Normal kuzu her ay yumurtlama günü değişir o yüzden devam et cnmPeki bsy sorcam yrin yumurtlma günü ve hala silik ve dünden daha sikim normlmi
TeşekkürlerHayırlı olsun cnm Rabbim kucağınada almayı nasip etsin
Normal kuzu devam etYarın yumurtlma günü şuan yaptığım.boyle çıkması normalmi acaba
Rica ederim canımTeşekkürler
Vallahi ben depresyon modundayım galiba. Girip okuyup çıkıyorumKızlar nerdesinz ya bakıyorum hiç girmiyorsunuz artıkAnac ana Leviosaa kendimdebilmiyorum ve diğerleri nerdesiz
Ya bnde bu aralar öyleyim aslındaVallahi ben depresyon modundayım galiba. Girip okuyup çıkıyorum
Merhabaaa. Son günler hep hastaneye gidiyorum kan tahlilleri vs yapildi. Yarin da USM bakılacak bakalim plasenta iyileşmiş mi diyeeKızlar nerdesinz ya bakıyorum hiç girmiyorsunuz artıkAnac ana Leviosaa kendimdebilmiyorum ve diğerleri nerdesiz
Ben şehir değiştirdim kaynana evine geldim ondan çok yazamıyorumKızlar nerdesinz ya bakıyorum hiç girmiyorsunuz artıkAnac ana Leviosaa kendimdebilmiyorum ve diğerleri nerdesiz
Merhaba kuzum. Ben de doğum kontrol hapı olarak o ilaçtan kullandım. Bıraktım sonra hamile kaldım ama kimyasal olduMerhaba bu topiği en başından beri takip ediyorum. Her bildirimde merakla yazdıklarınızı okuyup gebelik haberi alanlar için sevindim. Sizleri tanıyormuş gibi hissediyorum bu bağlamda :)
Size şunu sormak istiyoRum. Biz normalde temmuz ayında bebek için çalışmalara başlayacaktık ve dört ay öncesinden doğlum kontrol hapını bıraktım. Hapı bıraktığım son ay ve sonraki bir ay ateş takibi yaptım. Haplı ateş takibinde yumurtlamadığımı gördüm çünkü ateşim hep yüksekti. Ama geçen ay ilacı bıraktım ve düzensizlik olur yumurtlamam diye düşünüp aşağıdaki tabloda işaretlediğim yerde korunmasız bir ilişkimiz oldu. Akabinde ateşim düştü ve yumurtladım. göğüs uçlarım acıyor, karın bölgemde şişlik hissediyoru. Ve adetime çok az kaldı. İki kez test yaptım tek çizgi gördüm. Şimdi bu yaşadığım bedensel farklılıklar doğum kontrol hapını bırakmanın yarattığı bir sonuç mu yoksa gebelik ihtimali olabilir mi.?
Bu arada çikolata kisti sebebiyle bir tüpüm yok ve doğum kontrol hapı olarak da yaz 24+4 kullanıyordum.
Merhaba kuzum. Ben de doğum kontrol hapı olarak o ilaçtan kullandım. Bıraktım sonra hamile kaldım ama kimyasal olduşimdi tekrar deniyorum ama uzun süredir tık yok. Ateş takibi bilmiyorum ben ama ovulasyon da alabilirsin kuzum
İnşallah kuzum hepimizin göbüşleri kucakları sağlıcakla dolsunİlacı bırakmak bir düzensizlik yaratmadı mı yani canım? Ben ilacı bırakma sonrası bir düzensizlik olabilir mi bu vücudumdaki gariplikler diye merak ediyorum. Göğüslerim hassas kocaman ve acıyorlar.
Ah umarım gönlünce olur her şey ve kavuşursun bebeğine en yakın zamanda.Ateş takibini araştır mutlaka. belli bir paterni var yumurtlamanın. Bence daha az zahmetli hatta diger ovülasyon testlerinden.
Duphaston ne işe yarıyor canım hiç bilmiyorum ben onu.İnşallah kuzum hepimizin göbüşleri kucakları sağlıcakla dolsun
Kuzum ben bıraktıktan sonra doktora gittim hemen. Duphaston ile devam ettim. Doktor kontrolünde
Kuzum hem regl düzenliyor. Hem de çocuk olursa tutunmasını sağlıyorDuphaston ne işe yarıyor canım hiç bilmiyorum ben onu.
Plesantada bi sotunmu var kuzu bnm de kızımda plesenta Rahmi kısmen kapatıyorduMerhabaaa. Son günler hep hastaneye gidiyorum kan tahlilleri vs yapildi. Yarin da USM bakılacak bakalim plasenta iyileşmiş mi diyee