Benim de şubat başı inşallah canımMart sonu kuzum
İnşallah amin hepimizin de öyle olsun inşallahRabbim kolaylık versin tek avazda doğurursun inşallah
Valla ben de iyiyim çok şükür canımİnşallah amin hepimizin de öyle olsun inşallahsenin nasıl gidiyor
Baş ağrısı başlarda bende de vardı geçti çok şükür seninde gecer inşallah. Saç dokulmem hep var ona yorum yapamicamValla ben de iyiyim çok şükür canım17 haftalık olduk. Tek sıkıntı baş ağrısı ve saç dökülmesi çok oluyor. Vitamin ve demir de kullanıyorum ama değişen bir şey yok
İnşallah canım yaBaş ağrısı başlarda bende de vardı geçti çok şükür seninde gecer inşallah. Saç dokulmem hep var ona yorum yapamicamgenelde 2. 3 aylık periyota girince herşey geçiyor
Benim de gidişat o yöndeBenimki yalnız birakmiyor son aylarda asla yalnız kalinmazmisnapcaz böyle bilmem valla
Burdayım canm havalar sıcak bide prensesim var aklıma gelmiyor girmek ne yalan söyleyimAynen öyle canımNe bileyim herkesin gönlünden geçer bi cinsiyet bazılarına tersini söyleyince darılabiliyorlar ondan dedim Ayrıca Sevda uzun süredir yok inşallah kötü bir durum yoktur
Canım bende de çocuk var ama arada bir giriyorumBurdayım canm havalar sıcak bide prensesim var aklıma gelmiyor girmek ne yalan söyleyim
Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür cinsiyeti öğrenemdim henüz sen öğrenebildin miCanım bende de çocuk var ama arada bir giriyorumnasılsın ne yapıyorsun
Canm öncelikle hoşgeldin burada ikiside yumurtlamayı gösteriyorMerhaba kızlar bir süredir ovalüsyon takibi yapıyorum normalde yumurtlama iki gün üst üste koyu çıkardı ama birkac gün önce fotodaki gibi çıktı yumurtlama diye düşündüm cunku koyuluklari birbirine yakın iki testi de aynı anda yaptm 2 3 saat sonra tekrar bakayim dedim testi yaptm baya siliklesmisti sorum şu yumurtlamamı eğer öyleyse bu şekilde 2 3 saat sonra neden hemen siliklesti sizce bu normalmi?
Hoşbulduk canim evet yumurtlama ama 2 3 saat sonra bir kez daha yaptim siliklesmisti yani bir kac saatte siliklesmesi normalmi benim normalde 2 gun surerdi bunun 2 3 saatte siliklesmesi acaba dedirttiCanm öncelikle hoşgeldin burada ikiside yumurtlamayı gösteriyor
Canm onu bilemiyorum benmde başıma böyle bişi hiç gelmedi sen bi test daha yap olmadı ama her ihtimale karşı değerlendir mutlaka buğün yarınıHoşbulduk canim evet yumurtlama ama 2 3 saat sonra bir kez daha yaptim siliklesmisti yani bir kac saatte siliklesmesi normalmi benim normalde 2 gun surerdi bunun 2 3 saatte siliklesmesi acaba dedirtti
Malesef canım ben de meraktayım 20. Haftayı bekliyorum. Ayrıntılı ultrasonda öğrenecem inşallahTeşekkür ederim canım iyiyim çok şükür cinsiyeti öğrenemdim henüz sen öğrenebildin mi
Bende öğrenemem heralde kolay kolay özele gitmeme rağmen ne yapalım hayırlı sağlıklı olsunlarda önemli olan oMalesef canım ben de meraktayım 20. Haftayı bekliyorum. Ayrıntılı ultrasonda öğrenecem inşallah
Aynen canımBende öğrenemem heralde kolay kolay özele gitmeme rağmen ne yapalım hayırlı sağlıklı olsunlarda önemli olan o
Hareketlerini hissediyormusn cnmAynen canım
Canm test yap çıkar belki varsa herşey gönlünce olsunMerhaba , herkese 2 yıllık evliyim ilk kez korunmasız ilişki denedik 14 ağustosta ve 31 ağustosta regl tarihim yani regl olmama 2 gün var, bu 2 haftalık süreçte belime ve ara ara 2 kasığıma batma gibi şeyler oldu gün içerisinde sürekli affedersiniz gaz da oluştu kabızda oldum göğüslerim regl den 10 gün önce şişti ama hiç akıntı olmadı yani internetten ve buradan okuduğum kadarıyla kafam karıştı az da olsa hamilelik ihtimali var mı yok mu bilemiyorum şu 2 gündür hiç bir şikayetim yok belirsizlik yordu artık şu hafta bir bitse de öğrensem , benim gibi yaşayan var mı acaba bu şekilde