Bizimki biraz daha dursa çıkınca okula yazdircaktikAaaaa bak seninki maşallah uzun doğmuş. 50 cm olan hiçbir şeyi almama kararı aldım şuan
Ben bir tane tulum almıştım kuzum 50cm. Geldi gözüme çok küçük göründü. Ondan sonra araştırayım dedim ve onu iade ettimBizimki biraz daha dursa çıkınca okula yazdircaktikben boya bakmamıştım açıkçası alırken ama şimdiye kadar olmayan bişey olmadı. Sadece teyzemin kızından kalan prematüre giysileri vardı onları direk kaldırdım
Dediğim gibi en kötü büyük gelir kivirirsin çok hızlı büyüyorlar bizimki 1 günde bile farketti vallaBen bir tane tulum almıştım kuzum 50cm. Geldi gözüme çok küçük göründü. Ondan sonra araştırayım dedim ve onu iade ettimki iyi yapmışım 53 cm ve üstü alacağım
Bu arada senin ne kadar kaldı doğumaBen bir tane tulum almıştım kuzum 50cm. Geldi gözüme çok küçük göründü. Ondan sonra araştırayım dedim ve onu iade ettimki iyi yapmışım 53 cm ve üstü alacağım
Öyle yapayım kuzum boşa bir kere giymesin yaniDediğim gibi en kötü büyük gelir kivirirsin çok hızlı büyüyorlar bizimki 1 günde bile farketti valla
oooo çok var kuzum mart benimBu arada senin ne kadar kaldı doğuma
Zeytınyağı sür yumuşasın biraz canımKuzum bizimki 53 cm doğdu kilosu da fazla 3950yenidoğan fazla alma bence zaten en kotu büyük gelir kivirirsin
Ara ara deniyorum canım 2 çekip birakmasa gelcek belki bizimki hemen pes ediyor. Tek meme emdiği için yara olcak gibi çooook acıyor
Çabuk geçer dicem de benim geçmedi valla sanki 10 yıldır hamileydimÖyle yapayım kuzum boşa bir kere giymesin yani
oooo çok var kuzum mart benim
DoğruÇabuk geçer dicem de benim geçmedi valla sanki 10 yıldır hamileydim
Ay maşAllah Allah analı babalı büyütsün inşAllah daha dün gibi bende 24 haftalık oldumKizlaaaar nerelerdesiniz napiyorsunuz? Ben dün dogum yaptım
Canm senin nasıl gidiyor kaç haftalık oldun cinsiyeti nedirZeytınyağı sür yumuşasın biraz canım
Aaa merhaba canım ben de seni soracaktım nerelerdesin diyeCanm senin nasıl gidiyor kaç haftalık oldun cinsiyeti nedir
Çok şükür bizde iyiyiz benmde kızım oluyor 24 +1 günlüğüzAaa merhaba canım ben de seni soracaktım nerelerdesin diyeşükür iyi gidiyor şimdilik canım 26 haftalık olduk cinsiyeti erkek sende durumlar nedir canım
Ya ne güzel benm de kızım oluyor sen kaç haftalık oldun cnmAaaa kızlar ben yazmamışım cinsiyetimizi ❤bizim kızımız oluyor
Maşallah canımÇok şükür bizde iyiyiz benmde kızım oluyor 24 +1 günlüğüz
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallahAaaa kızlar ben yazmamışım cinsiyetimizi ❤bizim kızımız oluyor
Amin inşAllah benm sezeryan olucak senden önce doğurabilirmMaşallah canımhaftalarımız yakın sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Valla benim belli değil canım sancım olmazsa sezeryan düşünebilirim tarih konuştunuz mu canım doktorlaAmin inşAllah benm sezeryan olucak senden önce doğurabilirm
Kizlaaaar nerelerdesiniz napiyorsunuz? Ben dün dogum yaptım
Aa hamile misinnAmin inşAllah benm sezeryan olucak senden önce doğurabilirm