırlamaya çalışıyorum her türlü sonuca
Doktor önerdi de önce hsg dedi ama hsg çekilince aynı ay denememek gerekiyor gibi anladım ışın göreceğim için. Yanlış da anlamış olabilirim emin değilim ama sabırsızlık var içimde birazBen hiç kullanmadım ama doktorunuz önermediyse kullanmayın. Burada klomen kist yaptı diye çok fazla başlık gördüm
Neyi aynı ay denememek. İlişki mi? Kullanacağı cihaza bağlı ama artık öyle eski tip cihazlar kullanılmıyor. Ve zararlı değil o cihazdaki ışınlar. Ben de çekildim hsg. Doktorum sadece aynı gün ilişki olmasın dedi bir de duş alma dedi. Israrla sordum sadece hsg çekildiğim gün için ilişki yasak dedi o kadar. Bence kafanıza göre klomen falan kullanmayınDoktor önerdi de önce hsg dedi ama hsg çekilince aynı ay denememek gerekiyor gibi anladım ışın göreceğim için. Yanlış da anlamış olabilirim emin değilim ama sabırsızlık var içimde biraz
Canım seninle belirtilerimiz hemen hemen aynı gibi benim de 14ünde olmam lazımdı olmadım . Ben de yarın sabah tes yapcam sanırımCanım aslında benim belirtim pek yok. Benim regl belirtisi de yumurtlama gününden başlar. Yine göğüslerim şişti ve ağrımaya başladı. Ama kasıklarım normalden daha erken ağrımaya başladı. Sonra göğüslerim yumuşadı ama hâlâ dolgunlar çok hafif de ağrı var ama daha çok uç kısımlara doğru. Ya yumurtlama gününde çok tuhaf bir bel ağrısı hissettim. Böyle belimle kasığıma sanki sıcaklık gelir gibi sızlıyordu. Neresi sızlıyor tam anlamadım hattaYaklaşık 2 haftadır kasık ağrılarım var. Normalde lekelenirim 2-3 gün önceden sonra regl gelir. Bu ay bekliyorum bekliyorum yok. Hâlâ regl olmadım. 15'i regl günümdü. Bekliyorum işte. Öyle normal aslında bütün belirtilerim regl belirtisi. Sadece gecikme var. Bir de kasık ağrım biraz daha farklı normalden
Yerleşme kanaması mi yaşadın canım acaba inşallah öyledirBenim iki gündür süren lekelenmem durdu bütün ağrılarım da durdu ne yaşıyorum anlamadım bat 21 02
Bilmiyorum ki çok merak ediyorum zaten korunmayı bıraktıktan sonra vücudumun dengesi şaştı döngü değişti vs. Sürekli kafamda bu konu var düşünüyorum araştırıyorum yerleşme kanamasının formu tam olarak nasıl oluyor onu da bilmiyorum. 8 şubatta birliktelik olmuştu o gün ovulasyon testinde pik görmüştüm. İns vardır diyelim. İns senin de istediğin gibi olurYerleşme kanaması mi yaşadın canım acaba inşallah öyledirbenimde bat 21 Şubat ama farklı bir belirtim yok. 1 hafta kala göğüslerim çok agrirdi sabah kalktigimda hafif bir ağrı vardı ama oda geçti. Dusunmeyecegim dediğimde beceremedigim için bende olmadığını düşünmeye ikna ettim kendimi kesin regl olcam diyorum kendi kendime bide böyle deniyim bakalım
Ayy yarın sabah test yapacak epey kişi olduk. İnşallah hepimiz pozitifi görürüzCanım seninle belirtilerimiz hemen hemen aynı gibi benim de 14ünde olmam lazımdı olmadım . Ben de yarın sabah tes yapcam sanırım
Ben öyle diye diye geciktim. Psikolojik mi onu da bilmiyorum benim vücut alışık değil tabii regl olacağım demeye ters teptiYerleşme kanaması mi yaşadın canım acaba inşallah öyledirbenimde bat 21 Şubat ama farklı bir belirtim yok. 1 hafta kala göğüslerim çok agrirdi sabah kalktigimda hafif bir ağrı vardı ama oda geçti. Dusunmeyecegim dediğimde beceremedigim için bende olmadığını düşünmeye ikna ettim kendimi kesin regl olcam diyorum kendi kendime bide böyle deniyim bakalım
Oldunuz mu pekiBen öyle diye diye geciktim. Psikolojik mi onu da bilmiyorum benim vücut alışık değil tabii regl olacağım demeye ters tepti
Benim arkadaşım geçen ay hamile olduğunu öğrendi sizin yöntemleMerhaba kızlar başlığı baştan sona okudum, hamile olanlar sağlıkla kucaklarına alsınlar, olmayı bekleyenler de bir an önce güzel haberi alsınlar umarım :) Şimdi bu başlığı okuma sebebim şu; aslında eşimle bebek düşünmüyoruz, geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz.(biliyorum bu bir yöntem değil) Bat bugündü ama şuan regl olacağıma dair bir hissiyatım yok. Ama son 2 haftadır özellikle geçen hafta aşırı uyku hali, iştah açıklığı yaşıyordum. Normalde gündüz uyuyabilen biri değilken gündüzleri uyumaya başladım. Ayrıca aşırı depresif bir haldeyim ( bu yaşadığımız süreçle de orantılı tabi ) ve düne kadar göğüslerim aşırı şişti ve ağrımaya başladı. Bugün geçti bu ağrılar. Dün gece rüyamda ikiz bebeklerimin olduğunu gördüm. Dediğim gibi aslında bebek fikri aklımızda yokken bu rüya beni çok etkiledi ve acaba hamile miyim fikrine kapıldım. Test yapmadım şuan yapmayı düşünmüyorum ama sizinle paylaşmak istedim ne diyorsunuz fikrinizi merak ettim
Hayır 15i regl günümdü. Olmadım dahaOldunuz mu peki
Kan verseniz çıkar aslında kan verdiniz miHayır 15i regl günümdü. Olmadım daha
Hayır çalıştığım için denk gelemiyorum saatlere. Yarın sabah kaset test yapacağım. Hâlâ umudum yok aslında bakalım inşallah hamileyimdirKan verseniz çıkar aslında kan verdiniz mi
Hayırlısı olsun inş bebişiniz vardırHayır çalıştığım için denk gelemiyorum saatlere. Yarın sabah kaset test yapacağım. Hâlâ umudum yok aslında bakalım inşallah hamileyimdir