Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Valla ben belirti de takip edemiyorum kızlar. Bu belirtiler ben de hep var. Benim kasıklarımda hep ağrı olur yani. Akıntı olayından hiçbi şey anlamıyorum 😅 göğüs ağrısı regl olacakken de çok bende. Yemek koku hassasiyeti küçük yaşlarımdan beri var. Yani belirti ben de yalan oluyor 😅

Valla ben belirti de takip edemiyorum kızlar. Bu belirtiler ben de hep var. Benim kasıklarımda hep ağrı olur yani. Akıntı olayından hiçbi şey anlamıyorum 😅 göğüs ağrısı regl olacakken de çok bende. Yemek koku hassasiyeti küçük yaşlarımdan beri var. Yani belirti ben de yalan oluyor 😅
Bende pek belirti olmazdı regl önce ama buğün boyunca kasık ağrısı çok çekiyorum bakalım geçen ayda çok belirtim olmuştu ama sonunda mors olmuştum İnşAllah bu sefer sevinçten pembe olurum 😂😂🙏🤰

Bence

Elinde hala test varsa kullanma gecikmesini bekle canım o zaman netleşir. Canım bi de bişey soracam bu adetliyken hamilelik olabilir meselesi doğru mu yalan mı acaba benim adet 2 gün sürdü 3. Gün sadece leke şeklinde geldi bugün hiç yok zaten. Umut ettiğim şeye bak:olamaz:
Merhaba test yapmanızı öneririm 🙏🏻 eğer yoksa da bu ay vucudunuzun daha hazır olacağını biliyorum. Adet düzensizliğinden bi kaç ay sonra eğer bi hastalık yoksa gebe kalma olasılığı daha yüksek oluyormuş 🙏🏻☺️

Merhaba test yapmanızı öneririm 🙏🏻 eğer yoksa da bu ay vucudunuzun daha hazır olacağını biliyorum. Adet düzensizliğinden bi kaç ay sonra eğer bi hastalık yoksa gebe kalma olasılığı daha yüksek oluyormuş 🙏🏻☺️
Ayy inşallah canım yaa valla beni umutlandırdın çok saol:KK36: senin gebelik nasıl gidiyor canım belirtiler arttı mı?

X