Maşallah kuzum. Baya da uzun sürmüşEmziriyorum canım uyandirmak çok zor oluyor sarılık riskimiz var o biraz sıkıntı. Sabah 8 gibi suniye başlandı 13.50de doğurdum
Çok sağol canım benim. Benim içte dikiş yokmuş Allah'tan ama dışa baya attı. Umarım çabuk geçer herşey
Ya sen yeni mi doğum yaptın o zaman gecikir adetin normal ne acelen var kız bekle bebeğin büyüsünAdetlwrim düzenli sadece 1 ya da iki gün aksak en fazla Dr De Bir sorun yok diyor çok karışık duygular içi deyim bu ay yine yaklaşıyor adet günüm
Çok iyi canım. Sarılık için de çocuğu bol bol emzir. Ve bol ev helvası yemeye çalış süt için çok iyi olurEmziriyorum canım uyandirmak çok zor oluyor sarılık riskimiz var o biraz sıkıntı. Sabah 8 gibi suniye başlandı 13.50de doğurdum
Çok sağol canım benim. Benim içte dikiş yokmuş Allah'tan ama dışa baya attı. Umarım çabuk geçer herşey
Yanlış anladınız 6 yaşında çocuğum var ikinciyi istiyorumYa sen yeni mi doğum yaptın o zaman gecikir adetin normal ne acelen var kız bekle bebeğin büyüsün
Pardon canım başka yere yazacaktım sana yazmışım yanlışlıklaYanlış anladınız 6 yaşında çocuğum var ikinciyi istiyorum
Dozu yavaş yavaş artırdılar uzunluğu ondan oldu bence. Son 1 saat rüzgar gibi geçti çok hızlı gelişti herşey.Maşallah kuzum. Baya da uzun sürmüşhep böyle mi acaba
Helvayı duymamıştım iyi oldu öğrendiğim. Emzirmede tek sıkıntımız beyfendiyi uyandiramamakÇok iyi canım. Sarılık için de çocuğu bol bol emzir. Ve bol ev helvası yemeye çalış süt için çok iyi olur
Ayy yerler o minnağı yaDozu yavaş yavaş artırdılar uzunluğu ondan oldu bence. Son 1 saat rüzgar gibi geçti çok hızlı gelişti herşey.
Helvayı duymamıştım iyi oldu öğrendiğim. Emzirmede tek sıkıntımız beyfendiyi uyandiramamakhastanede hemşireler bile şöyle yapcan böyle yapcan dedi uyanmiyor dedik yanlış yapiyosundur dediler geldiler kendileri de uyandiramadilar tam uykucu şirin bizimki
Sol memede sıkıntı yaşıyoruz biraz orayı tutmuyor bakalım denemeye devam. Ucu sağdaki gibi sert değil ondan heralde. Az önce ilk kez kendi uyandi umarım tez zamanda düzene girer uyandırma sürecinde sert olmak gerekiyormus kiyamiyor insanAyy yerler o minnağı yamaşallah canım evet çok uzun uyumasına izin verme sık sık emzir merak etme o daha alışma sürecinde bikaç güne acıkınca kendiliğinden uyanıp ağlamaya başlayacaktır
Oyyyy haberi yok doğduğundanDozu yavaş yavaş artırdılar uzunluğu ondan oldu bence. Son 1 saat rüzgar gibi geçti çok hızlı gelişti herşey.
Helvayı duymamıştım iyi oldu öğrendiğim. Emzirmede tek sıkıntımız beyfendiyi uyandiramamakhastanede hemşireler bile şöyle yapcan böyle yapcan dedi uyanmiyor dedik yanlış yapiyosundur dediler geldiler kendileri de uyandiramadilar tam uykucu şirin bizimki
Bencede yokOyyyy haberi yok doğduğundanAllah om çok güzel bir mucize maşallah adını ne koydunuz kuzum
Oyyy maşallah kuzumaBencede yokbu sabah itibariyle yeni yeni bakinmaya başladı. Adı Aslan
Allah razı olsun canım benim tüm cocuklar güzellikler içinde büyüsün inşallahOyyy maşallah kuzumagüzel günler görsün inşallah
Amin kuzum inşallahAllah razı olsun canım benim tüm cocuklar güzellikler içinde büyüsün inşallah
Sen vermeye devam et tutarsa ucu çıkar canım. İnşallah yara olmaz ben sıkıntı yaşamıştım kahverengi kısmı tamamen ağzına sokmaya çalış yoksa yara olabilir.Sol memede sıkıntı yaşıyoruz biraz orayı tutmuyor bakalım denemeye devam. Ucu sağdaki gibi sert değil ondan heralde. Az önce ilk kez kendi uyandi umarım tez zamanda düzene girer uyandırma sürecinde sert olmak gerekiyormus kiyamiyor insan
Bazı bebişler daha minnak bazıları ise daha uzun oluyor canım benim kızım uzundu mesela 50 cm yeterli ama uzun süre kullanılmaz çok çabuk büyüyolarAmin kuzum inşallahay bir de şey sorcam kuzum söylemek istersen boy ve kilosunu şu yüzden soruyorum bi tane yenidoğan almıştım da 50 cm di. Acaba 50cm den uzun mu doğar diye. Benim boyum 165, eşim 188. Acaba kaç cm doğar minnoşum
Yaa Yenidoğanlar hep 50. Ben biraz daha büyük alayım o zaman dimiBazı bebişler daha minnak bazıları ise daha uzun oluyor canım benim kızım uzundu mesela 50 cm yeterli ama uzun süre kullanılmaz çok çabuk büyüyolar
Evet yenidoğan ne kadar az alırsan o kadar iyi canım zaten 3-6 lar da baya ufak 6-9 biraz daha farkediyor.Yaa Yenidoğanlar hep 50. Ben biraz daha büyük alayım o zaman dimi
Hmm o zaman ona göre alışveriş yapayımEvet yenidoğan ne kadar az alırsan o kadar iyi canım zaten 3-6 lar da baya ufak 6-9 biraz daha farkediyor.
Kuzum bizimki 53 cm doğdu kilosu da fazla 3950Amin kuzum inşallahay bir de şey sorcam kuzum söylemek istersen boy ve kilosunu şu yüzden soruyorum bi tane yenidoğan almıştım da 50 cm di. Acaba 50cm den uzun mu doğar diye. Benim boyum 165, eşim 188. Acaba kaç cm doğar minnoşum
Ara ara deniyorum canım 2 çekip birakmasa gelcek belki bizimki hemen pes ediyor. Tek meme emdiği için yara olcak gibi çooook acıyorSen vermeye devam et tutarsa ucu çıkar canım. İnşallah yara olmaz ben sıkıntı yaşamıştım kahverengi kısmı tamamen ağzına sokmaya çalış yoksa yara olabilir.
Aaaaa bak seninki maşallah uzun doğmuş. 50 cm olan hiçbir şeyi almama kararı aldım şuanKuzum bizimki 53 cm doğdu kilosu da fazla 3950yenidoğan fazla alma bence zaten en kotu büyük gelir kivirirsin
Ara ara deniyorum canım 2 çekip birakmasa gelcek belki bizimki hemen pes ediyor. Tek meme emdiği için yara olcak gibi çooook acıyor