Yaptım pamuğum , ovü testim de çok silik. Ben kesin elendimKuzu sende ovu testi yapsana
Kuzu bendede yoktur ben avutuyorum kendime galiba
Ovulasyon testi hiç yapmadim anlamıyorum kendisinden ama gönül gözümle yorum yapayım inşallah senden de güzel haberler alicazKızlar bata 4 gün kala çizgi varmı sizce
Canım ovulasyon da gebelik gibi kabul ediliyormuş bu pozitifse diğeri de olması gerekiyorOvulasyon testimde bu şekil çıktı kızlar buğün kasıklrımda hareket ettikçe çok baskı var ağrı yani o kadr başka bişi yok
İnşAllah buğün çok fazla kasık ağrım özellikle sağ tarafı hareket ettikçe ağrı giriyoOvulasyon testi hiç yapmadim anlamıyorum kendisinden ama gönül gözümle yorum yapayım inşallah senden de güzel haberler alicaz
Tam pozitif sayılmaz kuzum 3 gün öncede bu şekilde çıktı ovulasyon testim ama sonra silikleşti bu seferde öyle olur kesinCanım ovulasyon da gebelik gibi kabul ediliyormuş bu pozitifse diğeri de olması gerekiyor
Herkeste farklı oluyo heralde kuzumMerhaabaalarr kaç gündür çok üşüyorumnormalde sıcak basması değil miydi belirti. Ama ben çok üşüyorum
Elinde hala test varsa kullanma gecikmesini bekle canım o zaman netleşir. Canım bi de bişey soracam bu adetliyken hamilelik olabilir meselesi doğru mu yalan mı acaba benim adet 2 gün sürdü 3. Gün sadece leke şeklinde geldi bugün hiç yok zaten. Umut ettiğim şeye bakTam pozitif sayılmaz kuzum 3 gün öncede bu şekilde çıktı ovulasyon testim ama sonra silikleşti bu seferde öyle olur kesin
Tabi olabilir benim geçen ay 2 gün sürdü daha sonra lekelenme tek olmuştuBence
Elinde hala test varsa kullanma gecikmesini bekle canım o zaman netleşir. Canım bi de bişey soracam bu adetliyken hamilelik olabilir meselesi doğru mu yalan mı acaba benim adet 2 gün sürdü 3. Gün sadece leke şeklinde geldi bugün hiç yok zaten. Umut ettiğim şeye bak
Elimde 19 testim kaldıBence
Elinde hala test varsa kullanma gecikmesini bekle canım o zaman netleşir. Canım bi de bişey soracam bu adetliyken hamilelik olabilir meselesi doğru mu yalan mı acaba benim adet 2 gün sürdü 3. Gün sadece leke şeklinde geldi bugün hiç yok zaten. Umut ettiğim şeye bak
Bende genelde çok üşüyorum canım. Bazı gebe kadınlarda üşüme olabiliyormuş bazıları da terliyormuşMerhaabaalarr kaç gündür çok üşüyorumnormalde sıcak basması değil miydi belirti. Ama ben çok üşüyorum
Ben de sırf yapmamak için hiç test almıyorumElimde 19 testim kaldı
Kuzu nasıl oldun daha iyimisinMerhabaa benim yine azicik midemde yanma var. Dün zor uyudum cok kotuydum
Bi umut işte stokluyorumBen de sırf yapmamak için hiç test almıyorum
Yav bir dahaki ay kendime söz veriyorum, ovülasyon testi bile yapmıyorum. Asla asla ve aslaKuzu bendede yoktur ben avutuyorum kendime galiba
Bak az önce yaotığım ovu testi silik çıktıYav bir dahaki ay kendime söz veriyorum, ovülasyon testi bile yapmıyorum. Asla asla ve asla