- 3 Şubat 2023
- 1.918
- 1.388
Yine de güzel en azından enerjini atıyorsun ben içime kapanıp kös kös oturuyorum öyleceBen ümidi kestim diye bugün bütün evi indirdim , yıka as ütüle katla sil süpür bayağı bir yordum kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine de güzel en azından enerjini atıyorsun ben içime kapanıp kös kös oturuyorum öyleceBen ümidi kestim diye bugün bütün evi indirdim , yıka as ütüle katla sil süpür bayağı bir yordum kendimi
Yapma öyle pamuğum, en azından puzzle falan yap :)Yine de güzel en azından enerjini atıyorsun ben içime kapanıp kös kös oturuyorum öylece
Haklısın canım hep bi meşgale arıyorumYapma öyle pamuğum, en azından puzzle falan yap :)
Amin kuzum amin çok yorucu bir süreçÜzülme canım Allahtan ümit kesilmez. Belki de hayırlı olan zaman henüz gelmemiştir. Ben hep öyle diyorum. İnsan neyin ne zaman hayırlı olacağını bilmediği için karamsar olabiliyor en iyisini Allah bilir. Ben geçen ay belli dualar ve zikirler yapmıştım bu ay da deneyecem ve teeccüde kalkacam Rabbim dualarımızı kabul etsin
Bat ne zamanAmin kuzum amin çok yorucu bir süreç
Test yaptınız mıAy of odadan yemek kokusu geliyor midem kalkiyor bi de kasigimda batma var. Bi saat falan once agri saplandi sag kasigima bi anda. Noluyor acaba
Yok daha bata 6-7 gün kaldiTest yaptınız mı
Kız bir de bebişmişşşAy of odadan yemek kokusu geliyor midem kalkiyor bi de kasigimda batma var. Bi saat falan once agri saplandi sag kasigima bi anda. Noluyor acaba
AyyKız bir de bebişmişşş
16 Şubat canmBat ne zaman
İnşAllah kuzum ya
Evet kuzum eşimde çok kızıyo bana Rabbim hayırlısi sağlıklısını versin inşAllah banada isteyen herkesede cnmsevdaxx45 Canım bence batı bekle. Gecikirse öyle yap. Daha önce de gölge gibi çizgi vardı. Dur bakalım çok stres yapıyorsun. Sürekli test yapmak da psikolojik olarak iyi değil. Bebek varsa şuan tutunmasını da zorlaştıracaksın sürekli stres yapıp, test yaparak. Biraz daha bekle. Olmazsa da üzülme, prensesini düşün. Bak o olmuş, yine olacak. İyi düşün ki iyi olsun. Ben şuan saçlarımı kestirmeye geldim kuaföre. 11 yıl bekledik tam tüp bebek yapacaktık çocuğumuz oldu dedi. 85 günlükmüş şuan.. Mucizeler her zaman olur sabır canım benim
Hadı hayırlısıAy of odadan yemek kokusu geliyor midem kalkiyor bi de kasigimda batma var. Bi saat falan once agri saplandi sag kasigima bi anda. Noluyor acaba
Ay hadi İnşallah ben bu ay da elencem gibi hissediyorum. Tahmini yumurtlama tarihinden beri devam eden göğüs agrilarim dışında kayda değer bişey yok. Gerçi bat 21 ŞubatAy of odadan yemek kokusu geliyor midem kalkiyor bi de kasigimda batma var. Bi saat falan once agri saplandi sag kasigima bi anda. Noluyor acaba
Canım acile git bi görün kan ver istersenArkadaşlar tansiyonum yukseldi. Normalde 90-60 olan tansiyonum şu an 125-60
Daha çok var canım sabret göğüs hassasiyeti de önemli bir belirtiAy hadi İnşallah ben bu ay da elencem gibi hissediyorum. Tahmini yumurtlama tarihinden beri devam eden göğüs agrilarim dışında kayda değer bişey yok. Gerçi bat 21 Şubat
Hamile gibisinArkadaşlar tansiyonum yukseldi. Normalde 90-60 olan tansiyonum şu an 125-60