Ben gün aşırı yapamıyorum ondan ovu kullanıyorum kuzu daha az yıpranmak içinBence de ha ovulasyon testi ha gün aşırı deneme. Aynı şey
Ve böyle böyle deliricez hep birlikteBen gün aşırı yapamıyorum ondan ovu kullanıyorum kuzu daha az yıpranmak için
Valla takvim çıkartıp eşimin eline verdim. Dedim takibini sen yapıyorsun gün aşırıBen gün aşırı yapamıyorum ondan ovu kullanıyorum kuzu daha az yıpranmak için
Aynn ya az kaldı tımarhanelik olmayaVe böyle böyle deliricez hep birlikte
Buda iyiymişValla takvim çıkartıp eşimin eline verdim. Dedim takibini sen yapıyorsun gün aşırı
Yoksa artık yani takip etmekten biz helak oluyoruz onlara bi şey olduğu yokBuda iyiymiş
Evet kız , :) ama ovü testi yapmamayı şu yüzden de istemiyorum. Bir sonraki adet günümü de bilmiyim ki sürprizi kaçmasınBence de ha ovulasyon testi ha gün aşırı deneme. Aynı şey
Kızlar ne yaparsak yapalım takip ediyoruz belirti arıyoruz ve her seferinde test yapıyoruz bu bizim doğamızda varEvet kız , :) ama ovü testi yapmamayı şu yüzden de istemiyorum. Bir sonraki adet günümü de bilmiyim ki sürprizi kaçmasın
Keyif onların keyfi vallaYoksa artık yani takip etmekten biz helak oluyoruz onlara bi şey olduğu yok
Bende pek belirti olmazdı regl önce ama buğün boyunca kasık ağrısı çok çekiyorum bakalım geçen ayda çok belirtim olmuştu ama sonunda mors olmuştum İnşAllah bu sefer sevinçten pembe olurumValla ben belirti de takip edemiyorum kızlar. Bu belirtiler ben de hep var. Benim kasıklarımda hep ağrı olur yani. Akıntı olayından hiçbi şey anlamıyorumgöğüs ağrısı regl olacakken de çok bende. Yemek koku hassasiyeti küçük yaşlarımdan beri var. Yani belirti ben de yalan oluyor
İnşallahBende pek belirti olmazdı regl önce ama buğün boyunca kasık ağrısı çok çekiyorum bakalım geçen ayda çok belirtim olmuştu ama sonunda mors olmuştum İnşAllah bu sefer sevinçten pembe olurum
Bat ne zamanBende pek belirti olmazdı regl önce ama buğün boyunca kasık ağrısı çok çekiyorum bakalım geçen ayda çok belirtim olmuştu ama sonunda mors olmuştum İnşAllah bu sefer sevinçten pembe olurum
16 şubat kuzuBat ne zaman
Daha varmış canım. Günler geçmiyor beklerken16 şubat kuzu
Merhaba test yapmanızı öneririmBence
Elinde hala test varsa kullanma gecikmesini bekle canım o zaman netleşir. Canım bi de bişey soracam bu adetliyken hamilelik olabilir meselesi doğru mu yalan mı acaba benim adet 2 gün sürdü 3. Gün sadece leke şeklinde geldi bugün hiç yok zaten. Umut ettiğim şeye bak
Ayy inşallah canım yaa valla beni umutlandırdın çok saolMerhaba test yapmanızı öneririmeğer yoksa da bu ay vucudunuzun daha hazır olacağını biliyorum. Adet düzensizliğinden bi kaç ay sonra eğer bi hastalık yoksa gebe kalma olasılığı daha yüksek oluyormuş
Kuzu nasıl oldun daha iyimisin