Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Merhabalar ^^ Ben cinsiyetini filan hic merak etmiyorum. Onceden düsüklerim oldugu icin tek istedigim saglikli gelismesi, merak ettigimse hareketlerini ne zaman hissedebilirim, cok guzel bir his olmali :)
Merhaba evet gerçekten çok güzel bir his siz kaçıncı haftadasınız inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Oyyy maşallah ne de güzel yazmışsın doğum yaptım diye Allah analı babalı güzel günlerde büyütsün kuzum nasıldı

Maşallah canım benim ya çok sevindim bebişi sağ salim kucağına almana normal doğum mu yaptın ikiniz de iyisiniz inşallah ayy darısı başımıza
Çok teşekkür ederim kızlar. Darısı başınıza insallah Çok iyiyiz çok şükür normal oldu doğum ama suni sancı ile başlatıldı. Bebişin ağırlığı 4 kiloyu gördü doktorumuz normal istediğim için suni baslatalim dedi. Süreç itiraf ediyorum ki zor ama sonrası çok rahat. Hala hastanedeyim 24 saat dolmasını bekliyoruz. Dikislerim var. Hem yırtılma olmuş hem doktor kesi atmış. Onlar bile acımıyor ama. Sadece oturup kalkmak biraz zor bide kanama sıkıntı bebek bezinin yetişkin versiyonu ile geziyorum doğumdan beri

Oyyy maşallah kuzum nasıl besledin bebişi ay amin darısı başımıza inşallah ne kadar sürdü doğum kuzum

Kızlar eski bir topik ama banada cevap verir misiniz yaklaşık 9 ay oldu bende de gebelik oluşmuyor bir oğlum var 6 yaşında sprialim vardı 4.5 yıllık geçen sene çıkartıldı ana hala gebelik yok bu ay da sefaf akintim oldu 2 gün ara ara sizi halinde kasiklarim da ağrı oldu sizce neden olur bu

Çok geçmiş olsun canım umarım çabuk ayaklanırsın. Maşallah tombişe de 4 kilo biraz zor doğmuştur Benim de ilk doğum suni sancıylaydi bilirim çok zordu benim için o dikişlerin ağrısı 3 ay sürmüştü baya çok kesmişlerdi beni heralde içteki dikişler ağrı yapıyordu. Ama inşallah sen çabuk iyileşirsin canım tekrar tebrikler

Doktora hiç gittiniz mi bir sorun var mı diye adete ne kadar var ve düzenli midir??

Oyyy maşallah kuzum nasıl besledin bebişi ay amin darısı başımıza inşallah ne kadar sürdü doğum kuzum
Emziriyorum canım uyandirmak çok zor oluyor sarılık riskimiz var o biraz sıkıntı. Sabah 8 gibi suniye başlandı 13.50de doğurdum
Çok sağol canım benim. Benim içte dikiş yokmuş Allah'tan ama dışa baya attı. Umarım çabuk geçer herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…