Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Çok şükür binlerce kez şükürler olsun Rabbim bana bağışlasın dünyalar güzeli bir prensesim var Rabbim karnımdakinide kucağımdakini bana bağışlasın sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar kızı erkeği hiç fark etmiyor
Aynen canım çok haklısın

Artık isteğe göre sezeryan yapılmıyormuş diye duydum. Zorlaştırmışlar. Herkes sezeryan olmak istiyormuş ben tam tersi hiç istememiştim normal doğum daha sağlıklı çünkü 😊
Tabikide normal doğum daha sağlıklı ama bende mecburi sezeryan olmuştum suyum bitmişti açılmam sancım vs. yoktu o yüzden cnm 🥰

Artık isteğe göre sezeryan yapılmıyormuş diye duydum. Zorlaştırmışlar. Herkes sezeryan olmak istiyormuş ben tam tersi hiç istememiştim normal doğum daha sağlıklı çünkü 😊
Herkes normal doğumdan korkar bende tam tersi hayatımda hiç ameliyat olmadığım için sezeryandan daha çok korkuyorum ama hayırlısı bakalım. Mecburiyet yaşarsak yaklaşık 3 ay sonra hayatımda ilk kez bıçak altına yatabilirim 🤣

Herkes normal doğumdan korkar bende tam tersi hayatımda hiç ameliyat olmadığım için sezeryandan daha çok korkuyorum ama hayırlısı bakalım. Mecburiyet yaşarsak yaklaşık 3 ay sonra hayatımda ilk kez bıçak altına yatabilirim 🤣
Hayırlısı olsun canım. Zaten hissetmiyormuşsun 5 dk da olup bitiyor😊

Kızlar selam 😍 ben geldimmm. Uzun zamandır yoktum geri döneyim dedim. Bi kaç sayfa baktım kiiiii sevdaxx45 sevdaxx45 Anac ana Anac ana hamiişşşş😍😍😍😍 tebrik ederim kızlar ❤️❤️
ben de yeni bir durum yok maalesef 😔 testlerimizi yaptırdık eşimle bir sorun çıkmadı. Klomen sürecine başlayacağım yumurta kontrolüyle inşallah

Kızlar selam 😍 ben geldimmm. Uzun zamandır yoktum geri döneyim dedim. Bi kaç sayfa baktım kiiiii sevdaxx45 sevdaxx45 Anac ana Anac ana hamiişşşş😍😍😍😍 tebrik ederim kızlar ❤️❤️
ben de yeni bir durum yok maalesef 😔 testlerimizi yaptırdık eşimle bir sorun çıkmadı. Klomen sürecine başlayacağım yumurta kontrolüyle inşallah
tweeetyyy tweeetyyy canım çok teşekkür ederim 🥰 Ben inanıyorum canım yakın zamanda senden de mutlu haberleri alacaz. Bi sorun yoksa zaten hiç endişelenme sadece akışına bırak 🤗

Çok ama çok şükür teşekkür ederim canım benim Rabbim sanada en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah Amin 🙏

X