Sen test yapmış mıydın canımAlt karnım fırlamış gibi
Aynı tarihte olması gerek sanırım canım yaKızlar normalde bat 17 şubat ama geç yumurtladığım için daha geç olur değil mi
Vallahi yarın doktora gidip emin olmadan kendime hamiş diyemiyorum halaAyy inşallah canım yaa valla beni umutlandırdın çok saolsenin gebelik nasıl gidiyor canım belirtiler arttı mı?
5 haftalık olmuştur heralde canım yakında keseyi de görürsün inşallahVallahi yarın doktora gidip emin olmadan kendime hamiş diyemiyorum halaevet baya artış var gecikmenin 6. Günü ve müthiş göğüs ağrısı iştahsızlık koku hassasiyeti sulu gözlülük sinir
İnşallaaaahhh şuan tek isteğim yarın gittiğimde keseyi görebilmek5 haftalık olmuştur heralde canım yakında keseyi de görürsün inşallahumarım mide bulantısı çekmezsin
Öyle mi dersin canım hadi inşallah öyle olurAnac ana bir de dediğim gibi benim önce regl düzenim bozuldu gecikme yaşadım reglim normalden az oldu ikinci ay hamile kaldım kız kardeşim de benimle aynı şekilde kaldı hatta araştırma yapmıştım çoğu kişinin böyle olmuş
Sen test yapmış mıydın canım
Ay benim de bu ay öyle olduAnac ana bir de dediğim gibi benim önce regl düzenim bozuldu gecikme yaşadım reglim normalden az oldu ikinci ay hamile kaldım kız kardeşim de benimle aynı şekilde kaldı hatta araştırma yapmıştım çoğu kişinin böyle olmuş
Ay bu ben ofValla ben belirti de takip edemiyorum kızlar. Bu belirtiler ben de hep var. Benim kasıklarımda hep ağrı olur yani. Akıntı olayından hiçbi şey anlamıyorumgöğüs ağrısı regl olacakken de çok bende. Yemek koku hassasiyeti küçük yaşlarımdan beri var. Yani belirti ben de yalan oluyor
Ben ümidi kestim diye bugün bütün evi indirdim , yıka as ütüle katla sil süpürbayağı bir yordum kendimi
Kızlar normalde bat 17 şubat ama geç yumurtladığım için daha geç olur değil mi
Hafif silik görünüyor canım belki geç döllenme olabilirKızlar ben akşam test yaptım dayanmadım hafif çizgi çıktı büyük bir heyecanla bu sabah ta yaptım iki tane koca bir nehatif akşamkini atayım
Yok kuzu bu test beni hep kandırdı bu ayda yaptı yapacağını artık hayırlısı olsun çok üzgünüm amaHafif silik görünüyor canım belki geç döllenme olabilir
Üzülme canım Allahtan ümit kesilmez. Belki de hayırlı olan zaman henüz gelmemiştir. Ben hep öyle diyorum. İnsan neyin ne zaman hayırlı olacağını bilmediği için karamsar olabiliyor en iyisini Allah bilir. Ben geçen ay belli dualar ve zikirler yapmıştım bu ay da deneyecem ve teeccüde kalkacam Rabbim dualarımızı kabul etsinYok kuzu bu test beni hep kandırdı bu ayda yaptı yapacağını artık hayırlısı olsun çok üzgünüm ama