Gittim bnde cnm yine görünmedi üstten boş gebelikten şüpheleniyorum dedi alttan bakmm lazım dedi ve baktı gördük çok şükür sadece biraz kalbi yavaş atıyor dedi 2 hafta sonra tekrar gel üstten dinleyelim dedi9+5 haftalık canım çok saol. Valla yanlış değilsem 6 küsür bişeydi. Ama herkeste aynı olmuyor kimisi 7 haftalıkken duyuyor. Ben kalp atışını duymak istemiyordum açıkçası zararlı diyorlar ilk haftalarda doktor öylesine bakmıştı. Sen bugün mü gidecektin doktora canım?
Çok şükür canım. Bebeğin daha çok küçük demek ki normal. Mecbur kalmadıkça alttan muayene ettirme canım. Ayrıca doktorların sözlerine de çok takılma boşuna üzülürsün. Biliyorsun bana neler demişlerdi. Boşver hamileliğini yaşamaya bak sen.Gittim bnde cnm yine görünmedi üstten boş gebelikten şüpheleniyorum dedi alttan bakmm lazım dedi ve baktı gördük çok şükür sadece biraz kalbi yavaş atıyor dedi 2 hafta sonra tekrar gel üstten dinleyelim dedi
Alttan muayanenin bir zararı yok dedi şuan tedirgin oldumÇok şükür canım. Bebeğin daha çok küçük demek ki normal. Mecbur kalmadıkça alttan muayene ettirme canım. Ayrıca doktorların sözlerine de çok takılma boşuna üzülürsün. Biliyorsun bana neler demişlerdi. Boşver hamileliğini yaşamaya bak sen.
Tedirgin olma. Ama bekle biraz büyüsün normal ultrasonla baktır.Alttan muayanenin bir zararı yok dedi şuan tedirgin oldum
Kalbi yavaş atıyor dedi 6 7 atması gerekiken 5 atıyor dedi bnaAlttan muayene zararlı değil kızlar zaten ultrasonun girdiği yerle rahim ağzı arasında dünya kadar mesafe var. Benim düşük riskim oldu onda bile alttan bakıldı kanama bölgesinin tespiti için
İki hafta sonra gidicem birde sol kasıkta bazen çok ağrı oluyor yaTedirgin olma. Ama bekle biraz büyüsün normal ultrasonla baktır.
Daha çok küçük annesi ondandır bozma moralini. Doktorlar ters konuşmaya bayılıyor zaten. Benimde kanamam olduğunda pat diye çok normal bişeyden bahseder gibi düşük riski var demiştiKalbi yavaş atıyor dedi 6 7 atması gerekiken 5 atıyor dedi bna
İnşAllah cnm gerçekten çok zor ya bişi olacak diye evlat daha rahme düştüğü andan itibaren ne kadar kıymetli Rabbim bizlere bağışlasın İnşAllah AminDaha çok küçük annesi ondandır bozma moralini. Doktorlar ters konuşmaya bayılıyor zaten. Benimde kanamam olduğunda pat diye çok normal bişeyden bahseder gibi düşük riski var demiştimoralini yüksek tut. Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Canım alttan muayeneden korkma burada (y.dışında) her kontrolde alttan muayene yapılıyor . Bu düşüğe sebep olsaydı yıllardır bu şekilde muayene etmezlerdiİnşAllah cnm gerçekten çok zor ya bişi olacak diye evlat daha rahme düştüğü andan itibaren ne kadar kıymetli Rabbim bizlere bağışlasın İnşAllah Amin
Çok ama çok teşekkür ederim beni şuan üzen durum kalbinin biraz yavaş atmasıCanım alttan muayeneden korkma burada (y.dışında) her kontrolde alttan muayene yapılıyor . Bu düşüğe sebep olsaydı yıllardır bu şekilde muayene etmezlerdiiçini rahatlatacaksa şayet bende geç döllenme gerçekleşmiş. Sata göre 18+3 olmam gerekirken Şuan 17+3 çıkıyor. Doktor ona göre güncelledi doğum tarihimi. Ve bende kalp atışını 7+6 da acil servise tansiyonumun yükselmesiyle gittiğimde zorunlu ultrasonda bakmışlardı orada ilk duydum. İçin rahat olsun yani
Normaldir heralde canım rahim büyüyor. Sende yerleşme kanaması falan oldu mu hiç bende olmadı da merak ettimİki hafta sonra gidicem birde sol kasıkta bazen çok ağrı oluyor ya
yok cnm hiç olmadı bnde adet gecıkmesiyle test yaptım öyle öğrendim kuzum kızımdada olmamıştı senin ultrason resmin varmı cnm 6 7 haftalık bebek ne taraftaNormaldir heralde canım rahim büyüyor. Sende yerleşme kanaması falan oldu mu hiç bende olmadı da merak ettim
Malesef yok canım devlette vermediler. E nabızda da göremedim ama ben sağ tarafta hissediyorum.Midemi bulandırıyor
yok cnm hiç olmadı bnde adet gecıkmesiyle test yaptım öyle öğrendim kuzum kızımdada olmamıştı senin ultrason resmin varmı cnm 6 7 haftalık bebek ne tarafta
Nedense kızın olacakmış gibi hissettim canımÇok ama çok teşekkür ederim beni şuan üzen durum kalbinin biraz yavaş atmasıdüzelir İnşAllah bende aşırı halsizlik var ölü gibiyim kolumu kaldıramıyorum o kadar yorgun hissediyorum kendimi arada sol kasık ağrım oluyo hiç iştahım yok tatlı pasta çikolata görmek dahi midemi bulandırıyor bu iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum İnşAllah kuzum benmle olur çünkü kızım kardeşini çok seviyor hep karnımı seviyo günaydın kardeşim diyip öpüyo
Önemli olan sağlıklı hayırlı olması ama bende erkek hissediyorumNedense kızın olacakmış gibi hissettim canımTabi öncelikle sağlıklı ve hayırlı olsun
Hayırlısı kuzum sağlıkla kucağına al İnşAllahMalesef yok canım devlette vermediler. E nabızda da göremedim ama ben sağ tarafta hissediyorum.
Hayırlısı olsun canımÖnemli olan sağlıklı hayırlı olması ama bende erkek hissediyorum
Çok şükür binlerce kez şükürler olsun Rabbim bana bağışlasın dünyalar güzeli bir prensesim var Rabbim karnımdakinide kucağımdakini bana bağışlasın sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar kızı erkeği hiç fark etmiyorHayırlısı olsun canım