Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Merhaba bu topiği en başından beri takip ediyorum. Her bildirimde merakla yazdıklarınızı okuyup gebelik haberi alanlar için sevindim. Sizleri tanıyormuş gibi hissediyorum bu bağlamda :)

Size şunu sormak istiyoRum. Biz normalde temmuz ayında bebek için çalışmalara başlayacaktık ve dört ay öncesinden doğlum kontrol hapını bıraktım. Hapı bıraktığım son ay ve sonraki bir ay ateş takibi yaptım. Haplı ateş takibinde yumurtlamadığımı gördüm çünkü ateşim hep yüksekti. Ama geçen ay ilacı bıraktım ve düzensizlik olur yumurtlamam diye düşünüp aşağıdaki tabloda işaretlediğim yerde korunmasız bir ilişkimiz oldu. Akabinde ateşim düştü ve yumurtladım. göğüs uçlarım acıyor, karın bölgemde şişlik hissediyoru. Ve adetime çok az kaldı. İki kez test yaptım tek çizgi gördüm. Şimdi bu yaşadığım bedensel farklılıklar doğum kontrol hapını bırakmanın yarattığı bir sonuç mu yoksa gebelik ihtimali olabilir mi.?

Bu arada çikolata kisti sebebiyle bir tüpüm yok ve doğum kontrol hapı olarak da yaz 24+4 kullanıyordum.
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sanada uğur getirir doğum kontrol hapı ile ilgili bi bilgim yok bnm

Yumurtlama günüm 29 Marttı ve sadece o günü değerlendirdik. Bugün adetime 5 gün kaldı. Beklemede olanlardanım. Gönlümüzdeki hayırla bulsun bizi 🙏🏻🙏🏻

Merhaba kızlarim;
Uzun süredir sizinleyim sürekli okuyorum çok da şey öğrendim. 9 aylık evliyim ve hiç korunmadik. Sağlık kontrolü yaptırdım. Herhangi bir sorun görünmedi gebelik geçirmeye engel bir durum.yok denildi. Ovulasyon testimde bugün t çizgisi koyulaştı. Değerlendirdik 3 gün daha değerlendiricez. Vitamin takviyesine de başladım eşimle birlikte. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Bende katılmak istedim🙏💜

Merhaba kızlarim;
Uzun süredir sizinleyim sürekli okuyorum çok da şey öğrendim. 9 aylık evliyim ve hiç korunmadik. Sağlık kontrolü yaptırdım. Herhangi bir sorun görünmedi gebelik geçirmeye engel bir durum.yok denildi. Ovulasyon testimde bugün t çizgisi koyulaştı. Değerlendirdik 3 gün daha değerlendiricez. Vitamin takviyesine de başladım eşimle birlikte. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Bende katılmak istedim🙏💜
Allah hayırlı zamanda nasip etsin

Merhaba kızlarim;
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sana da uğur getirir 🥰🙏

Kaşıntıya eşlik eden koku var birkaç gündür. Enfeksiyon şüphem var. Midem de bulanıyor bugün. Umarım enfeksiyon yoktur da umduğum şeydir 🥲
koku ve kaşıntı varsa büyük ihtimalle enfeksiyondur mutlaka doktora gidin. eğer adet gününüz de geldiyse zaten test yapmadan ilaç başlanmaz. Gebelik varsa da öğrenirsiniz.

koku ve kaşıntı varsa büyük ihtimalle enfeksiyondur mutlaka doktora gidin. eğer adet gününüz de geldiyse zaten test yapmadan ilaç başlanmaz. Gebelik varsa da öğrenirsiniz.
Elimde mixovul var kullanırım diyordum ama adet günüm de geldi. Nasıl olacak bilmiyorum. Haklısınız 🫶🏻

X