Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Amin kuzum amin çok yorucu bir süreç

sevdaxx45 Canım bence batı bekle. Gecikirse öyle yap. Daha önce de gölge gibi çizgi vardı. Dur bakalım çok stres yapıyorsun. Sürekli test yapmak da psikolojik olarak iyi değil. Bebek varsa şuan tutunmasını da zorlaştıracaksın sürekli stres yapıp, test yaparak. Biraz daha bekle. Olmazsa da üzülme, prensesini düşün. Bak o olmuş, yine olacak. İyi düşün ki iyi olsun. Ben şuan saçlarımı kestirmeye geldim kuaföre. 11 yıl bekledik tam tüp bebek yapacaktık çocuğumuz oldu dedi. 85 günlükmüş şuan.. Mucizeler her zaman olur sabır canım benim

Evet kuzum eşimde çok kızıyo bana Rabbim hayırlısi sağlıklısını versin inşAllah banada isteyen herkesede cnm

Ay of odadan yemek kokusu geliyor midem kalkiyor bi de kasigimda batma var. Bi saat falan once agri saplandi sag kasigima bi anda. Noluyor acaba
Ay hadi İnşallah ben bu ay da elencem gibi hissediyorum. Tahmini yumurtlama tarihinden beri devam eden göğüs agrilarim dışında kayda değer bişey yok. Gerçi bat 21 Şubat

Ay hadi İnşallah ben bu ay da elencem gibi hissediyorum. Tahmini yumurtlama tarihinden beri devam eden göğüs agrilarim dışında kayda değer bişey yok. Gerçi bat 21 Şubat
Daha çok var canım sabret göğüs hassasiyeti de önemli bir belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…