- 5 Temmuz 2019
- 1.345
- 664
- 28
Amin kuzum İnşAllahAllah'ın hikmeti darısı başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum İnşAllahAllah'ın hikmeti darısı başımıza
Vallahi benim de aklım almıyor. İstemeden oldu vs nasıl yani bize de anlatınDüşünmemek gerçekten olmuyor ya. Millet kazara nasıl hamile kalıyor nasıl şanben de
Bizde hiç istemiyoruz mu desek acaba evren yer mi bunuVallahi benim de aklım almıyor. İstemeden oldu vs nasıl yani bize de anlatın
YemezBizde hiç istemiyoruz mu desek acaba evren yer mi bunu
Merhabaa benim yine azicik midemde yanma var. Dün zor uyudum cok kotuydumKızlar nerdesin topiği boşladınız yaw
Benimde son 8 umudum yok ama bugün aşırı bel ağrısı başladı.normalde regl çok yaklaştığında olurduSon 8 gün kaldi bakalim neler olacaak
Ya gölge var gibi geldi bana. Reglini bekle güzel haberler alacağız gibi senden. Hadi hayırlısıKızlar bata 4 gün kala çizgi varmı sizce
Al benden de o kadarBen ümidi kestiğim için yazacak bir şey bulamıyorum Göğüslerim baya yumuşadı ve ağrı baya azaldı. 3 günüm kaldı zaten ben regl olacağım. İnşallah siz olmasınız da güzel haberlerinizi alırız :)
Çok saol kuzu İnşAllahYa gölge var gibi geldi bana. Reglini bekle güzel haberler alacağız gibi senden. Hadi hayırlısı
Al benden de o kadarBen ümidi kestiğim için yazacak bir şey bulamıyorum Göğüslerim baya yumuşadı ve ağrı baya azaldı. 3 günüm kaldı zaten ben regl olacağım. İnşallah siz olmasınız da güzel haberlerinizi alırız :)
kız ben de görüyorum gölge gibi bir şey :) ayrıca ovülasyon testin bayağı koyuKızlar bata 4 gün kala çizgi varmı sizce
Evet kuzum ovulasyonun öyle çıkmasına şaşırdım ve buğün hareket ettikçe sağ kasığım baskın olmak üzere ağrı oluyoAl benden de o kadar
kız ben de görüyorum gölge gibi bir şey :) ayrıca ovülasyon testin bayağı koyu
Kuzu sende ovu testi yapsanaAl benden de o kadar
kız ben de görüyorum gölge gibi bir şey :) ayrıca ovülasyon testin bayağı koyu