Benim bat 21 Şubat. 28inde de eşimin dogumgunu keşke ona güzel bi hediye verebilsemKızlar kimlerin adeti ne kadar kaldı yazında bilelim en erken kim var
Benim bildiğim hamilelikten sonraki en az 3 aya kadar kullandiriyolar tahlil sonuçlarına bağlı olarak. Hatta şu an hamile olan 2 arkadaşıma doktorları doğurana kadar devam demiş. Faydası inanılmaz gerçekten. Eksikliği Allah korusun otizm sebebi diyolar. Eskiden yokmuş böyle şeyler şimdi yok gdo lu yok hormonlu derken dünyanın iyice suyunun çıktığı zamana doğmuşuz hala da doğurcaz diye ugraşıyoruzHadi ya bana doktor kullanmalısın dedi 3 ay kullandım daha yeni bıraktım
İnşAllah kuzum ya inşAllahBenim bat 21 Şubat. 28inde de eşimin dogumgunu keşke ona güzel bi hediye verebilsem
İnşallah yaDeğil kuzu hamilesindir belki
Evet maalesef öyle canım gebelik olursa yine başlayacam inşallahBenim bildiğim hamilelikten sonraki en az 3 aya kadar kullandiriyolar tahlil sonuçlarına bağlı olarak. Hatta şu an hamile olan 2 arkadaşıma doktorları doğurana kadar devam demiş. Faydası inanılmaz gerçekten. Eksikliği Allah korusun otizm sebebi diyolar. Eskiden yokmuş böyle şeyler şimdi yok gdo lu yok hormonlu derken dünyanın iyice suyunun çıktığı zamana doğmuşuz hala da doğurcaz diye ugraşıyoruz
Üzülmek umudu kaybetmek yok yeni ay yeni umut demek. Bu ay hiiiiç takmıyoruz aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz daha rahat davranıyoruzKızlar hepinize günaydın, testimi yaptım. Malesef silik bir çizgi bile yokben de elendim
İnşallah kuzum ne zaman test yapsam diye dünüyorum yarın pazar eczaneler kapalı şimdiden alayım diyorum ama bu ay nedense çok umutsuzum hiçbir belirti yokHoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sana Uğur getirir
Hoş geldin canım. İnşallah bu ay gebelik haberi almayan herkes gelecek ay pozitifi görürMerhaba kızlar. Ben de katılayım aranıza. Bu topic hepimize uğurlu gelsinhepimiz hamile kalalım inşallah benim de bat 6 Mart. Bu ay elendim malesef ben inşallah bir dahaki ay mutlu haber alırım
Ben her regl öncesi yumurtlama gününden regl gününe kadar göğüs hassasiyeti yaşıyorum. Normal artık benim içinYa kızlar daha önce muhtemel yumurtlama tarihinden itibaren göğüs ağrısı yaşayan var mı bugün 4.gun goguslerimin baya ağrıyor. Yumurtlama tarihlerine denk geldi diye hamileliğe de yoramiyorum ama anlamadım daha önce hiç yaşamamıştım
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sana uğur getirirMerhaba kızlar. Ben de katılayım aranıza. Bu topic hepimize uğurlu gelsinhepimiz hamile kalalım inşallah benim de bat 6 Mart. Bu ay elendim malesef ben inşallah bir dahaki ay mutlu haber alırım
Sümoşum sen de benim gibi akışına bırak. Gelecek ay yumurta takibi bile yapmayacağım. Hatta bebekten bile bahsetmeyeceğim. Psikoloji gerçekten çok önemli. Sadece içinizden geldiği zaman birlikte olun. Vardır bir zamanı. Doktor Ayşe Duman'ı takip etmeni öneririm. Diğer videolarına da bir göz at.Bir daha asla belirti takibi yapmıycamhine hüsran yine hüsran
Aşkım ben bu kadına zaten aşığım, kitaplarını da severek okuyorum, söyleşileri oluyor burda İstanbul’da , eğer bir gün yolun düşerse inşallah denk gelir de gideriz :)Sümoşum sen de benim gibi akışına bırak. Gelecek ay yumurta takibi bile yapmayacağım. Hatta bebekten bile bahsetmeyeceğim. Psikoloji gerçekten çok önemli. Sadece içinizden geldiği zaman birlikte olun. Vardır bir zamanı. Doktor Ayşe Duman'ı takip etmeni öneririm. Diğer videolarına da bir göz at.
Çok isterim valla çok seviyorum bu kadınıAşkım ben bu kadına zaten aşığım, kitaplarını da severek okuyorum, söyleşileri oluyor burda İstanbul’da , eğer bir gün yolun düşerse inşallah denk gelir de gideriz :)
Düşünmemek gerçekten olmuyor ya. Millet kazara nasıl hamile kalıyor nasıl şansMalesef düşündükçe daha da zorlaşıyor işimiz. Düşünmeyin demiyorum çünkü dense de olmadığını kendimden iyi biliyorumben belirti vs de takibi yapamıyorum. Çünkü benim normal bir günde bile midem bulanır, herşey bana kokar
Bnde hep buna şaşıyorumDüşünmemek gerçekten olmuyor ya. Millet kazara nasıl hamile kalıyor nasıl şans