Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kızlar herkese merhaba nasılsınız 😊
Benim yakın bir arkadaşım var oda 10 yıllık evli çocuk çok istiyo Rabbim onada nasip etsin inşAllah beraber takip ediyoruz bu ay adrtine 4 5 günü var erken gebelik ve kaset test yaptık erken gebelikte çok az gölge çıktı kaset testte hiç çıkmadı rica etsem yorumlarmısınz 🥰
Sizlerde çizgi gördünüzmü arkadaşım adına çok istiyorum çok dua ediyorum ama kaset testte çıkmadı

Eklentiler

• CCA27D40-9637-434E-9653-FACFFCBDD3B9.jpeg
    CCA27D40-9637-434E-9653-FACFFCBDD3B9.jpeg
    181 KB · Görüntüleme: 60
  • 0D5524F2-6EC4-4C34-9EF9-55A971666A3A.jpeg
    0D5524F2-6EC4-4C34-9EF9-55A971666A3A.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 65
Benim yakın bir arkadaşım var oda 10 yıllık evli çocuk çok istiyo Rabbim onada nasip etsin inşAllah beraber takip ediyoruz bu ay adrtine 4 5 günü var erken gebelik ve kaset test yaptık erken gebelikte çok az gölge çıktı kaset testte hiç çıkmadı rica etsem yorumlarmısınz 🥰
Sizlerde çizgi gördünüzmü arkadaşım adına çok istiyorum çok dua ediyorum ama kaset testte çıkmadı
Canım testte çizgiyi görüyorum ben. Hayırlısı ile inşallah güzel haberlerini alırsınız 🥰

Canım kaset testte çıkmaz daha en az 3 gün geciksin adeti öyle test yapsın. Rabbim inşallah ona da tüm isteyenlere de nasip eder.

X